Çok korktum kızlar bir bakın :((

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Kızlar bu gece rüyamda çok tuhaf şeyler gördüm çok korktum ve hala korkuyorum :18:
Böyle okul bahçesi gibi hiç bilmediğim biryer de bir sürü kefenli insanlar vardı. Morgmuş güya. Ve geceydi. Sonra böyle sıra sıra bölümler var binanın altında.
babaannem annem ve ben giriyoruz orda bi yere. Mevlüt okuyorlar. Mevlüt okunan kişiyi getirdiler ortaya koydular kimse ağlamıyor başında falan ölü kadındı irice bişiydi. Beyaz tenli bir kadındı kızları seviniyordu maaşı bize kaldı diye. Çok tuhaftı çok korktum gerçek gibi yaşadım ya
Tamam bir gün bizde öleceğiz elbette ama böyle bir sürü kefenli falan görünce
Çok kötü hissediyorum kendimi. Annemler de memlekete gidicez diye tutturdular gitmeyin diyorum dinlemiyorlar
Ne anlama gelir ki kötüye yormuyorum ama çok etkiledi beni

allah hayra cevirsin insallah.acaba internetten rüya tabirlerine mi baksaniz ki...

Hayır olsun canım..
Bence senin bu rüyan tamamen bilinç altı. Kefenli insanları izlediğin bir fimden etkilendiğin için görmüş olabilirsin.
Maaşı bize kaldı diye sevinilmesinide son zamanlarda öyle bir konu duyduysan ondan görmüş olabilirsin..
mevlitide dinle sevgiliyi izlediysen görmüşsündür

valla bravo

ölü görmek, diri görmektir. Uzun zamandır görmediğin birini göreceksin sanırım.

ölü görmek diri görmektir derdi babannem..
bayram ya bolca insan görceksiniz bencee kötü değil kötüye yorma..

Hayır olsun inşaALLAH.Bence de kötü rüyaları anlatmayın.Bunu bir kaç gün önce öğrendim yaşadığım kötü bir olayla.Rüyamda muhabbet kuşumun ayağının kırıldığını gördüm.Sabah kalkıp anlattım bizimkilere.Akşam gerçekten kırıldı((
Araştırdım biraz bu konuyu.Meğer kötü rüya anlatılırsa gerçek olur diye bir hadis bile varmış.Bir daha anlatmak mı?Tövbe.
Hatta iyi rüyaları anlatırken bile anlatacağın insanın iyiye yorması önemliymiş.

Söylediğin tarzda hiç film izlemedim dinle sevgili filan hiç sarmaz beni.

Öğrendiğim iyi oldu canım çok sağol. Arkadasın dediği gibi ölü görmek diri görmektir dedi annemde. İnşallah diyeyim. Benim kuşlarımı da bi annem yem verirken kaçırdı birinide abim babamla tartısınca öldürdü.
Teşekkür ederim tekrar

Amin inşallah. İnsan bazı rüyaların çok etkisinde kalıyor ya farklı bir boyut rüya alemi.

rüya ayrııı bide ben şey yaşıyorum

benim eşim gece çalışıyoo çoğunluklaa yada işte 1 gibi gelip gece 3 de tel gelince gidiyo bi turzm şirketinde personel şöförüü personellerin işi bittikçe çağrılıyoo ..

1 de geldii yemek verdim uyuyodum ama uykumdan uyandım ona yemek vermek için..

sonra gece 3 de uyandım oğlumun üstünü örtmeye kalktımmm anaaaaaa adam yok..

aldımı beni panik"panik atak hastasıyım" yaa oturdumm dedim tamam ben deliriyorummm

ben bu adama yemek vermdimiydim bu adam yatmadımıydı Allahım ben halüsülasyonmu gördümm kafayı mı yiyom diyoom kendi kendime konuşuyom baya yatan içinde bi an aklım gittii..
o an gece işe gittiğini gidebilceğini düşünemedim anlık bişe bu uykudan uyanınca oluyor yanii seni iyi anlıyorum rüyanın etkisi oluyor sıçrayarak çokca uyandığımı bilirim..

hıı bi de uyku yarı ölüm derler rüya içinde insanın ruhu yaşarmış hepsini tüm gördüklerimizi ruhumuz yaşarmışş ayy bak şimdi tüylerim ürperdii

hıı bi de uyku yarı ölüm derler rüya içinde insanın ruhu yaşarmış hepsini tüm gördüklerimizi ruhumuz yaşarmışş ayy bak şimdi tüylerim ürperdii

Haklısın canım bence de öyle olmalı.Anlattığın türden bi olayı bende yaşadım. Gündüz gözüm dalmış bi ara kapı çaldı ama bildiğin çalma değil yumrukluyo biri sıçrayarak uyandım kalktım baktım kimse yok dışarı dahi gittim hiçkimse gelmemiş bayanlar söylemişti. O kadar gerçek yaşadım ki hala gerçek olduğunu düşünürüm ama değilmiş annem çalınmadı diyor kapıyı.
Aman Rabbim daha beter rüyalardan esirgesin aklı gider valla insanın

kızlar kötü rüya görüldüğünde allah hayreylesin deyip hemen yataktan kalkıp musluğu acıp suya anlatıp unutun o rüyayı

kızlar kötü rüya görüldüğünde allah hayreylesin deyip hemen yataktan kalkıp musluğu acıp suya anlatıp unutun o rüyayı

Tamam canım öyle yapıcam bundan sonra söylenmeyceğini de bilmiyordum mesela ben iyi rüyalar söylenmez zannediiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…