- Emoji Skoru
- 103
- Puanlar
- 63
Canım sen yine ucuz kurtulmussun. Ben birgun sabah 7de ise giderken yanımdan bisikletle kapşonlu bi cocuk geçti. Hatta millete bak bu saatte spor yapıyor diye düşündüm. Servise binecegim yere az bir mesafe kala arkamdan bir el ağzımı tuttu çocuğun diger elide kalçamı. Meger o kapşonlu sapıkmıs. Bisikletini cekmis kenara arkamdan saldırdı. O an ölmediysem korkudan birdaha ölmem heralde. Kalçamdan bıçaklandım sandım nasıl sıktıysa sen düşün. Bir çığlık attım korktu geriledi. Kimsede yok cevrede şansıma. Kosa kosa yola çıktım gelmedi arkamdan. Hemen polise gittik bikac kisi daha sikayet etmis boyle bir olaydan. Hemen biber gazı aldım. Babam bikac gun biraktı servise. Babamın gelmedigi bigun yine çıktı karşıma. Akıl hastasiydı heralde sırıtıyordu. Yine bisikleti vardi cevremde yuvarlak yapti döndü. Hemen 155i aradim. Yine kacti. Ertesi gun babam arabayla gizlice o yolda bekledi. Bu sapık yine geldi. Elimde biber gazı gelsene bidakka konusalim dedim cocuga. Amacim biber gaziyla etkisiz hale getiricem babamda arabadan sopayla dovicek. Cocuk bisikletiyle hafif yanaştı yanıma bana ne dedi biliyormusun. Sana unutamayacagin birsey yasattim dedi. O oyle deyince ben ustune dogru hizla hareket ettim babamda arabayi calistirdi. Cocuk anladi tabi kacti. Babam takip etti ama kayboldu cocuk. Yakalanmadida. Ama aynen dedigi gibi hayatimda unutamayacagim birsey yasatti. Allah versin cezasini, bana yasattiginin bin katini yasasin ne diyim. Artik biber gazım olmadan disari cikmiyorum. Bence her bayan taşımalı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ayni saate bundan yillar once dersaneye gitcem arkadasimi alicam bisikletli adam seyini acti tam karsimda elinde bicak kendimi yere zor attim kactim ertesi sabah ayni adam sahilde cocukluu kadini deserek oldurmuss cok kotu oldun neleri var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son düzenleme: