acaba sevgilinin kendine güven problemide mi var, baktı kızın talibi çok, baktı kendi imkanı yok bi şekilde, asıl kızdığı şey bu da olabilir. Bence kendine güvenen erkek bu olaya kızsa bile ayrılalım demez
ama sen genede taliplerini sevgiline söyleme bi daha
cnm kısmetse 2 haftaya kadar gelip ailemle tanışıcak..sonra isteme felan olcak..ama bende bazen güven problemi yaşadığını düşünüyorum..haklısın cnm bidaha asla söylemem..ama bu sinirine çare bulmam lazım..
Buara ne zamandır berabersiniz ?
valla canım sadece bi tahminde bulunuyorum kalbine kötü bişey gelmesin, bi kaç hafta sonra sonuçta söz gibi bişey olcak,
acaba bundan caymak için bahane arıyor olabilir mi, yani bu kadar eften püften bi nedenden fırtına koparmaması lazım, kopmamalı
cnm onun sinirini görünce neye uğradığımı şaşırdım..sonuçta benle alakalı bi durum değil..bunu düşünür ve sakin karşılar sandım...resmen gözleri döndü....ilkkez onu böyle gördüm..işin gerçeği korktumda..o kızdıkça susturmaya çalıştım...üstüne gitsem istemedğim şeyler duymaktan da çekindim..ama bugün teyzem için söylediklerini yüzüne vurcam..kendime hakim olamayıp sinirlencem ve olmadık yere gidicek olay...bugün ipler tamamen kopabilir...:sinifsinif:
6 aydır beraberiz mavim..sendemi burdasın..dün akşamdan beri canım çok sıkkın cnm..bugün kıyamet kopıcak gibi..mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?