• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum ama neden

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Merhabalar,
Aslında mutlu evliliğim var gibi. Ama eşim çok ilgisiz bana karşı, tamam aldatma vs olmadı ama aşırı ilgisiz bende istiyorum ben düşünmeden bana ufakta olsa bişey getirsin güzel söz söylesin. Kaç kere yüzüne dedim sallamıyor bile. Ama kendi ailesine karşı aşırı ilgili hassas.
şuan ağlayarak yazıyorum inanın. Onu duygusal anlamda aldatmaktan korkuyorum :( güzel sözlere ihtiyacım var her kadın gibi :/
Haftasonu plan yapalım diyoruz hiç bi yere gitmedik yazın çünkü, şehir dışında kardeşi var oraya gidelim diyor 😳 o da yeni geldi yani buraya

Merhabalar,
Aslında mutlu evliliğim var gibi. Ama eşim çok ilgisiz bana karşı, tamam aldatma vs olmadı ama aşırı ilgisiz bende istiyorum ben düşünmeden bana ufakta olsa bişey getirsin güzel söz söylesin. Kaç kere yüzüne dedim sallamıyor bile. Ama kendi ailesine karşı aşırı ilgili hassas.
şuan ağlayarak yazıyorum inanın. Onu duygusal anlamda aldatmaktan korkuyorum :KK43: güzel sözlere ihtiyacım var her kadın gibi :/
Haftasonu plan yapalım diyoruz hiç bi yere gitmedik yazın çünkü, şehir dışında kardeşi var oraya gidelim diyor 😳 o da yeni geldi yani buraya
Duygusal anlamda aldatmaktan korkuyorsun :KK51:

Var gibi dediğiniz mutlu evliliğiniz tam olarak nerede?

Aşırı ilgisiz kocadan boşanin, yapacağınız en mantıklı şey bu.

Su yazdıklarınızın yarısını davranışlarınız ile belli ederseniz hiç ummadığınız tipler bile size asılmaya başlar. Yerinizde olsam kocamla 2 kere 3 kere daha konuşurum ve duygularımı bu kadar yoğun yaşamamaya çalışırdım.

Back
X