- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi eylul sena
bence gelin ne yapsa sen sinirlenecekmişsin zaten. olan annene olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok saol benim ya inan beni rahatlattin..Allah razi olsun..ciddi anlamda annem cok sikintilar cekmis bir insan..uc kurusluk insanlarin yaptuklarina tahammul edemedim..annem bnm kizimi biraksa zaten ihtiyacımız da olmaz..o vermio ben bakcam diye..o bile yuk oluyo die ben anneme kiyamiomSen kendini annenin yerine koy ne kadar kötü olsalar da çocukların arasında kavga gürültü ister misin, istemezsin. E senden başka onu anlayan da yok. Onun davranışı normal yani. Kendini böyle telkin edersen üzüntün geçer bence.
Gelin hnm cocuklarin esyalarini toplayan olmayinca kendi iceri girip toplamak zorunda kaldi o arada annmle kalinca ona soylemeye basladim..aslında içeri gidip ona soylesem daha ii olcaktibence gelin ne yapsa sen sinirlenecekmişsin zaten. olan annene olmuş.
Haklısıniz anneme bagirdigimada üzüldüm acikcasi..ona kiyamazken bende uzdum maalesef iste.. ne bilim sonrada dedim kendi kendime bunlari gormektense ben uzaklasayimBence kapı dan olayı özet geçip çorap giydirmedik deseydiniz iyinolurmuş.yedek kıyafet koy uğraştık giydirmedik derseniz kötü niyetli söylediyse utanırdı.zaten kızdakini görecektir.anneyle aranızı bozmayın.çok şikayet etmeyin yaşlılar her yeri idare etmeye çalıştıkça hastalanıyorlar dert sahibi oluyorlar.zaten haftada bir geliyormuş.idare edin.isterse gelsin isterse hiç gelmesin.
Haklisiniz ama inanin kapidan oyle bagirmasa kiz corabi diye giymedigini ben soylecektim..ama surat on karis kimsenin yüzüne bile baktigi bile yok direk cocuga bagris cagris neye ugradigimizi sasirdikGeline ve kardesinize kizgin olabilirsiniz ama bu olayda sinirlenilecek bir şey görmedim ben.Benim de oglum kucukken kayinvalidemde yarim saat bensiz kaldi gittigimde yanagi morarmis kimse farkinda bile degil.Evde halalari,kuzenleri falan da vardi.Ogluma sordum spor aletine cikmis oradan düşmüş.Olabilir kazadir ama neticede emanet cocuk insan bir kollar hadi dustu hic mi siz bu çocuğun yüzüne bakmadiniz.Sorsaniz cok duskunler.O gun ben de hem ogluma kizdim neden spor aletine izinsiz ciktin diye hem de ortaya soylendim hic mi biriniz gormediniz cocugun yuzundeki kocaman morlugu diye.Sizin gelin de ogluna kizmis ki kizabilir annedir yani.Babaannesi de torunlarina istedigi gibi bakar neticede siz bence girmeyin araya.Halalik baska baannelik başka...
Annenizden değilse kardeş ve gelinden uzaklaşabildiğiniz kadar uzaklaşın bence.Haklısıniz anneme bagirdigimada üzüldüm acikcasi..ona kiyamazken bende uzdum maalesef iste.. ne bilim sonrada dedim kendi kendime bunlari gormektense ben uzaklasayim
Dogru söylüyorsunuz..Çocukların geldigi gun kizimi gondermicem..en iyisi bu..fazla muhatap olmamakAnnenizden değilse kardeş ve gelinden uzaklaşabildiğiniz kadar uzaklaşın bence.
Ben her görümceye derim. Gelin mi kötü kardeşin mi önce onu bir ayırt et diyeYorum yazan herkese teşekkür ederim..sayenizde biraz rahatladim.. insan böyle anlarda çok da saglikli dusunemiyor..disardan bakan gozler daha objektif oluyor..