- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
Dedim zaten benim aldığım kadın için de haklı diye. Birkaç kişi olursunuz binersiniz. Ancak tek başına bı adamın yanına tek bir kadınin binmesinde risk çok daha fazla olur.
Arkadaslar birkaç hafta evvel otobüs durağında eşimle beklerken eğer yolunuz şuraya gidiyorsa binebilirsiniz dedi.İyi niyetli insan belli oluyor.benim bu minibusten korkmamin en büyük sebebi adam direk otomatik kapıyı açtı ve benimle dikiz aynasindan konuşuyor içerisi bomboş ve camlar siyah.ayrica yağmur aşırı yağmıyor çok naif yağıyor.ben aşırı fırtına vvarda altında perişan halde değilim yani.Adamın yüzünü bile tam görmedim ama bana bin bin binermisin diye ısrar ediyor.lutfen binermisiniz yarım saattir sizi izliyorum diyor birde.ben o arabaya binsem kapıları kilitlese benim o arabadan kurtulmam çok zor.ayrica siyah cam diyorum.size basit gelebilir ama beni istediğim yere değil belki issiz yere götürecekti Allah korusun.ayrica arabayı hemen kaldırmadı bekledi.ilerde benim gibi bekleyen insanlar vardı neden ben?? Minibüs zaten büyük çok iyi niyetli ise herkesi alsın.bende içerde dolu çocuk var diye bakıyorum içerisi kapkaranlık ve boş butun koltuklar..İyi niyeti kendine kalsin.onun olsun istemem oyle iyi niyet.Sizlerde dikkat edin neolur.
Size göre bişey yok.felaket senaryoları değil ihtimaller üzerinde duruyorum.rahatsizsaniz yazmayın lütfen.sosyal medya ve birbirimizi tanımıyoruz diye herşeyi pervasızca yyazma hakkına sahip oldugumuzu dusunmuyorm.E dolmuş mu bu herkesi alsın?
Tamam binmemişsiniz işte olmuş bitmiş
İhtimaller üzerinden felaket senaryoları yazıyorsunuz ortada bişey bile yok.
Size göre bişey yok.felaket senaryoları değil ihtimaller üzerinde duruyorum.rahatsizsaniz yazmayın lütfen.sosyal medya ve birbirimizi tanımıyoruz diye herşeyi pervasızca yyazma hakkına sahip oldugumuzu dusunmuyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?