• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kızgınım çok :/

utanmadan isim mi koyacak?
görüşüp de canını sıkma. boşver.

Biara yaklasik 5 ay gorusmedim onlarla sonra kv amcasi öldu esim tutturdu gidelim die uzuluyodu cunku bende esim icin kalktim gttm.ama bidaha gitmicem esimde gitmicek gibo gozukuyo cunku ailesine oda cok kirildi

Biara yaklasik 5 ay gorusmedim onlarla sonra kv amcasi öldu esim tutturdu gidelim die uzuluyodu cunku bende esim icin kalktim gttm.ama bidaha gitmicem esimde gitmicek gibo gozukuyo cunku ailesine oda cok kirildi
eşin giderse gitsin. sonuçta anne baba.
sen istemiyorsan gitme. asla evliliğinize bebek bakımına karıştırma.

eşin giderse gitsin. sonuçta anne baba.
sen istemiyorsan gitme. asla evliliğinize bebek bakımına karıştırma.

Zaten karismam orasi bni illgilemdirmez esim gorusmek istiyosa ailesiyle gorussun bni goturmesin yeter.bebegide karistirmayi dusunuyorum.gostermek istemiyorum onlara hak etmiyolar.

Niye 3 binlik ev buldunuz? Daha uygun fiyata ev vardır eminim.
Eşimde ben de çalışıyoruz ve maaşınızda gayet iyi ona rağmen sıfır evi sizden daha uyguna tuttuk ki oturduğumuz ilçe ve semtte gayet nezih.
Hi mesajini gormedim ben :) evet yillik 3 bin. Esimin ailesinin kirasi da aylik 1200 onlarin durumu var anlicagin benim senelik kiram onlarin 3 aylik kirasi

Calisiyo asgari ucretli isi biraz agir oldugu icin ayda bi kacgun izin aliyor oda maasindn kesiliyor bize kalan para bin tl yaklasik

Bu sartlarda bebek neden? Siz calismiyor musunuz? Ben de vardiyali calisiyorum. Hamileyken bile dayandim calistim. Ekstra izin niye aliyor ki bu durumda? Hani 5 bin maas olur 500 kesilsin dersin... o ayri mesele.

Allah yardimciniz olsun.

Bu sartlarda bebek neden? Siz calismiyor musunuz? Ben de vardiyali calisiyorum. Hamileyken bile dayandim calistim. Ekstra izin niye aliyor ki bu durumda? Hani 5 bin maas olur 500 kesilsin dersin... o ayri mesele.

Allah yardimciniz olsun.

Bebekten yana pisman degilim allah pismanlik vermesin insallah.esim gece cok zorlaniyo gunduz rahat uyuyamiyo gecede zorlaniyo.amin tesekkurler

Mesai parasi veriliyo.gece vardiyasinda zorlaniyor izin aliyo oyuzden maastn kesiliyo
Vay be adama bak ne kadar keyfine düşkün oyle! Benim annem yillarca vardiyali calisti. Koskoca makinelerle ugrasti surekli ayaktaydi. Ama birgun demedi ki ben iste zorlaniyorum izin alayim!
Annem diyorum bakin bir kadin kadar gucu kuvveti dirayeti yok demekki eşinizin.

Eşimin ailesi de kirada diyorsunuz. Orta yaşlı insanlar bile ev sahibi olamamış. Demek ki, onların da durumu çok iç açıcı değil. Yine de 3 bin lira bulunmaz bir miktar değil ama neden 1 yıllık kirayı peşin veriyorsunuz anlamadım. 1 kira, 1 deposit verseniz yeter. Bi de nakliye parası, tamamdır.
Arkadaşlar güzel söylemiş, imkansızlık içine çocuk getirmek marifet değildir. Keşke biraz durumunuzun duzelmesini bekleseydiniz.
Hiç kimse 2 vardiyali calistirilamaz, imkanı yok. Bir avukata gidip fazla mesai ucretinizi hesaplatin mutlaka. Şimdi dava acsaniz belki 2 yil sonra alırsınız ama emeginizin çöpe gitmesinden iyidir. Dogumdan sonra sigortayla biraz işiniz azalınca mutlaka iş degistirsin, bu sekilde olmaz.
Eşinin ailesine de gidin. Karnim burnumda beni aç, açıkta bıraktınız, ben sizden sadaka değil altinlarimi istiyorum, hakkımı helal etmiyorum deyin

Vay be adama bak ne kadar keyfine düşkün oyle! Benim annem yillarca vardiyali calisti. Koskoca makinelerle ugrasti surekli ayaktaydi. Ama birgun demedi ki ben iste zorlaniyorum izin alayim!
Annem diyorum bakin bir kadin kadar gucu kuvveti dirayeti yok demekki eşinizin.

