Çok kızgınım

Sorun devirde (zaman) degil, hem haksizsiniz, hem tahammul edilesi bi tavirda degilsiniz, ozguveniniz dusuk hem de hastalik boyutunda kiskancsiniz.

Allah sevgilinize sabir ve akil versin.

Siz olsaydınız ne yapardınız peki hayatım çok iyi mi yaptın derdiniz
derdim, diyorum da:)
ne var tabii ki ekli olacak tanistigi insanlar
hatta sevgiliyken birkac haftaligina memleketime gitmistim ona cok sevecegi bir açıkhava etkinligi onerdim, sportif bir faaliyet. Gitti, cok sevdi, her hafta gitmeye basladi. gittiginden beri kac kisiyle eklesti etti, hatta grup onu paylasmisti bir kere, baska baska insanlar da takip etti.
hic bakmam takipci sayisi artti mi ne oldu, benden guzeli var mi bilmemne
benden güzelini bulunca salyasi akacak adamla zaten isim olmaz.
benim de erkek arkadaslarim var. birbirimize reelsler göndeririz. hatta denk gelebildigiyle tanisti, bazilari nikahima bile geldi para takti
ne var yani insaniz. ben daha iyisini, on kat daha iyisini bulsam benim adami birakacak miyim? tabii ki hayir. ama bana bu muameleyi yapip beni birilerini ekledim diye aldatmakla itham etse o zaman birakabilirim

Ayrılırdim sonuçta bir bağımız yok
Ee sen ayrılırdım diyosun tepkimden dolayı bana kompeksli özgüvensiz diyorsun ne mana?

Aa evlendin mi, tebrik ediyorum, musmutlu bir omur gecirin, saglikla huzurla

aaaaayy evlendin mi yengenç
çok sevindim Allah ım bir yastıkta kocatsın inşallah arkadaşım

ben eşimin takipçilerine bakmıyorum mesela
bende kıskancımdır

çok mu boş vaktiniz var ya da sevgilinize hiç güvenmiyor musunuz?
güvenmediğiniz adamla işiniz ne
Yani bende kıskancım ama asla bakmam çünkü bir halt yiyorsa bu önünde sonunda karşıma çıkacaktır bunu bilirim

Saçmalıklar silsilesi.Güven sorunu yaşıyorsanız karşınızdaki kişi güvensiz biri demek ki.Tütün içmesinden rahatsızım ama içiyor der gibi olmuş.Sizin kızmanızla ne ilgisi var anlamadım.Yani siz kızmazsanız rahatsız olmazsanız başka kızları ekleyebilir mi?Ne alaka Adam!!!pardon görüştüğünüz kişi karaktersiz biri.Her erkek kadın ekliyor ne alaka.Kendini nasıl bir teselli ediş şeklidir.Güvenilecek erkek de çok ayrıca adam gibi adam da çok.Güzel olmadığınızı düşündüğünüz için başkasına bakabilmesi zaten ayrı bir fiyasko.Allahım saçmalıklarla dolu bir konu.

Canımcım bence sorun o değil.Adam güvenilecek biri değil başka sorunlar da var .

Canımcım bence sorun o değil.Adam güvenilecek biri değil başka sorunlar da var .
e guvenilecek biri degilse versin yolunu guvenmedigi adamla ne hayali kuruyor.
ama adamin yalan soylemesini bir nebze anlayabilirim çünkü basinda biri boyle polis kopegi gibi hesap sorunca insan yalana basvurabilir. biraz soyleyene degil soyletene bakıyorum gecistirmelik yalan kisminda. konu sahibi dunyayi dar edip ayrilma blofleri yapmasa adam belki de yalan soylemezdi.
ya da serefsizin onde gideni zaten aldatmak icin kadinlari ekliyor. onu bilemem:)
ama konu sahibi de normal degil

Ortada güven yoksa zorla ilişki yürütmenin mantığını anlamıyorum demekki çocuğa güvenmiyorsun. Bu kıskançlık değil özgüven eksikliğininiz var ve sürekli kontrol etme isteği her şeyi kontrol elinin altında olmasını istiyorsun esir gibi. Okurken nefes alamadım daraldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…