Hayır olsun canım..
Bence senin bu rüyan tamamen bilinç altı. Kefenli insanları izlediğin bir fimden etkilendiğin için görmüş olabilirsin.
Maaşı bize kaldı diye sevinilmesinide son zamanlarda öyle bir konu duyduysan ondan görmüş olabilirsin..
mevlitide dinle sevgiliyi izlediysen görmüşsündür
Hayır olsun canım..
Bence senin bu rüyan tamamen bilinç altı. Kefenli insanları izlediğin bir fimden etkilendiğin için görmüş olabilirsin.
Maaşı bize kaldı diye sevinilmesinide son zamanlarda öyle bir konu duyduysan ondan görmüş olabilirsin..
mevlitide dinle sevgiliyi izlediysen görmüşsündür
Hayır olsun inşaALLAH.Bence de kötü rüyaları anlatmayın.Bunu bir kaç gün önce öğrendim yaşadığım kötü bir olayla.Rüyamda muhabbet kuşumun ayağının kırıldığını gördüm.Sabah kalkıp anlattım bizimkilere.Akşam gerçekten kırıldı((
Araştırdım biraz bu konuyu.Meğer kötü rüya anlatılırsa gerçek olur diye bir hadis bile varmış.Bir daha anlatmak mı?Tövbe.
Hatta iyi rüyaları anlatırken bile anlatacağın insanın iyiye yorması önemliymiş.
ölü görmek diri görmektir derdi babannem..
bayram ya bolca insan görceksiniz bencee kötü değil kötüye yorma..
Amin inşallah. İnsan bazı rüyaların çok etkisinde kalıyor ya farklı bir boyut rüya alemi.
hıı bi de uyku yarı ölüm derler rüya içinde insanın ruhu yaşarmış hepsini tüm gördüklerimizi ruhumuz yaşarmışş ayy bak şimdi tüylerim ürperdii
kızlar kötü rüya görüldüğünde allah hayreylesin deyip hemen yataktan kalkıp musluğu acıp suya anlatıp unutun o rüyayı
birr çagrı yada size bir bildiri verici bir rüya gibi geldi banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?