• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum..bana yardımcı olun lütfenn

kızlar bnm kv beni eşime şikayet etmiş bugün..
ben dün akşam saat 6 gibi yatmıştım uyumuştum yedi gibi kv aradı senin eve yaklaştım diye şok oldum,bi de uykudan da uyandırdı..neyse kapı çaldı birazdan,tabi bende uyku mahmurluğu var açtım kapıyı.geç.ti oturdu yemek yedin mi dedim yedim dedim.çay demliyim ozaman dedim.ben evde bi demlik içtim de geldim dedi.tmm dedim bnde su ikram ettim.biraz muhabbet etmeye çalıştım.aklıma da bişey gelmedi ama konuşmak için gayret ettim.
sonra benden bikaç video indirmemi istedi internetten ben bilgisayar başına geçtim onları indirdi.sonra arkadaşım geldi çay demledim.kv sordum içmicem dedi..sonra da uyudu...
eşime demiş ki:ben kapıyı yüzüm asık açmışım bütün akşam somurtmuşum arkadaşım gelince ne olduysa canlanmışım,ona çay koymamışım.surat yapmışım bütün akşam

kızlar bnm kv atağa geçti..hani biz konuşmuştuk ya sürekli birlikte kalamıayız demiştim huzursuzluk çıkar demiştim kv ye..işte demiş ki eşme:nie sürekli kalamıyormuşuz,ben gündüz çalışıyom zaten ne kaynanalık yapacakmışım ona falan filan eşimi bisürü doldurmuş..
sonra kafi gelmedi heralde görümcemi de aramış bisürü acındırmış kendini ağlamış sızlamış galiba.sanki ne dediysek..o da aradı eşime bisürü saydırdı ama neyseki eşim ablasıyla bi saat konuştu en sonunda annesinin bunları yaşlılıktan yaptığını kabul etti idare edin falan yumuşadı bi.
ama ben biliyom onun derdi bnm tepeme binmek ya,böle bana baskı yapıo bi yandan görümcem bi yandan kocamı doldurarak sanıyo ki ben ona yalvaracam evime gel diye..ama yookk artık iyiyce soğutuyo kendinden.ne gerek var ki böle şeylere tmm akşamları görüşcez dedi işte ya zaten şi,mdiye kadar da bi, huzur vermedi.biz de azcık yalnızkalalım eşimle demi yani.
çok sıkıştım valla naapcamı bilmiyom.kadın kararlı galiba böle acıtasyonlarla tepeme yerleşecek.
dua istiyorum kızlar..

benmi kötü niyetliyim acaba bilemedim şimdi kayınvalidenizin samimiyetine hiç inanasım gelmedi başta kabul edip sonra bildiğini okuyacak gibi geliyor bana

bu teşhisi nasıl yaptın allah aşkına,,anlamadım..ama galiba haklısın kvm sanırım dediğin gibi bildiğini okuyacak...nasıl anladın peki..:18::18::18:

bigün ev müsait değil sizi kabul edemem dedim kv me...bugün açmış onusöylüyo..bnm evime sıçsınlarmış...ben de bu lafı yazdım bi kenara unutmayacağım..edepsizzin ettiği lafa bak..ben kim oluyomuşum ki de ev sahibi olmuşum..
bi de bu lafları hakedecek bişey yapsam anlıcam ama yazık allahım sen görüyosun...
sadece dedim ki birlik yaşarsak birbirimizi kırarız,o yüzden sen de gece korkuyosan geceleri birlikte yatarız dedim.bazen sen gelirsin bazen biz geliriz.dedim..ya ne kötülük var bunda orta yolu bulmaya çalıştım..
hergün gelsem nolurmuş sanki,ben zaten çalışıyorum ne kaynanalık yapacakmışım ona sanki,bu evi o kurmuş bana bütün eşyaları o almış,beni borca sokamamış..sanki kara kaşıma kara gözüme pis kadın edepsiz kadın oğlun için aldın bnm için mi aldın allah allah...
ben naapcam bunla yaa

