• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum..bana yardımcı olun lütfenn

:) isterik...yani eşin deseki istemiyorum seni evimde

ağzına geleni sayıp evlatlıktan redetmeye kadar giden kv tipi :)

ayynen öle o zamna tam anlamıyla isterikkk o zaman gerçekten öle yapar işte ben sizi büyüttüm ettim siz beni istemiyosunuz nankör evlat muhabbeti falan yapar yanii

biraz beni rahatlattın teşekkür ederim eşimde acındırdığını düşünüyo ama ben çok vicdan yapıyorum zaten dediğin gibi onun da amacı bu.ve kaynımın gitme ihtimali orataya çıktığından beri yani 6-7 aydır ne zaman yüz versem böle yakınloaşsam ağzını açıyo ben korkuyom başka konu yok sanki.işte yok o kayınvalidesine çok hürmet göstermiş o yüzden allah ona yokluk göstermemiş herkes böle olduğunu düşünüyomuş.yok evde yalnızkalınca üç harfliler basıyomuş hatta yattığpı odanın üstüne iki kapı kapatınca bile geliolarmış çok korkuyomu.yani anlayacağın gelecek ortamıza yatacak bi de heralde..ben bu üç harfli oplayına inanıyorum korktuğuna da inanıyorum ama eşim acıtasyon diyo annemin huyu bu diyo sever acındırmayı diyoo daa ..konuşalım diyosun cnm ama sık sık gitsek nolacak problem zaten gece uyumak..ben diyorum ki geceye doğru gider alırız her gece evinden biz de yatar sabah erken gidiyo işe zaten akşam çıkınca da evine gitsin diyorum gece alır getiririz bu çok saçma bi fikir mi?olamaz mı yani?ayrıca rahatsız etmeme gibi bi düşüncesi olsa 9 aydır zaten bunlar yeni, evli deyip rahat bırakırdı onu da zehir etti zaten..

Canım o her gün evine götürme işi olmaz bir süre sonra bunun sonu yine size yerleşmeye varır emin ol..Ve bu kadın 9 da uykum geldi hadi beni alın evimden der:52: maksat gıcıklık değilmi...Tek yol var konuşmak acık acık eşin yapamazsa bu kadınla yaşayıp sinir olacaksın, yada yaşamayacaksın doğal olarak bi kavga patlak verecek..gidecek

Canım o her gün evine götürme işi olmaz bir süre sonra bunun sonu yine size yerleşmeye varır emin ol..Ve bu kadın 9 da uykum geldi hadi beni alın evimden der:52: maksat gıcıklık değilmi...Tek yol var konuşmak acık acık eşin yapamazsa bu kadınla yaşayıp sinir olacaksın, yada yaşamayacaksın doğal olarak bi kavga patlak verecek..gidecek

haklısın o işten çıkıp bile gelir uykum geldi diye saat beşte:52: aman ne bilim işte aklıma bişey gelmiyo ki
ya bu işin sonunu şimdiden görüyorum ben:biz birlikte yaşamaya başlayacaz ve ben hiç duygulrınıun saklayamayan bi insanım.birinci gün somurtcam neyse dicem ikinci gün ağlıcam içime atcam sonra üçüğncü gün açcam agzımı yumcam gözümü ne geliyosa artık.sonra kv ağlayacak eşime anlatacak sonra diğer üç çocuğunu arayacak olur olmaz anlatacak dicekki ben bişey yapmadım tabi 9aydır yaptıkalrı sayılmıyor neyse hepsini bana düşman edecek sonra bu sinir harbi ve ben, gıcık etmek hoşuna giderse ki gidiyo böle birbirimizi yicez haa bi de oğlumun huzuru kaçıyo diye düşünüp bi annelik yaparsa ki zor gidecek....yani her halükarda sonuçta ben bütün akraba konu komşu gözünde kötü gelin bi kv sine bakamadı olacağım..çok umrumda deği ama klmin ne düşündüğü yinede sürekli görüşmek sorunda olduğum insanlar,huzursuzolacam her görüştüğümüzde

ayy ne kadar güzel açıkca sölemişsin yaaa valla en güzeli ama benyapamıyorum arkadaşım ya söleyemi,yorum kırılacak falan die..

Ben dedim ki isterseniz kızın bana ama ileride kötü olmaktan iyidir, siz kötü anne babasınız diye demiyorum ama bu evin farklı düzeni var, benim eviminde farklı düzeni olacak bu yüzden illaki çatışmalar olacaktır, ben yeri geliyor annemle fikir ayrılığına düşüyorum dedim.Bir taviz verdi mi ipler gidiyo tatlım o yüzden baştan kötü olayım..

