- Konu Sahibi Minuscule9
Peki kuklalardan korkan var mi hani su tahtadan olanlardan  ayyy bakmak bile urkutuyor beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Peki kuklalardan korkan var mi hani su tahtadan olanlardan ayyy bakmak bile urkutuyor beni
doktora hangi bir korkum için para veriyim?

yüzümü yıkarken hemen açsam bile bir yüz belircek sanırım karşımda...yüzümü köpükleyemem onedenle..
yüzümü yıkarken hemen açsam bile bir yüz belircek sanırım karşımda...yüzümü köpükleyemem onedenle..
 1: hepsiyle ilgilide bi anım var hamamböceği öldürmüştüm iki taneydiler biri bazamın altına kaçtı diğeri öldü katil olmuştum o gece diğeri gelip bana zarar vercek diye uyumamıştım...ve ogün sabah olur olmaz amcamlara geçip babama evi 3 gün ilaçlattırmiştm...
1: hepsiyle ilgilide bi anım var hamamböceği öldürmüştüm iki taneydiler biri bazamın altına kaçtı diğeri öldü katil olmuştum o gece diğeri gelip bana zarar vercek diye uyumamıştım...ve ogün sabah olur olmaz amcamlara geçip babama evi 3 gün ilaçlattırmiştm... .. lal olup kalmış kendimi nasl dışarı atmışım bilemiyorum yanii.. kaçtım adam çıktı gitti ...))
.. lal olup kalmış kendimi nasl dışarı atmışım bilemiyorum yanii.. kaçtım adam çıktı gitti ...)) ve uyudum kimse sesimi duymuyor diye düşünüp bağırmıştm annem gelmişti kurtardı beni.
ve uyudum kimse sesimi duymuyor diye düşünüp bağırmıştm annem gelmişti kurtardı beni.