bigün ev müsait değil sizi kabul edemem dedim kv me...bugün açmış onusöylüyo..bnm evime sıçsınlarmış...ben de bu lafı yazdım bi kenara unutmayacağım..edepsizzin ettiği lafa bak..ben kim oluyomuşum ki de ev sahibi olmuşum..
bi de bu lafları hakedecek bişey yapsam anlıcam ama yazık allahım sen görüyosun...
sadece dedim ki birlik yaşarsak birbirimizi kırarız,o yüzden sen de gece korkuyosan geceleri birlikte yatarız dedim.bazen sen gelirsin bazen biz geliriz.dedim..ya ne kötülük var bunda orta yolu bulmaya çalıştım..
hergün gelsem nolurmuş sanki,ben zaten çalışıyorum ne kaynanalık yapacakmışım ona sanki,bu evi o kurmuş bana bütün eşyaları o almış,beni borca sokamamış..sanki kara kaşıma kara gözüme pis kadın edepsiz kadın oğlun için aldın bnm için mi aldın allah allah...
ben naapcam bunla yaa

Canım okudum konunu ve çok üzüldüm resmen bela olmuş bu şirret kadın senin başına..
Çoğu şeylerimiz benziyor benim ailemde uzakta ve bende ilkten kaynanayla oturdum hiç huzur vermedi
Ayrı eve geçtik hala aynı yani iç çamaşırıma kadar karışırdı onunla otururken pislik adi kadın..
Allah yardımcın olsun Allah sabır versin ama yanında oturmasına asla müsade etme cnm ne yap ne et kocanı ikna et :ssz:

dün akşam konuştuk bnm cadıyla..işte öle arkadan konuşmaya benzemiyo oğluna şikayetler etmeye benzemiyo,hele hele evine sıçsınlar demeyehiç benzemiyo..
herneyse ben sana ne kötü laf söledim de bunları yapıosn dedimm,ben orta yolu bulmaya çalıştım ikimiz içi de dedim.sen bi kaşık suda kıyamet kopardın dedim..ne gerek vardı böle şeylere..
yanlış anlamış beni kızlar,,ben sürekli birlikte yaşayamayız dedim ya anlamışki hergece bizde kalamazsın...tmm da bi bana söle bakıyım bn ne savunma yapıyorum.ya ne biçim laflar söledi iki günde neler yaşattı bana,resmen azılı düşman gbi saldırdı..
iki günde ömrümden ömür gitti..
tabi o söylediği lafları yüzüne vurmadım,,o da gergindi üstüne gitmek istemedim..ben insan olduğum için hala insanlık yapıyorum yanii...
ama yazdım bi kenara birgün yeri gelirse kullanırım zevkle..unutulacak laflar değil yani..insan kavga anında tanınırmış,ne olduğu ortaya çıkarmış..ben de çok güzel tanıdım,nasıl çirkefleştiğini gördümm yani bi güzell..
ne güzel yaa yap et sonra benim üstüme at,hiçbişey olmamış da sanki bana rahat batıyomuş gibi davran..
ama kabul ettirdim hatalarını kabul et dedim,,örnek ver deyip duruyo bana sanıyo ki bişey diyemicem..bi iki örnek verdimm ..hatırlamıyomuşmuş..heee ben rüyamda gördüm zaten bunları..
herneyse en sonunda kabul ettim dedirttim..
ağzını bile açamadı..yaaa işteeee öle arkamdan atıp tutmaya benzemiyo..elhamdülillah kimseye kötülük yapmadım,alnım açık,yüzüm ak...allah görüyo...

canım çok üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun üzme kendini dua et eşinle konuş orta yol bulsunlar ayıp yaptığı...

canım çok üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun üzme kendini dua et eşinle konuş orta yol bulsunlar ayıp yaptığı...

ya işte o öyle acımasız yargılarını etrafa savuruyo sanki umrunda mı ki yani lafının nereye gittiği...
işte hallettik güya konuştuk ama belli olmaz onun yaptığı daha önce de halletmiştik güya...gene çeker cımbızla bi lafımı olay yaratır yani..

ya işte o öyle acımasız yargılarını etrafa savuruyo sanki umrunda mı ki yani lafının nereye gittiği...
işte hallettik güya konuştuk ama belli olmaz onun yaptığı daha önce de halletmiştik güya...gene çeker cımbızla bi lafımı olay yaratır yani..