madem kayın biraderin çok ısrar ediyo gel diye
eşin arasın ona söylesin..
anne onlar evli.. ev ev üstün e olmaz gidersen iki tarafında huzuru bozulur filan desin

haklısın o işten çıkıp bile gelir uykum geldi diye saat beşte:52: aman ne bilim işte aklıma bişey gelmiyo ki
ya bu işin sonunu şimdiden görüyorum ben:biz birlikte yaşamaya başlayacaz ve ben hiç duygulrınıun saklayamayan bi insanım.birinci gün somurtcam neyse dicem ikinci gün ağlıcam içime atcam sonra üçüğncü gün açcam agzımı yumcam gözümü ne geliyosa artık.sonra kv ağlayacak eşime anlatacak sonra diğer üç çocuğunu arayacak olur olmaz anlatacak dicekki ben bişey yapmadım tabi 9aydır yaptıkalrı sayılmıyor neyse hepsini bana düşman edecek sonra bu sinir harbi ve ben, gıcık etmek hoşuna giderse ki gidiyo böle birbirimizi yicez haa bi de oğlumun huzuru kaçıyo diye düşünüp bi annelik yaparsa ki zor gidecek....yani her halükarda sonuçta ben bütün akraba konu komşu gözünde kötü gelin bi kv sine bakamadı olacağım..çok umrumda deği ama klmin ne düşündüğü yinede sürekli görüşmek sorunda olduğum insanlar,huzursuzolacam her görüştüğümüzde

Canım herkes kimin ne mal olduğunu bilir kaba tabirle, o anlatırsa sende eteğindeki taşları dökersin, herkes bi yana yuvandan ve senin ruh sağlığından öte bir şey yok:19:

madem kayın biraderin çok ısrar ediyo gel diye
eşin arasın ona söylesin..
anne onlar evli.. ev ev üstün e olmaz gidersen iki tarafında huzuru bozulur filan desin

ya işte ben de öle diyorum ama eşim diyoki:kardeşim annemin gitmeyeceğini bildiği için bu kadar ısrar ediyo ama bence de yani bu çok mantıklı..eşimle konuşsam ii olacak ama zaten zehir gibi bi bayram geçirdik zaten herkes bunun farkında aslında ama icraat yok..ya bnm kötü yenge olmak da istemiyorum..ya zaten bnm kv var ya GİTMEZZZ...İLLA BİZİMLE YAŞAYACAK.zaten gidecek olsa kaç zamandır ne eşim yüz verdi bu konuda ne ben,,gidecek olsa giderdi o beni gıcık etmek için yapıyo..ama görecek işte nasıl oluyomuş..illaki kötü olacaz birbirimize gircez onu istiyoki.bu olsun gi gideyim diye bakıyo galiba..sonra da ardına b, beddua patlatır tadından yenmez

Canım herkes kimin ne mal olduğunu bilir kaba tabirle, o anlatırsa sende eteğindeki taşları dökersin, herkes bi yana yuvandan ve senin ruh sağlığından öte bir şey yok:19:

tamam dökerim,güzel diyosun iyi bilir de arkadaşım el kızıyım ben ya el kızına çamur atmak kolay olur ...

Canım kimse kötü yenge olmak istemez ama millet de tek taraflı yorum yaparsa çok da lazım değiller sana demekki

galiba en güzeli açıkca konuşmak böle tavır yapmakla olmuyor heralde ama konuşamıyoruz işte ya konuşamıyoruz...hala allah bi kapı açacak die bekliyorum ya uyanmak istiyorum bu kabustan

Hımm keşke orda bekar evi tutsa annesini de alıp götürse

burda iki tane daha arkadaşıyla sözleşmişler üç arkadaş gidip ev tutacaklar heralde ayrıca eşim diyo ki:kardeşim annemden kaçıyo.
zaten bu tercih zamanı bayağı olay oldu kaynım dedi ki kvme senin tek oğlun ben miyim biraz da onlar baksın sana falan filan istemiyo yani annesini...öle bişey olacağını sanmam..

Anladım bak demekki kaçılacak kadın :52:
evet burdan çıkarılacak tek sonuç bu...bnm kaynımla aram çok iyiydi bu tercihler açıklandıktan sonra bayağı bozuldu pişman oldu o da zaten memleketinde okumadığına..neyse şimdi eşimin başka şehire atanabilmesi için uğraşıyoruz..öle bişey olursa kv belasından da kurtulurum.tek ümidim o...başka türlü kurtulamıcam..artık kaynana diyaloglarım konusunun müdavimi olurum heralde ben de bol bol malzeme olur

evet burdan çıkarılacak tek sonuç bu...bnm kaynımla aram çok iyiydi bu tercihler açıklandıktan sonra bayağı bozuldu pişman oldu o da zaten memleketinde okumadığına..neyse şimdi eşimin başka şehire atanabilmesi için uğraşıyoruz..öle bişey olursa kv belasından da kurtulurum.tek ümidim o...başka türlü kurtulamıcam..artık kaynana diyaloglarım konusunun müdavimi olurum heralde ben de bol bol malzeme olur

Eşin ne iş yapıyor ki

İnş. hayırlı bir yer olur canım:31: Sorun kökten hallolur, tutturmasın seninki ben sizle gidicem diye:30:

ya işte dua ediyorum allahım hayırlı kıl nasip et diyorum..zaten söylüyo işte siz giderseniz ben de gelirim diye de o kadar uzun boylu değil..işte o zaman kimse beni susturamaz..söylerim iyiyken kötü olmayalım bi mecburiyetimiz yok..memeletinden ayrılacaksan bekar oğlunun yanına git derim biz evliyiz bi düzenimiz var falan filan..ona rağmen de gelmez heralde yanii inşallah

Back
X