- Konu Sahibi miss_katliam
Arkadaşlar 24+6 günlük hamileyim dün gece saat 22:30 gibi yataga gittim.Aniden bir titreme geldi zangır zangır titriyorum.Su bardagını bile tutamadım elimde.Hafif birde mide bulantısı.Elim ayagıma dolandı.Sonra bir 20 dakika içerisinde hafifledi daha sonra geçti ama titreme hani ateşim oldugu için desem ne üşüme ne ateş basması gibi bir belirtim olmadı.Birşeyimde yoktu hani bir anda başladı.Kendime degilde bebegime birşey olucak diye ödüm koptu.Eşim hastaneye gidelim dedi ama acildeki doktorlar pratisyen oldugu için pek güvenmiyorum ben onlara gitmek istemedim.Kendi doktorumla görüşmeyi planlıyorum oda yarın gelicekmiş.Bu arada yani titreme varken teyzem ateşime baktı normal dedi.Doktorumda sinir boşalması olabilir yarın gel yinede ihmal etmeyelim dedi.Sizdede böyle birşey oldumu hiç.İlk defa bu kadar korktum.Biran bebegimin hareketleri yavaşladı sandım korkudan.Ama çok şükür ki normal şuanda.
Ya birde gece çok uyku problemi yaşıyorum ben.Uyutmuyor bebegim beni.Hep belli saatlerde uyuyorum ve yine bebegimin belirledigi o malum saatlerde uyanıyorum.Resmen karnımın içinde top koşturuyor :) ya kendi uyanınca benide uyandırıyor.
22:30'u geçmez uyuma saatimiz gece saat 1:30 kalkarız sabaha karşı saat 4 -5 arasında uyur sabah saat 7-8 arasında uyanırız.Napabilirim acaba bu uykusuzluk problemi için.Tecrübeli annişler bir yardım etse.Doktorum uyuma pozisyonunu degiştir diyor ama sol tarafımdan başka tarafada yatamıyorum ki.
Ya birde gece çok uyku problemi yaşıyorum ben.Uyutmuyor bebegim beni.Hep belli saatlerde uyuyorum ve yine bebegimin belirledigi o malum saatlerde uyanıyorum.Resmen karnımın içinde top koşturuyor :) ya kendi uyanınca benide uyandırıyor.
22:30'u geçmez uyuma saatimiz gece saat 1:30 kalkarız sabaha karşı saat 4 -5 arasında uyur sabah saat 7-8 arasında uyanırız.Napabilirim acaba bu uykusuzluk problemi için.Tecrübeli annişler bir yardım etse.Doktorum uyuma pozisyonunu degiştir diyor ama sol tarafımdan başka tarafada yatamıyorum ki.