Ya ben esimede aciyorum acikcasi kasa falan koluna carpiyo kollari mosmor oluyo bi arada ezilmisti kolu.eve geldinde konusacak gucu kalmiyo gece uyandirdigimda gozleri kanli kanli 5 dk uyuyim die yalvariyo.anneniz gercektn guclu kadinmis Allah basinizdan eksik etmesin.ama esimede uzuluyorum.sonucta ben ve cocugumuz icin calisiyor.baska is bak diorum hamilesin sigorta lazim simdi cikamam diyot bizim icin katlaniyor yoksa baska iste calisirdi.o isten ayrilanda bayaa varmis

Eşimin ailesi de kirada diyorsunuz. Orta yaşlı insanlar bile ev sahibi olamamış. Demek ki, onların da durumu çok iç açıcı değil. Yine de 3 bin lira bulunmaz bir miktar değil ama neden 1 yıllık kirayı peşin veriyorsunuz anlamadım. 1 kira, 1 deposit verseniz yeter. Bi de nakliye parası, tamamdır.
Arkadaşlar güzel söylemiş, imkansızlık içine çocuk getirmek marifet değildir. Keşke biraz durumunuzun duzelmesini bekleseydiniz.
Hiç kimse 2 vardiyali calistirilamaz, imkanı yok. Bir avukata gidip fazla mesai ucretinizi hesaplatin mutlaka. Şimdi dava acsaniz belki 2 yil sonra alırsınız ama emeginizin çöpe gitmesinden iyidir. Dogumdan sonra sigortayla biraz işiniz azalınca mutlaka iş degistirsin, bu sekilde olmaz.
Eşinin ailesine de gidin. Karnim burnumda beni aç, açıkta bıraktınız, ben sizden sadaka değil altinlarimi istiyorum, hakkımı helal etmiyorum deyin

Onlarin kocaman lokantasi ve kahvehanelri var simdi satsalar milyoner olurlar :) ev onlarin olsun olmasin fark etmiyor zaten gelirleri var isyerlerinden

Tasindimizi ogrendiklerinde baskalarindan illaki karsi karsi gelicez ozamn konusucam ben

Esimin ustundekini parayi soktuler ortaliktn kayboldular zatn.benim kinamda dugumde olmaadi basimiza is geldi evde formalite icabi elime kina surduler dugun gunude gelinlik giydim sadece foto cekmek icin.bana 3 ceyrek bi cumhuriyet 100 tl para takildi otele gidiyoduk kv guvenmedim annemlere alin sizde kalsn dedim annemler olmaz ayip olur dedi almadi en buyuk gorumceme guvendim ona verim dedim oda annem varken bnde kalmazi hos olmaz dedi annesine verdim.sora evimize doncemiz vakit kv kp iki ceyrek bi cumhuriyet verip bizi postaladilar evinizin masrafini yapin dediler
Iyi de kina ve dūgūn olmamis zorunlu sebeplerden formaliteden yapilan birsey olmus.
Onda da vermisler zaten takilan birkac altini.
Simdi adamlarin suçu ne dűğűn olmamis ki taki olsun.
Herhangi bir paraya takıya el koyma durumlari yok. Cunku ortada dűģűn yok.
Herhalde size evlenmeden onceki vaatleri diyorsunuz oyle olsa bile bu durumda havada kaliyor.
Ayrica bebekler kismetiyle rizkiysa gelmiyor. Dunyada milyonlarca bebek durduk yere ölmūyor.
Biraz arastirsaniz sorgulasaniz gercekler apacik ortada görmek isteyene.

Iyi de kina ve dūgūn olmamis zorunlu sebeplerden formaliteden yapilan birsey olmus.
Onda da vermisler zaten takilan birkac altini.
Simdi adamlarin suçu ne dűğűn olmamis ki taki olsun.
Herhangi bir paraya takıya el koyma durumlari yok. Cunku ortada dűģűn yok.
Herhalde size evlenmeden onceki vaatleri diyorsunuz oyle olsa bile bu durumda havada kaliyor.
Ayrica bebekler kismetiyle rizkiysa gelmiyor. Dunyada milyonlarca bebek durduk yere ölmūyor.
Biraz arastirsaniz sorgulasaniz gercekler apacik ortada görmek isteyene.
Esime para takildi ablam sadece 500 tl takti onu bile aldilar.taki cok yoktu dogru ama kv insanlarin icinde elime ceyrek katip sonrada o ceyregi geri alirsa bende esime takilan paralari annemin taktigi iki amcamin taktigi ev masrafina gitti onlari sorgularim

Esime para takildi ablam sadece 500 tl takti onu bile aldilar.taki cok yoktu dogru ama kv insanlarin icinde elime ceyrek katip sonrada o ceyregi geri alirsa bende esime takilan paralari annemin taktigi iki amcamin taktigi ev masrafina gitti onlari sorgularim
Ve bana aynisi onlar icinde gecerli sayilir ozman ortada dugun kina yok altin yok borcumuz var esnafa diyip el koydular iki uc kurusa tenezzul ettiler ihtiyaclari olmadigi halde ben soyleniyorim cokmu

Back
X