- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
herkesi herkesi kıskanıyorum...herkesin bi al benisi çekiciliği var benim hiç yok ya...çok iticiyim ben niye böyle bilmiyorum.çirkinim sanırım.çirkin değilim de ne bileyim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatıyorum işteAbla senin kendinle derdin ne allasen.?
Ya ben somut şeylerden bahsediyorummm yalnızımmmm diyorum yardım alıp koca bulabileceğim bi yer yokbunalimli bir dönemden geciyorsunuz anlasilan, hic yardim almayi düsündünüzmü belki rahatlarsiniz?
Anlamiyorum iste. Insan bunu kendine neden yapar anlamiyorum.Anlatıyorum işte
Ya ben somut şeylerden bahsediyorummm yalnızımmmm diyorum yardım alıp koca bulabileceğim bi yer yok
Ya ben somut şeylerden bahsediyorummm yalnızımmmm diyorum yardım alıp koca bulabileceğim bi yer yok
Esra Erol ne güne duruyo oraya çık teldende kk ye bağlan biz seni överizYa ben somut şeylerden bahsediyorummm yalnızımmmm diyorum yardım alıp koca bulabileceğim bi yer yok
Bi yere girdiğinizdeMilletin işi gücü yokta hep sizimi izliycek bakar geçer herkes
Şahsen bana bırakılmasından huylanirim niye bakıyorlar diye![]()
anladım ne demek istediğini şaka yapıyorum tabi ki de psikoloğa vereceğim parayı cerraha verir estetik yaptırırım moralim düzelir.param yok çok pahalıöyle degil zaten. Seninle daha öncede konusmustuk sanirim. Öncelikle bu ve bunun gibi düsüncelerden arindirmalisin kafani baska yolu yok bunun. Böyle anca kendine eziyet edersin
Evlenmek değil de aşık olsun biri bana ya sevgili de olur.çok büyük seyler istemiyorumEvlenmekmi istiyorsun anlamadim ben![]()