Çok kızdı hemde çoookkk :((

neriman34

ay nekadanda mikemmelim:)
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
274
0
96
İstanbul
Kızlar benim suçum nee senağlama
Beni isteyen bi aile vardı,bizde cvbımızın hayır olduğunu söylemiştik.
ama naz yaptığımızı düşünüp teyzeme söylemişler,teyzemden ısrarla numaramı istemişler,teyzemde ısrara dayanamayıp vermiş.
dün eve geldiğimde annem söyledi,çok kızdım nası numaramı verir dedim.
Neyse bugün teyzemle konuşup aramamalarını söylicektim.
msnde erkek arkadaşımla konuşurken laf buna geldi.
bend eteyzem yapmış bi hata vermiş numaramı dedim.
ailem ve teyzem erkek arkadaşım olduğunu bilmiyor.
başladı kızmaya,nası verir,nası gevşeksin ağırlığın yokki numaranı çekinmeden kadına vermiş,ömrümün sonuna kadar teyzeni sevmiycem felan demey..iyide seni bilmiyolar ,
hayatımda kimse yok diye vermiş,bunda kızcak bişe yok dedim..
ayrılalım dedi..
ben gelemem böyle olaylara dedi....oooffff çok kızdı,ellerim titroyo gözlerim doldu,hayatımda ilkkez böyle oldum acayip kızgınım dedisenağlamasenağlama
benim suçum ne lütfen ayrılmayalım kendi ellerinle başkasına itme dedim..
biraz yumuşadı gibi..
yarın konuşalım dedi..onun siniri kolay geçmez..lütfen yardım edin kızlar..ne yapmalıyımda onu yatıştırmalıyım
senağlama

valla bunda ne senin suçun var ne teyzenin suçu var
napsın yazık kadın, ısrar etmişler, o da kabalık olmasın, ayıp olmasın diye vermiştir, biz kesinlikle düşünmüyoruz dersiniz olur biter, ne var büyütecek bunda
bence erkek arkadaşın kıskançlıktan böyle yapmış, hemen teyzeni suçlu ilan edip asmış, seni de suç ortağı ilan edip cezanı kesmiş, bence hiç olgun bi davranış olmamış erkek arkadaşının davranışı, çocuk gibi davranmış resmen
ama sen de bu olayı söylememeliydin, sevgilinin kıskançlık krizine gireceğini tahmin etmeliydin
sevgilinle tatlılıkla konuşup bu olayı halledebilirsin bence ama konuşurken teyzeni harcamadan konuş derim, bugun teyzen olur yarın annen baban olur, ömrünün sonuna kadar sevmeyceği
:bbo::bbo:
sonuçta kızı 100 kişi ister bi kişi alır diye boşuna demiyolar, teyzem seni bilmiyo ki, bilse onun arkadaşı var der kestirir atardı zaten de
ay ne bileyim bu gibi durumlarda çok fazlada alttan almak, erkeğin burnunu kaf dağınada çıkarabilir, konuşurkende çok ezilip büzülme

Biraz once buna benze bi konu okudum. Erkekler bu tarz seylerden her ne sekilde olursa olsun rahatsiz oluyorlar.
Telefon numaraniz sizin isteginiz disinda verilmis. Bence arkadasiniz bu duruma cok kizdigi icin ayrilalim demistir.Yuzyuze de gorusunce olay cozulur.Uzulmeyin..

bu kadarcık şeyle ayrılacaksa ayrıl gitsin.kendini ne zannediyor bulnmaz hint kumaşımıkötükedihüsosenin yanında olması gerekirken yaptığına bak

acaba sevgilinin kendine güven problemide mi var, baktı kızın talibi çok, baktı kendi imkanı yok bi şekilde, asıl kızdığı şey bu da olabilir. Bence kendine güvenen erkek bu olaya kızsa bile ayrılalım demez
ama sen genede taliplerini sevgiline söyleme bi daha

kızlar çok haklısın zaten teyzemi ezdirmek istemediğim için bu kadar öfkelendi..böyle demedi ama ben savunmaya geçince hiç durmadan konuştu...off bunun siniri beni mahvedicek..ama amacım kıskandırmak değildi,çünkü böyle şeylere gelemdiğini biliyorum...olayın başını bildiği için sanki içine doğmuş gibi sordu,ne oldu o isteyen aile dedi..demez olaydım bidahada asla anlatmam böyle şeyleri..bunun sinirine nası bi çözüm bulabilirim kızlar..senağlama

cnm kısmetse 2 haftaya kadar gelip ailemle tanışıcak..sonra isteme felan olcak..ama bende bazen güven problemi yaşadığını düşünüyorum..haklısın cnm bidaha asla söylemem..ama bu sinirine çare bulmam lazım..

