• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum..bana yardımcı olun lütfenn

anaaa ne kadınmıs ya:1: valla canım dene o zaman nasılsa öylede olmuyor böylede olmuyor :)

ya var ya tiksiniyorum artık yüzünü görmek istemiyorum ya
bi de 3 hafta kalmış zaten tepeme binmesine.bırak da eşimle o zamana kadar başbaşa kalayım amaa yookk iki gün üstüste yalnızkalmak haram bize haraaammm
geliyo şimdi allahım ya nefret ediyom ya nefreettttt

canım kayınvalideni milletin çocuğunu düşüneceğine kendi çocuğunu düşün de. Gelip sizin huzurunuzu mu bozacak. Bir gün kadın muhabbeti yapı şakayla karışık ay senin yanında çocuk da yapamayız biz de artık anlasın yani mesajların en büyüğü budur anlamalı bence. Bi laf çakmaya çalış. Bundan ağır söz olmaz zaten.

Ayrıca ben senin kocana çok kızdım. Acayip pısırık davranıyor bu kadar korkak olmamalı kimse yaaa. Seni niye kötü gelin yapıyor konuşsun annesiyle biz daha bir yıllık evli bile değiliz anne olmaz oğlunun yanına git desin işte bu kadar. Aynı lafı sen bin kere kibarca söyle kadın gene alınır ama oğluna bişey demez.

canım kayınvalideni milletin çocuğunu düşüneceğine kendi çocuğunu düşün de. Gelip sizin huzurunuzu mu bozacak. Bir gün kadın muhabbeti yapı şakayla karışık ay senin yanında çocuk da yapamayız biz de artık anlasın yani mesajların en büyüğü budur anlamalı bence. Bi laf çakmaya çalış. Bundan ağır söz olmaz zaten.

bnm kv var ya öyle şakayla laf çaktırmadan falan anlamaz..ancak yüzüne düzden dicen istemiyorum diye ondan anlar..zaten biliyo ikimizin de istemedğini.bir kere gel demedikk ki..o da üstüne şaka yaparr yani, ben öle bişe desem..sever zaten o konuları konuşmayı..ayrıca bn hiç öle bi şey diyemem şka maka diyemem..yok ben karar verdim düzden sölicem bn yapamam die

Ayrıca ben senin kocana çok kızdım. Acayip pısırık davranıyor bu kadar korkak olmamalı kimse yaaa. Seni niye kötü gelin yapıyor konuşsun annesiyle biz daha bir yıllık evli bile değiliz anne olmaz oğlunun yanına git desin işte bu kadar. Aynı lafı sen bin kere kibarca söyle kadın gene alınır ama oğluna bişey demez.

yani ben de öle söylüyorum konuş diyorum arada kalmak istemiyorm falan de diyorum..ama kırılır die korkuyo..ablanla konuş diyorum annenle o konuşur..dio yok sen konuş ablamla da...bilmiyorum ablasıyla bnm konuşmam mı daha doğru onun konuşması mı???zaten şimdie kadar da rahat bırakmadı bizi ya özel hayat yok bizde yanii..yüzünü bile görmek istemiyorum o kadının yaaa ne aynı evde yaşaması..yok yok bişekilde engel olmam lazım..eşim annesine öle bişey sölese o kadın aforoz eder oğlum moğlum demezz..ağlar sızlar ardına da bedduayı patlatırsa die çekiniyo

Son düzenleme:
şimdi ablasıyla konuşmas için ikna ettim..konuşacak bakalım...ablasının bizi anlayacağıı düşünüyoruzz...hem annesiyle arkadaş gibidirler,uygun bi dille anlatır umarım

şimdi ablasıyla konuşmas için ikna ettim..konuşacak bakalım...ablasının bizi anlayacağıı düşünüyoruzz...hem annesiyle arkadaş gibidirler,uygun bi dille anlatır umarım

canım 4 atanın hakkı birdir derler ama son çare illaki üzerine gelsi çenesi durmayan bakılmaz bir kadınsa kulagını kapalı tut torbanı delik tut kör sağır dilsiz ol tınlama yani ne söylerse söylesin bildigini oku tabi bunları yaparken eşinde senle beraaberse yoksa huzurun kaçar

canım 4 atanın hakkı birdir derler ama son çare illaki üzerine gelsi çenesi durmayan bakılmaz bir kadınsa kulagını kapalı tut torbanı delik tut kör sağır dilsiz ol tınlama yani ne söylerse söylesin bildigini oku tabi bunları yaparken eşinde senle beraaberse yoksa huzurun kaçar

ya iyi söylüyosun hoş söylüyosun arkadaşım ama ben öle boşverebilen bi insan değilim..öyle yapamam yani..duymayım görmeyim ,,yapamam..kendimi biliyorum çünkü..bişekilde bize gelmesini engellemem lazım...:50:

kızlar ya kvm acaba bizi denemek için blöf yapıo olabilir mi yaa..bu kadar yüzsüz bi insan değildir aslında..
bu arada görümcem de rengini belli etti.onunla konuşmak da hayal oldu:18:

