Çok kızdı hemde çoookkk :((

garip değilim...2 hafta sonra istemeye gelicek demedim,2 haftaya kadar tanışmaya gelicek dedim..isteme öyle hemen olmaz..ailem ailesini tanıycak oturup konuşulcak bunlar..
ayrıca ailemle erken yada geç tanıştırmamın sakıncası ne onu anlamadım..
sorun o değilki..sonuçta onları tanımak için zaman istiycek ailem..
şimdi benim sevgilim var sizle tanışmaya gelicek diyemem..izin tarihi tam belli değil..ondan aileye söyleme işini bekletiyorum..

bence ailene söyleme, ayrılık lafları geçmiş, ya gerçekten ayrılırsanız, 2 hafta sonra gelcek dersin, bi bakarsın ayrılmışsınız, ailene karşı mahçup olursun

ya canım 6 ay evlilik kararı almak için çok erken değil mi, sevgilinin çok sinirli oluşu senin iyiliğin ve mutluluğun açısından beni korkuttu açıkcası

çocukça bir davranış ne varki senin telefonunu vermişse. arasalar bile sen olmayacaığını hayatında birisi olduğunu söylersin olur biter. benide isteyenelr olduydu bir şekilde bahaneler bulup hayır demiştim. isteyenlerden birisi eşimin arkadaşının akrabasıymış bir şekilde beni istettiğini dumuş gitmiş çocuğa "o benim yarim bir daha aileni gönderme" diye uyarmış. evlendikten sonra öğrendim çok güldüm sevdğimi başkasına yar edermiymişim hiç demişti. erkekler bu konualrda biraz fazla hassas oluyorlar. sıkma canını sen onu tatlı dille sakinleştirirsin.

İşte canım kesin karar verdiklerinde söylemeli annesine zaten..

Bence burda hata senin..Bu telefon numarasını vrme olayından sevgiline bahsetmemen gerekirdi..Diğer seni isteyen çocuk aradığında ben seni istemiyorum derdim.Olur biterdi.Hayatımızın her ayrıntısını sevgilimize anlatmaya bence gerek yok.

iyide teyzesi başka bi çocuğa vermemişki, çocuğun ailesine vermiş numarayı, direk görücü usulu kız isteme olayı için yani, onlarada annenler kesin bu iş olmaz der olur biter

Benim güvendiğim,sevdiğim,saydığım bir ilişkim var ise bana koca bulmayı görev edinmiş akrabalarıma söylerim ki o yolla bir geri dönüş olmasın bana..
iki hafta sonra ailenizle tanışmaya gelecek birini niye söylemiyorsunuz ailenize diyorum.
her aile kızı kiminle geziyor tozuyor görüşüyor flört ediyor bilmek ister.
çocuk belki sapıktır belki hrsızdır ne bileyim ya türlü türlü şeyler var.
bu yüzden önceden bilmesi gerekir ailenin.
sizin için gelir tanışır,sonra da istenir kadar kolaysa bile aile için öyle değil neyse konu bu değil.
neden sevdiğiniz erkeği ilişkinizi ki evleneceksiniz herşey yolunda giderken teyzenize söylemediniz ki en azından seni biri istiyor aşamasına geldiğinizde.
hadi herkese anlatmasınız ama teyze benim hayatımda biri var izin almasını bekliyoruz bana koca bulma diyebilirdiniz.
bu açıdan sevgiliniz haklı,sizi şöyle görmüş olabilir gevşek derken,hmm yani kesin tavrını koyamayan benim sevdiğim adam var benden uzak dursun bu isteyen erkekler diyemeyen biri.
ki haklı gibi görünüyor..
3 yıl flört ettik 3 yılda takdir edersiniz ki bir sürü kişi isteme aşamasına geldi.
hiçbirini görmedim etmedim ne telle konuştum ne telefonumu verdiler vs vs çünkü herkes ilişkimizi biliyordu.. herkes onu beklediğimi biliyordu

bence siz bu adama güvenmiyorsunuz,sizi yarı yolsa bırakır diye..

neden saklıyorsunuzki beraberliğinizi. saklarsanız bu tarz olaylara çok maruz kalırsınız. şahsen bende erkek arkadaşımın numarasını başkalarına verilmesinden hoşlanmazdım. hemde amaç bir beraberlik başlangıcı olursa....
sevgilinize hak verdim.
teyzenizde size danışmadan telefonunuzu vermemeliydi.
benim telefonum özeldir bana sormadan teyzem halam vs, kimse bir başkasına veremez.

yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..ama sizin üslubunuz beni incitti..
konu benim tavrım değil,hatam varsa eğer oda sadece erkek arkadaşıma bundan bahsetmem ki zaten hatamı kabul ediyorum..her genç kızın başına gelebilcek bişe..daha öncede benzer bi durum oldu ama erkek arkadaşıma bahsetmedim..huzursuz olmasın diye..ama bunu söylememdeki amaç farklıydı..kendi bildiği için sordu..bende üstü kapalı detaylara girmeden anlattım.
ayrıca demişsiniz ki 3 senelik ilişkimde herkes bildiği halde isteme aşamasına geldi..sizi bildiği halde gelmişler beni kimse bilmediği halde gelmeleri normal değilmi..bu gevşeklik değil ayrıca..son olarak aileme henüz bahsetmek istemiyorm,gelmeden bi kaç gün önce söylerim gelir ailemle tanışır ve sonrada diğer prosedür işler...benim söylememem hatalı olduğumu göstermez,o aileye tepkimi zaten koymuşum hayır demişim,ısrarcı olmaları benim hatam değil..asıl derdim erkek arkadaşımın şuanki siniri ve ağzından çıkan sözler..onu yatıştırıp hatalı olmadığımı ve söylediği sözlerden dolayı özür dilemesini istiyorum..bunun içinde burdan yardım istedim..konu ve sorum sadece buydu..

siz neden erkek arkadaşınıza bu olayı anlattınız?
kim olsa aklında soruları olur ve tepkisini verir...
bu kadar çok kızıcagına sevgiliniz sizin bir genç kız oldugunuzu bilsin bu tarz şeyler olucagınıda ayrıca düşünmesi gerekiyor.
saklamak gerine ailenize ailelere söylenmeliki ne siz ne aileniz nede size gelicek görücüler zor durumda kalmasınlar....sizd sevgilinizle problem yaşamayasınız

İncittiysem özür dilerim ,kişisel düşüncelerim.
Sorunun temeli bence sevgiliniz kabalığı değil.Burada anlaşamıyoruz.
Sizin de başınıza aynı şey gelseydi yani sevgiliniz annesine sizi söylemeseydi teyzesi de ona helal süt emmiş kız bulmaya çalışsaydı ve telini verselerdi sevgiliniz eminim sizde çok kızardınız.
Evet 3 senelik ilişkime rağmen babama veya anneme size geleceğiz uygunsa diyorlardı,bizimkilerde teşekkür edip onun arkadaşı var diyordu.ayrıca telefon numarası vermek ciddi bir iştir bence.Teyzeniz işgüzarlık yapmış,belki kendince faydalı olmaya çalışmış.
aile yapınızı bilmiyorum benim ailem de açıkcası çok çağdaş bir ale değildi ama sizi temin ediyorum.ama kiminle sevgilimi olduğumu bilmek istediler babam dahil..kimse birdenbire ortaya çıkan bir adamı kolay kolay kabul etmez.
sizin prosedür dediğiniz şeyler evlilik için çok önemlidir.
teyzenize en azından görüştüğüm biri var deseniz bu kadr can sıkıcı olmazdı işler veya sevgiliniz size daha fazla güven verebilse..
bence sevgiliniz olayı daha da büyütür ayrılırsa bunu kendinize çevirin..
belirsiz bir tarihte geleceğiniz söylüyorsun,aileme söyleyemiyorum,isteyenler oluyor reddediyorum ama durum bu hallere geliyor..
eğer tanışmaya gelirsen kimse bir daha böyle şeyler yapamaz dersin ve herşeyi onun görevi olarak lanse edersin.
kızması çook normal bence ama sebep olan da kendisi..
sanırım siz cidd bir şey olmadan ailenize söyleyemiyorsunuz flörtüm var diye..

böyle bir olay erkek kısmına söylenmez:smiley-cool:

bu sebepten dolayı ayrılmaz merak etme. bir anlık sinirle öyle demiştir

teşekkür ederim..sizle ortak düşüncemiz ciddiyete binmeden aileme söylemek istememem..kendisinin izne çıkma tarihi belli değil ondan dolayı acele edip söylemek istemiyorum..sonuçta ağustostada çıkabilir.ama kendisinin söylediği haziranda çıkmak için elinden geleni yapacağı..teyzemin tavrına bende kızdım..ama yapmış bi hata oda..genede teyzeme karşı tavrı hoşuma gitmedi..umarm tatlıya bağlarız..

böyle bir olay erkek kısmına söylenmez:smiley-cool:

bu sebepten dolayı ayrılmaz merak etme. bir anlık sinirle öyle demiştir

onun bi anlık sinirleri beni mahvediyor zaten..sanırım buda öyle bi gel gitti..

