Yok aslında hayat kalitemi etkilemiyor.ara ara bir minibüs bir araba yanımdan geçtiğinde değil ama yaya haldeyken o durur gibi yapar veya yavaş giderse aklıma o hadise geliyor okadar.Yoksa terapi almamı gerektirecek kadar değil.Belki de yarim saattir binemediniz, dolmuşlar almadi gibi düşünmüştür. Belki de ben çok iyi niyetli düşünüyorum dediğiniz gibi kötü niyetli insanlar da olabilirler, Allah korusun. Ama her halükarda verdiğiniz tepki şu an için fazla gibi gözüküyor.
Eşinizle paylaşmayacak bir durum da yok ortada. Takip etmeye devam etseler 5 yıl içinde illa ki bi yerden tekrar ortaya çıkarlardı diye düşünüyorum.
Ama diyorsanız ki hala aklımdan atamiyorum,bende travma yarattı; o zaman post travmatik stres bozukluğu terapileri veren psikologlara ya da direkt psikiyatriste gidebilirsiniz.
En kısa sürede atlatmaniz dileğiyle.
Başka işi gücü yokmuş da sizi mi izlemiş bence de iyi niyetli değil Allah korumuş sizi, ama geçmişteki bu olayı sürekli düşünüp de huzurunuzu kaçırmayın, şöyle düşünün; o gün o minibüse binmeyerek kendinizi kurtarabildiğinize göre demek ki siz tehlikeli durumlarda doğru karar verebilen güçlü bir insansınız, bundan sonra daha da temkinli olursunuz Allah korusun hepimizi, sevdiklerimizi...İnsan yardım etmek istediği birini yarım saat izler ve binmek zorundaymis gibi ısrar edermi..Ben iyi niyetli bulmadim bilemiyorum.
Belki de iyi niyetliydi dedim,her zaman kötü dusunmeyelim mesela ben alırım arabama yağmurda gördüğüm birini,sanırım binerdimde ben bu saflilkla zaten olur giderim,arabaya binince Allah razı olsun abi ne yağdı mübarek diye muhabbette ederim artık arkamdan Fatiha okuyan olacaktir.Merakimdan soruyorum belki de iyi niyetliydi diyen arkadaslar ayni sey basiniza gelse siz biner miydiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?