kv ile konuştuk arkadaşlar.eşim ikimizi elimizden tuttu bi odaya götürdü.halledelim problemlerimizi dedi.başka sorunlarımızı da konuştuk..bayadır aramız çok soğuktu bana sordu nie bölesin bana soğuk davranıyosun die.ben de anlattım,bizi hiç yalnız bırakmadığını ,ben gelmiyim dediğimde de laf sölediğini falan ne varsa söledim.şaşırdı yani allah allah dedi ben hiç farkında değilim böle yaptığımın..biraz kendimi suçlu hissetmedim değil ama yani az da yapmadı..anlamıyom nasıl farkında olmuyo.şoka girdim bilmiyom artık,öle mi diyiverdi...herneyse
bu kaynım gidince ne yapacağımızı da konuştuk.
dedim ki:anne sen gelcem dersen hiçbişey diyemem ama sürekli aynı evde yaşamak yani birlk oturmak iyi bişey değil,kötü oluruz.aynı evde olomak demek yüz göz olmak demek.ben bişey derim sen kaldıramazsın sen bişey dersin ben kaldıramam..o yüzden sen de düzenini bozma ben de düzenimi bozmayım.geceleri görüşürüz.bazen sen bizde kalırsın bazen biz sende kalırız,bazen oğlun gelir kalır yani öyle idare ederiz,seni yalnız bırakmayız...
o da dedi: ben aslında sizi hiç rahatsız etmek istemiyorum,kendimi yük gibi hissediyorum,ama yalnız kalmayı denedim yapamıyorumm..uzaktaki oğlumun yanına da gitmeyi düşündüm ama ben naapcam orda,kimseyi tanımıyorum,çok uzak,bnm bütün arkadaşlarım burda yapamam.
biraz da ağlaamklı oldu yani bayağı üzüldüm,aslında o da kendince haklı tabi..keşke daha önce konuşsaymışız .kendimizi yedik.ölme korkusuyla resmen hergün öldükk...
işte böle arkadaşlar..bnm soruna böle çözüm bulduk..allah ahyırlı etsin nediyim

benmi kötü niyetliyim acaba bilemedim şimdi kayınvalidenizin samimiyetine hiç inanasım gelmedi başta kabul edip sonra bildiğini okuyacak gibi geliyor bana

kv ile konuştuk arkadaşlar.eşim ikimizi elimizden tuttu bi odaya götürdü.halledelim problemlerimizi dedi.başka sorunlarımızı da konuştuk..bayadır aramız çok soğuktu bana sordu nie bölesin bana soğuk davranıyosun die.ben de anlattım,bizi hiç yalnız bırakmadığını ,ben gelmiyim dediğimde de laf sölediğini falan ne varsa söledim.şaşırdı yani allah allah dedi ben hiç farkında değilim böle yaptığımın..biraz kendimi suçlu hissetmedim değil ama yani az da yapmadı..anlamıyom nasıl farkında olmuyo.şoka girdim bilmiyom artık,öle mi diyiverdi...herneyse
bu kaynım gidince ne yapacağımızı da konuştuk.
dedim ki:anne sen gelcem dersen hiçbişey diyemem ama sürekli aynı evde yaşamak yani birlk oturmak iyi bişey değil,kötü oluruz.aynı evde olomak demek yüz göz olmak demek.ben bişey derim sen kaldıramazsın sen bişey dersin ben kaldıramam..o yüzden sen de düzenini bozma ben de düzenimi bozmayım.geceleri görüşürüz.bazen sen bizde kalırsın bazen biz sende kalırız,bazen oğlun gelir kalır yani öyle idare ederiz,seni yalnız bırakmayız...
o da dedi: ben aslında sizi hiç rahatsız etmek istemiyorum,kendimi yük gibi hissediyorum,ama yalnız kalmayı denedim yapamıyorumm..uzaktaki oğlumun yanına da gitmeyi düşündüm ama ben naapcam orda,kimseyi tanımıyorum,çok uzak,bnm bütün arkadaşlarım burda yapamam.
biraz da ağlaamklı oldu yani bayağı üzüldüm,aslında o da kendince haklı tabi..keşke daha önce konuşsaymışız .kendimizi yedik.ölme korkusuyla resmen hergün öldükk...
işte böle arkadaşlar..bnm soruna böle çözüm bulduk..allah ahyırlı etsin nediyim

Peki şu anda gelicek mi gelmiycek mi canım:44:

benmi kötü niyetliyim acaba bilemedim şimdi kayınvalidenizin samimiyetine hiç inanasım gelmedi başta kabul edip sonra bildiğini okuyacak gibi geliyor bana

bilmiyorum ya bazen ben de ne düşüneceğimi şaşırıyorum,öle acayip davranıyo ki..biz konuşurken gayet masum davranıyodu yani..her insanın eşek saati eşref saati var yani.kvm de bazen çok anlayışlı oluyo,yani en azından konuşmaları öyle ama bazen de öle davranışlar sergiliyo ki o sözleri söyleyen kadından eser yok..mesela bu birlik yaşama koınusunu konuşurken dedi ki:şimdi sen gençsin kızım ,eşine süslenmek istersin hazırlanmak istersin.ben evde olursam aynı olmaz,ben siz mutlu olun rahat olun istiyorum,bnm evliliğim rezil oldu sizinki olmasın..
sonra da böle tuhaf tuhaf davranıyo anlamıyorm naapmaya çalıştığını..bazen kendimi çok fesat hissediyorum..ondan uzaklaşmak istiyorum..

Back
X