belkide oyun yapıyordur eve yerleşmek için iyi olmuştur sonra gene aynı insan olacaktır.. insanlar kolay kolay değişmezler canım.. ön yargılı olmak istemiyorum ama malesef oldurtuyorlar...

belkide oyun yapıyordur eve yerleşmek için iyi olmuştur sonra gene aynı insan olacaktır.. insanlar kolay kolay değişmezler canım.. ön yargılı olmak istemiyorum ama malesef oldurtuyorlar...

ya güya minnetsiz bi insandır kendisi..o söylediği lafları yüzüne vurmadım ama unutacağımı da sanmam...ne sanıyo acaba,çirkefliğinden korkup,azının içine düşeceğimi mi?ya beni çok kırdı gerçekten şimdiye kadarki kısmının üstüne bi sünger çekebilirdim ama dün akşam sölediklerini sineye çekemem...şimdi susuyorum ama bigün yeri gelcek,yapıştırcam o sözleri...ne kadar fena bi insanmış,şimdiye kadar ne kadar saf davrandım

ya güya minnetsiz bi insandır kendisi..o söylediği lafları yüzüne vurmadım ama unutacağımı da sanmam...ne sanıyo acaba,çirkefliğinden korkup,azının içine düşeceğimi mi?ya beni çok kırdı gerçekten şimdiye kadarki kısmının üstüne bi sünger çekebilirdim ama dün akşam sölediklerini sineye çekemem...şimdi susuyorum ama bigün yeri gelcek,yapıştırcam o sözleri...ne kadar fena bi insanmış,şimdiye kadar ne kadar saf davrandım

canım sen genede iyi niyetini koru

canım sen genede iyi niyetini koru

bilmiyorum ya bakalım bu akşam kaynımı arayıp teşekkür etcem çünkü b,tek o beni suçlamadı,bana saldırmadı yanii o yüzden arıcam anlatcam ona annesinin marifetlerini..bakalım ben de onu kendi tarafıma çekeyim de nasıl oluyomuş öle başkalarını kızıştırmak...

bilmiyorum ya bakalım bu akşam kaynımı arayıp teşekkür etcem çünkü b,tek o beni suçlamadı,bana saldırmadı yanii o yüzden arıcam anlatcam ona annesinin marifetlerini..bakalım ben de onu kendi tarafıma çekeyim de nasıl oluyomuş öle başkalarını kızıştırmak...

senin yanında olanlara destek verenlere minnetini iyi niyetini göster ki başklaarı etkileyemesin onu.. bak canım benden sana tavsiye madem kaynını arayacaksın ki çok iyi edersin ama kaynananı suçlar vari konuşma hep ona yüklenme ben onu annem yerine koyuyorum annemden uzaktayım ama o beni evladı yerine koyamadı ben hep iyi yaklaşıyorum ama o böyle yapıyor elbet benimde hatalarım olmuştur ama ben isterim ki arkamdan konuşacağına kızı gibi gelsin yüzüme söylesin sorunlarımızı beraber çözelim felan de böyle konuşursan o derki gelin nasıl iyi niyetti vay bak annemin yaptıklarına felan der belkiii

senin yanında olanlara destek verenlere minnetini iyi niyetini göster ki başklaarı etkileyemesin onu.. bak canım benden sana tavsiye madem kaynını arayacaksın ki çok iyi edersin ama kaynananı suçlar vari konuşma hep ona yüklenme ben onu annem yerine koyuyorum annemden uzaktayım ama o beni evladı yerine koyamadı ben hep iyi yaklaşıyorum ama o böyle yapıyor elbet benimde hatalarım olmuştur ama ben isterim ki arkamdan konuşacağına kızı gibi gelsin yüzüme söylesin sorunlarımızı beraber çözelim felan de böyle konuşursan o derki gelin nasıl iyi niyetti vay bak annemin yaptıklarına felan der belkiii

kvm aradı özür diledi benden..ben çok duygusaldım,çok sinirlendim,oğlum gitti diye..zaten bnm oğlum istemeedi beni o kız nie istesin die çok üzüldüm dedi..o sinirle sana yüklendim seni suçladım dedi.özür dilerim hakkını helal et dedi..bu hayatımızda ders olsun dedi..bundan sonra birbirimizin hassas noktalarına dikkat edelim dedi.hatta BENİ AFFET! dedi yaa...
iki dk da yumuşadım ya ben böle yufka yürekliyim işte ben daha kaynımı da arayamam...

