cok kiskandimmm

Bu ne saçmalıktır böyle kardeşten kıskanmak Allah ım böyle bir gelin bize nasip etme asla istemem böyle bir gelinin bizim aileye gelmesini

Offf cok kiskaniyorum ya nisanlimin kiz kardesi yani gorumcem az once nisanlimla fotograflarini yolladi piknikte cekinmisler sarmas dolas siz de boyle sevdiginizi veya esinizi kiskaniyomusunuz cok moralimbozuldu fotolari gorunce ben psikopat miyim yoksa :((

kardeşinden kıskandınız demek şimdiden böyleyse sonunu düşünemiyorum Allah o aileye sabır versin ve belirteyim hiç normal değil kesinlikle hastalık

inşaallah ortada bir de elti yoktur :52::52::52:

Gorumcemi eşimden kiskanmak mi :s aklımın ucundan geçmez..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Offf cok kiskaniyorum ya nisanlimin kiz kardesi yani gorumcem az once nisanlimla fotograflarini yolladi piknikte cekinmisler sarmas dolas siz de boyle sevdiginizi veya esinizi kiskaniyomusunuz cok moralimbozuldu fotolari gorunce ben psikopat miyim yoksa :((

Allahım sana geliyorum yarebbim.:ssz: :bayılma smilesi yokmu laa:

Çok fazla bu kadar kıskançlık kız kardeşinden kıskanmak mı:53:Ailesinden kıskanmak sevgi göstergesi değil ileri boyutu bunaltıcı olur seviyorsunuz sahiplenmek sadece size ait olduğunu hissetmek güzel ama bir ailesi bir arkadaşları var değil mi öyle yaşanmaz ki :51:

anlamamak böyle bir şey diye düşündüm açıkçası..
bu durumun normallik boyutu kişinin ne yönden ne düşüncelerle kıskandığına bağlı. ki denilen derecede anormal bir şey yok anladığım kadarıyla.
kıskançlığın çeşitleri var. ensest konu sahibinin aklının ucundan geçmemiştir bence. benim de geçmez, iğrenç bir şey bu.
ama sevgi gösterisini, ilgisini kıskanırsın. ablasına o derece göstermiyor demek ki. galiba konu sahibi nişanlısının kardeşine veya bir başkasına bu kadar ilgili olduğunu da görmemiş daha önce. ilgiyi kıskanmak, aralarındaki bağı kıskanmak, paylaşmak istememek bu. bu kadar... ve elbette abartılı hale geçmemeli.
"kardeşi kıskanmak" diye tek bir yönden bakılıyor olaya. sarılmak sevgi, ilgi gösterisidir. tensel diye farklı yönden algılanıyor durum.
farklı düşünceler olur olmasına ama kötü bir düşünce olmama ihtimalini anlamak, düşünmek de bu kadar zor gelmedi bana :31:

Son düzenleme:
anlamamak böyle bir şey diye düşündüm açıkçası..
Bu durumun normallik boyutu kişinin ne yönden ne düşüncelerle kıskandığına bağlı. Ki denilen derecede anormal bir şey yok anladığım kadarıyla.
Kıskançlığın çeşitleri var. Ensest konu sahibinin aklının ucundan geçmemiştir bence. Benim de geçmez, iğrenç bir şey bu.
Ama sevgi gösterisini, ilgisini kıskanırsın. Ablasına o derece göstermiyor demek ki. Galiba konu sahibi nişanlısının kardeşine veya bir başkasına bu kadar ilgili olduğunu da görmemiş daha önce. Ilgiyi kıskanmak, aralarındaki bağı kıskanmak, paylaşmak istememek bu. Bu kadar... Ve elbette abartılı hale geçmemeli.
"kardeşi kıskanmak" diye tek bir yönden bakılıyor olaya. Sarılmak sevgi, ilgi gösterisidir. Tensel diye farklı yönden algılanıyor durum.
Farklı düşünceler olur olmasına ama kötü bir düşünce olmama ihtimalini anlamak, düşünmek de bu kadar zor gelmedi bana :31:

beğenecektim de beğenemedim :31:

Ben de eşimi göremiyorum ama yanındakileri hiç kıskanmıyorum hele ki aile bireylerini. Paylaşamamazlık falan diye normalleştirmeye gerek yok zaten sadece size ait bir birey değil. Biriyle sevgili olmak, evlenmek tapu almak anlamına gelmiyor bence:)

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Ben de eşimi göremiyorum ama yanındakileri hiç kıskanmıyorum hele ki aile bireylerini. Paylaşamamazlık falan diye normalleştirmeye gerek yok zaten sadece size ait bir birey değil. Biriyle sevgili olmak, evlenmek tapu almak anlamına gelmiyor bence:)

Koalina tarafından yazılmıştır:)

normal şartlarda haklısınız ama bazı aile bireyleri özellikle sizi dışlamak ve kıskandırmak için yakınlık samimiyet kuruyosa aslında bu kıskançlıkta değil ama çok kötü bu duygu oluyo malesef bunu yapan çok :34:

Kiz kardesi kiskanmak derken??

Keske bende olsaydim bizde sarmas dolas resim cekseydik anlaminda mi yoksa herhangi bir kadindan kiskanmak gibimi??

Bende asiri kiskancim ama gorumcenle esim sarmas dolas gezdiklerinde mutlu bile olurum deger veriyorlar birbirine diye.

Back
X