Çok kıskanıyorummm

Kıskanmaktan kastın nedir simdi? Baskalatinin güzelliğimi mi, arkadaş ortamindaki sstatülerimi, yaptiklari iş mi, mutlu olmalarimi nedir yani? Bunların arasindan sec birini sonra çözelim derdini

Niye uzaklaşıyolar senden bacım? Aslında gayet sempatik gözüktün burdan :)
Yalnız kıskanç olma o iyi bi şey değil. Başkaları adına sevin.

herkesi herkesi kıskanıyorum...herkesin bi al benisi çekiciliği var benim hiç yok ya...çok iticiyim ben niye böyle bilmiyorum.çirkinim sanırım.çirkin değilim de ne bileyim ya

bence güzelsin hiç kendini uzme boşuna sonuçta elin kolun saglamsa şükür et guzellik boş

Sen erkeklerden ilgi beklemek yerine sen ilgilen yardımsever bir kız daima dikkat çeker güleryüzlü ve zarif olmaya çalış hiçbir beklentiye girmeden olağan davran eminim sonuç pozitif olacaktır.

Sevgilini kıskanıyon sandım ben öyle olduğum için direk daldım konuyu görünce. Bence kıskançlık çok kötü bi huy herkesin kendine göre hayatı var. Kendini ve sahip olduklarını sevmeyi öğrenmezsen hep mutsuz olacaksın. :KK14:

Kendine bak sende makyaj yap saçını başını yap havali dawran onun gnu şeyler :21:

Kızlar sorunu çözemedim ama sizi dinleyip psikoloğa gidicem.madem bu kadar kişi manyak diyo bence de kırık olabilirim kafadan ben.doktora gidicem. Şimdi yakışıklı bir psikolog arıyorum.35-45 arası bekar,istanbul da.:confused:
Şaka şaka ... çok trşekkür ederim gidicem bilinçaltımda ne varsa temizlesinler de rahat edeyim.teşekkürler cevap yazan herkese

Belkide sorun görüntünde değil karakterindedir hiç bu yönden düşündün mü?

Back
X