Senin isteğin ve bilgin dışında gelişmiş bir durum için ayrılalım demesi çok saçma olmuş, resmen kendini ağırdan satıyor. Benim düşünceme göre gerçekten seven adam bu kadar olaydan hemen ayrılalım demez. Ama erkek arkadaşın kesin sinirle söylemiştir. Sen de aslında bu durumu anlatmakla hata etmişsin, bu gibi durumları en ince ayrıntısına kadar anlatma canım. Kıskanmıştır şimdi o seni, konuşur halldersiniz. Çok alttan alıp kendini de ezdirme canım çünkü çok büyütülecek kendini ve teyzeni ezdirecek bir durum değil.

hayırlısı olsun canım, merak etme söz kesilince en azından bu konular yüzünden bi daha kavga etmezsiniz. Genel olarak sinir problemi için, sen o sinirlenince çok ezilip büzülüyosan ondanda cesaret alıyodur, biraz aldırmaz davran sinirlenince, sonuçta karşısındaki aldırmıyosa hiç bişey yokmuş gibi davranıyosa, sinirlenmemin bi anlamı yok diye düşünür.Hiçbişey yokmuş gibi davran, korktuğunu belli edersen o da üstüne gelir, erkekler kadınlar gibi komplike varlıklar değil, daha basit düşünürler yani

Bence teyzenizde de suç yok
Belki aranız olur diye düşünmüş
Zaten sevgilin olduğunuda bilmiyorlarmış
Sevgilin dengesiz , hangi hakla teyzeni sevmiyecem filan diyebilirki ?
Böyle bir sebepten ayrılacaksa , bırak ayrılsın , üzülmeye bile değmez..

cnm onun sinirini görünce neye uğradığımı şaşırdım..sonuçta benle alakalı bi durum değil..bunu düşünür ve sakin karşılar sandım...resmen gözleri döndü....ilkkez onu böyle gördüm..işin gerçeği korktumda..o kızdıkça susturmaya çalıştım...üstüne gitsem istemedğim şeyler duymaktan da çekindim..ama bugün teyzem için söylediklerini yüzüne vurcam..kendime hakim olamayıp sinirlencem ve olmadık yere gidicek olay...bugün ipler tamamen kopabilir...:sinifsinif:

Nerimancım teyzen de hayatında biri olmadığını sandığı için vermiştir nonu.

Madem erkek arkadaşın seni istemelerine kızıyor,o halde kendi gelsin istesin de adı konsun hiç değilse.Böylece sen de o da bu sorundan kurtulursunuz.

valla canım sadece bi tahminde bulunuyorum kalbine kötü bişey gelmesin, bi kaç hafta sonra sonuçta söz gibi bişey olcak,
acaba bundan caymak için bahane arıyor olabilir mi, yani bu kadar eften püften bi nedenden fırtına koparmaması lazım, kopmamalı

Buara ne zamandır berabersiniz ?

6 aydır beraberiz mavim..sendemi burdasın..dün akşamdan beri canım çok sıkkın cnm..bugün kıyamet kopıcak gibi..mafoldumben

chess aklıma en son gelicek ihtimal o,evliliğe benden daha meraklı,şuan elini bağlayan tek şey izin alamaması,yoksa hemen gelicek buna inanoyorum,işte zamanda azaldı,..bugün dün yaptıklarını ödetmem lazım..acayip sinirlendim bende..ama onun siniri beni bastırdı..ya kıskançlıkmı yoksa ufak şeyleri büyütme mi bilmiyorum ama söyledikleri yenilir yutulur değil..çok üzdü beni çokkk

Valla benim telefonumu ne teyzem ne arkadaşım ne başka biri bir başkasına verirse bedelini öder.
İş güzarları hiç sevmem ,sevgilin abartmış biraz tepkisini ayrılmayı istemekle ama teyzenin yaptığı şık değil.
erkek arkadaşın olmadığını düşünse de bir başka erkeğe telini vermemeliydi.
iyi gözüne kestirdiği her iyi delikanlıya versin,hiç hoşlanmamam böyle insanlardan..

erkekler böyle işte çocuk gibidir.bize göre saçma olan şeylere onlar takılıyor işte.bence karşılıklı oturup konuşun sen sakin ol ki konuşmalarında yaptığının yanlış olduğunu anlasın.eminim yumuşayacaktır.konuşmanın sonunda da lütfen böyle şeyleri büyütüp bağırıp çağırmamasını onu anladığını ve sakin bir şekilde konuşarak halledebilirdik dersin.eminim anlayacaktır.erkeklere bazen çocuk gibi oturup herşeyi tek tek anlatmak gerekiyor.geç anlıyorlar:dance:hiç moralini bozmaa.s.

Sende bir garipsin iki hafta sonra istemeye gelecek insanı ne diye söylemiyorsun ailene..?
Pat diye benims evgilim vardı şimdide geliyor mu diyeceksin..?
Hangi aile normal karşılar ki birden oraya çıkan bir adamı..?
benim ailem etmezdi..

6 aydır beraberiz mavim..sendemi burdasın..dün akşamdan beri canım çok sıkkın cnm..bugün kıyamet kopıcak gibi..mafoldumben

Burdayım canım ...sıkma canını lütfen.

6 aylık bir beraberlik evlilik için erken gerçi .

2 hafta sonra tanışmaya gelecekse ailene söylesene sen de canım ya.Neden söylemedin ki.

Sevgilinle konuş de eğer 2 hafta sonra kesin geliyorsan ona göre aileme açıcam senin konunu sevdiğimi söyleyeceğim felan de.Yok eğer gerçekten bitiriyorsan hiç açmayayım de.Kesin birşey söylesin sen de ona göre annene birşey dersin geleceğine dair.

Şimdi sen söylersin bir de gelmezse beyefendi ayrıldım derse o zaman kötü olur.İlk önce bir karara varın tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…