Peki canım birşey sorucam,bu gelip ailenle tanışma mevzusu bu görücüler çoğalınca mı karar verildi yoksa önceden de istiyormuydu gelip ailenle tanışmayı

önceden beri istiyodu..görücüleri yeni daha 1 hafta oldu öğreneli..şimdi aradım msj attım cvp vermiyor..hala kızgın...nası bi öfkedir anlamıyorum..mafoldumben

aynısını Ben de yaşadım canım.. Benim de annemin teyzesi Bana arkadaşının oğlunu getirdi görücü diye. Benim de daha 2 aylık bi ilişkim vardı ve sadece annemin haBeri vardı, annemin teyzesi nerden Bilsin.. okulum Bitince teyze hanım Bana Bu adamı uygun görmüş yakıştırmış.. Sevgilime söyledim, sinirlenmiştim çünkü, Bu devirde ne görücüsü Bilmem ne diye söylendim.. sevgilim deliye döndü =)) eee naparsın Bi kızı Bin kişi ister Bi kişi alır.. kusura Bakmasın ne yapalım yani ? uygun Bi dille geri çevirdim mi çevirdim ee daha ne o zaman dedim sustu..ailendeki herkese Benden Bahset gelip tanışacam dedi şimdi evlilik için çok erken daha okulu Bitmedi onun ama geldi herkesle tanıştı, kendini gösterme çaBalarına girdi =) sonra annesini getirdi annemle tanıştırdı.. yani Bakın Biz ciddiyiz mesajını verdi aileme =) şimdi kısmetim kapandı kimse istemiyo Benii =))

Hani... seni gaza getirmek istemem, aman öyle olmasın ama ben olsaydım herhalde ayrılalım dediğinde olur ve hatta cehennemin dibine kadar yolun var derdim... okurken bile kan beynime sıçradı, haksızlığa kesinlikle tahammülüm yok, hayatım boyunca da çok kişiyi silimişimdir bu nedenden, hiç de pişman değilim.

Hale bak, senin hiç suçun yok ama terk edilen sen oluyosun bi de naza çekiyo kendini, gelemezmiş böyle şeylere... sen daha buna katlanamıyosan önünde koskoca bi hayat var, zilyon tane sorun var, hayatla nasıl baş edeceksin diye sormak istiyorum paşaya.

La havle velaaa....ya valla kusura bakma nolur, acayip sinirlendim.
Allah sana sabır versin.

ben derinss e katılıyorum bu konuda..
burada suçlu ne sensin ne de erkek arkadasın..teyzen suçlu bence..insanlar kırılmasın diye bir genc kızın cep telefonu elaleme verilmez,verilmemeli..hele hele bu insanlar seni istemişse ve özellikle sen istememissen..
hayatta en çok kızdığım şeydir,cep telefonumun numarasının bana sorulmadan ona buna verilmesi..cep telefonum benim ozelimdir,benim şahsi telefonumdur,benim istegim dısında kimseye verilmemelidir,buna annem de dahil..hele hele böyle bir durumda cep numaramı veren teyzem ise hoş olmaz..illa hayatımda biri olması gerekmiyor..benim şahsi telefonumu bana sormadan kimse kimseye veremez..

erkek arkadaşın acısından olaya bakarsam..yani erkek arkadasinın yerinde olsam,suçlu sen olmamana rağmen bozulurdum..teyzene kizamiyacagina göre..ha ama ayrılığa kadar getirirmiydim?tabiikide getirmezdim ama bozulurdum..
erkekler kız arkadaşlarını aileleriyle çok rahat tanistirabiliyorlar ve bizden de aynı şeyi bekliyorlar..ama bizler onlar kadar rahat olamıyoruz bu konuda..hangisi doğru bilemem ama bende sadece ailenin bayanlariyla tanıştırdım erkek arkadasımı,daha ileriye gitmedim..bu şartlarda gitmeyi cokta gerekli görmüyorum..ama ailemdeki herkes erkek arkadasım olduunu biliyor..bu yeter zaten..

erkek arkadasın dan özür dilemeni gerektirecek bir durum yok aslında..ama kirilmakta haksız sayılmaz..yanlış kisiye kırılıp tavır yaptığının farkına varacaktir..

çevreden sevgilin yok diye bilinince öyle olmuş doğal olarak...
sevgilin de yok sayılmış gibi hissetti heralde kendini.. ben varken ne görücüsü gibisinden...
ama ayrılmak için sebep değil açıkçası yumuşıcanı düşünüyorum...

ne çok abarttmış, gelemezmiş böyle şeylere... talibin çıkması çok doğal değil mi şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…