- 3 Nisan 2018
- 68
- 156
- 43
- Konu Sahibi Minnimini00
-
Tedavi olun. İnsanları sizin kıskançlığınızı çekmek zorunda değilMerhaba hanımlar.. Konuya başlıktan da gördüğünüz gibi direkt çok kıskanç olduğum ile başlamak istiyorum. Ama bu öyle başkalarının başarısını kıskanma, evini parasını kıskanma gibi bişi değil. Ben sevdiğim insanları oldukça çok kıskanıyorum. Bu en yakın arkadaşım yada sevgilim fark etmiyor. Bazen bu durum yüzünden kendimi oldukça yıpratıyorum. Sevdigim adama karşı da bazen çok baskı yaptigimi düşünüyorum.. Kıskanç iken sakin düşünemiyorum ve duygularım nasıl ise aklımdan ne geçiyorsa söylüyorum. Sizin de aranızda kıskanç olanlar var mı ? Bence kıskançlık karşıdakini yorsa bile en çok bizi yıpratıyor. Bu illet gerçekten çok kötü. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sizden daha az kıskanç bir insan müsveddesi yüzünden evliliğim büyük yara aldı yıllarca. İnsanların hayatını etkileyecek kadar kıskanç olanları asla aklım almıyor.Merhaba hanımlar.. Konuya başlıktan da gördüğünüz gibi direkt çok kıskanç olduğum ile başlamak istiyorum. Ama bu öyle başkalarının başarısını kıskanma, evini parasını kıskanma gibi bişi değil. Ben sevdiğim insanları oldukça çok kıskanıyorum. Bu en yakın arkadaşım yada sevgilim fark etmiyor. Bazen bu durum yüzünden kendimi oldukça yıpratıyorum. Sevdigim adama karşı da bazen çok baskı yaptigimi düşünüyorum.. Kıskanç iken sakin düşünemiyorum ve duygularım nasıl ise aklımdan ne geçiyorsa söylüyorum. Sizin de aranızda kıskanç olanlar var mı ? Bence kıskançlık karşıdakini yorsa bile en çok bizi yıpratıyor. Bu illet gerçekten çok kötü. Yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?