- Konu Sahibi krizantem_0
ya işte şöle bi durum var giderseniz ben de sizle gelirim diyoo bide..ay çıldırcam..diyorum ki bölece bizimle gelme fikriinin de önünü kesmiş olurum diyorum..
anaaa ne kadınmıs ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya işte şöle bi durum var giderseniz ben de sizle gelirim diyoo bide..ay çıldırcam..diyorum ki bölece bizimle gelme fikriinin de önünü kesmiş olurum diyorum..
anaaa ne kadınmıs yavalla canım dene o zaman nasılsa öylede olmuyor böylede olmuyor :)
canım kayınvalideni milletin çocuğunu düşüneceğine kendi çocuğunu düşün de. Gelip sizin huzurunuzu mu bozacak. Bir gün kadın muhabbeti yapı şakayla karışık ay senin yanında çocuk da yapamayız biz de artık anlasın yani mesajların en büyüğü budur anlamalı bence. Bi laf çakmaya çalış. Bundan ağır söz olmaz zaten.
Ayrıca ben senin kocana çok kızdım. Acayip pısırık davranıyor bu kadar korkak olmamalı kimse yaaa. Seni niye kötü gelin yapıyor konuşsun annesiyle biz daha bir yıllık evli bile değiliz anne olmaz oğlunun yanına git desin işte bu kadar. Aynı lafı sen bin kere kibarca söyle kadın gene alınır ama oğluna bişey demez.
şimdi ablasıyla konuşmas için ikna ettim..konuşacak bakalım...ablasının bizi anlayacağıı düşünüyoruzz...hem annesiyle arkadaş gibidirler,uygun bi dille anlatır umarım
canım 4 atanın hakkı birdir derler ama son çare illaki üzerine gelsi çenesi durmayan bakılmaz bir kadınsa kulagını kapalı tut torbanı delik tut kör sağır dilsiz ol tınlama yani ne söylerse söylesin bildigini oku tabi bunları yaparken eşinde senle beraaberse yoksa huzurun kaçar
ya iyi söylüyosun hoş söylüyosun arkadaşım ama ben öle boşverebilen bi insan değilim..öyle yapamam yani..duymayım görmeyim ,,yapamam..kendimi biliyorum çünkü..bişekilde bize gelmesini engellemem lazım...![]()
bende son çare olarak dedim zaten cnm engellleyemessen dedim
benmi kötü niyetliyim acaba bilemedim şimdi kayınvalidenizin samimiyetine hiç inanasım gelmedi başta kabul edip sonra bildiğini okuyacak gibi geliyor bana
kv ile konuştuk arkadaşlar.eşim ikimizi elimizden tuttu bi odaya götürdü.halledelim problemlerimizi dedi.başka sorunlarımızı da konuştuk..bayadır aramız çok soğuktu bana sordu nie bölesin bana soğuk davranıyosun die.ben de anlattım,bizi hiç yalnız bırakmadığını ,ben gelmiyim dediğimde de laf sölediğini falan ne varsa söledim.şaşırdı yani allah allah dedi ben hiç farkında değilim böle yaptığımın..biraz kendimi suçlu hissetmedim değil ama yani az da yapmadı..anlamıyom nasıl farkında olmuyo.şoka girdim bilmiyom artık,öle mi diyiverdi...herneyse
bu kaynım gidince ne yapacağımızı da konuştuk.
dedim ki:anne sen gelcem dersen hiçbişey diyemem ama sürekli aynı evde yaşamak yani birlk oturmak iyi bişey değil,kötü oluruz.aynı evde olomak demek yüz göz olmak demek.ben bişey derim sen kaldıramazsın sen bişey dersin ben kaldıramam..o yüzden sen de düzenini bozma ben de düzenimi bozmayım.geceleri görüşürüz.bazen sen bizde kalırsın bazen biz sende kalırız,bazen oğlun gelir kalır yani öyle idare ederiz,seni yalnız bırakmayız...
o da dedi: ben aslında sizi hiç rahatsız etmek istemiyorum,kendimi yük gibi hissediyorum,ama yalnız kalmayı denedim yapamıyorumm..uzaktaki oğlumun yanına da gitmeyi düşündüm ama ben naapcam orda,kimseyi tanımıyorum,çok uzak,bnm bütün arkadaşlarım burda yapamam.
biraz da ağlaamklı oldu yani bayağı üzüldüm,aslında o da kendince haklı tabi..keşke daha önce konuşsaymışız .kendimizi yedik.ölme korkusuyla resmen hergün öldükk...
işte böle arkadaşlar..bnm soruna böle çözüm bulduk..allah ahyırlı etsin nediyim
Peki şu anda gelicek mi gelmiycek mi canım:44:
benmi kötü niyetliyim acaba bilemedim şimdi kayınvalidenizin samimiyetine hiç inanasım gelmedi başta kabul edip sonra bildiğini okuyacak gibi geliyor bana