kvm aradı özür diledi benden..ben çok duygusaldım,çok sinirlendim,oğlum gitti diye..zaten bnm oğlum istemeedi beni o kız nie istesin die çok üzüldüm dedi..o sinirle sana yüklendim seni suçladım dedi.özür dilerim hakkını helal et dedi..bu hayatımızda ders olsun dedi..bundan sonra birbirimizin hassas noktalarına dikkat edelim dedi.hatta BENİ AFFET! dedi yaa...
iki dk da yumuşadım ya ben böle yufka yürekliyim işte ben daha kaynımı da arayamam...

ama canım affetmek büyüklüktür madem aranızda bu konuşmalar geçti bir şans daha ver birşey olmaz ben olsaydım aynı senin gibi yelkenleri suya indirirdim hemen:):)
bu olaylar olduysa arayıp şikayet edilmez ama arayıp teşekkür ede bilirsin bi haksızlık olmutu ama anemle aramızda hallettik senin desteğin içinde teşekkür ederim diye bilirsin özür diledi felan deme bence canım senden duymasın:):)

ama canım affetmek büyüklüktür madem aranızda bu konuşmalar geçti bir şans daha ver birşey olmaz ben olsaydım aynı senin gibi yelkenleri suya indirirdim hemen:):)
bu olaylar olduysa arayıp şikayet edilmez ama arayıp teşekkür ede bilirsin bi haksızlık olmutu ama anemle aramızda hallettik senin desteğin içinde teşekkür ederim diye bilirsin özür diledi felan deme bence canım senden duymasın:):)

yok ya daha hiç anlatamam annen bana şöle yaptı böle yaptı die..tmm artık uzatmanın anlamı yok..
kaç kv gelininden özür dilemştir yani..bu bi kv için çok zor gerçekten takdire şayan...ayy bi tarafdan içim soğudu bi tarafdan da diyom ki koskoca kadına özür dilettim ya kendimden..
ben de az fesatlık yapmadım yanii

yok ya daha hiç anlatamam annen bana şöle yaptı böle yaptı die..tmm artık uzatmanın anlamı yok..
kaç kv gelininden özür dilemştir yani..bu bi kv için çok zor gerçekten takdire şayan...ayy bi tarafdan içim soğudu bi tarafdan da diyom ki koskoca kadına özür dilettim ya kendimden..
ben de az fesatlık yapmadım yanii

canım kaynın zaten bu durumları bilmiyor mu ki:S
artı benim kide defalarca diledi :):)

canım kaynın zaten bu durumları bilmiyor mu ki:S
artı benim kide defalarca diledi :):)

ya annesinin o edepsiz laflarını bilmiyo hep annesinden yanlı dinledi olayı..gerçeği bilmiyo yani ama sağolsun yengem öle demez demiş
cnm sen daha evli değilsin sanırım..yani evlenemdenönce dileniyo da sonradan zor o işler biraz..bi de bu k adar silahlar çekilmiş,olaylar çıkmış..özür dileyen kaybeder modunda herkes..işte o şimdiye kadarki probelemlerin çıkma sebbei olduğunu kabul etmiş oldu ki öle zaten

ya annesinin o edepsiz laflarını bilmiyo hep annesinden yanlı dinledi olayı..gerçeği bilmiyo yani ama sağolsun yengem öle demez demiş
cnm sen daha evli değilsin sanırım..yani evlenemdenönce dileniyo da sonradan zor o işler biraz..bi de bu k adar silahlar çekilmiş,olaylar çıkmış..özür dileyen kaybeder modunda herkes..işte o şimdiye kadarki probelemlerin çıkma sebbei olduğunu kabul etmiş oldu ki öle zaten

vallahi canım evli değilim ama kayınvalidem ve kayın babam evliymişiz modundalar öylede benimsettim kendimi fakat korkularım çok fazla Allah beterinden saklasın bakalım 2 buçuk ay sonra bende böyle anlatacakmıyım(ALLAH GÖSTERMESİN)
canım Allah sana sabır versin umarım herşey istediğin gibi olur hakettiğin güzellikleri yaşarsın..

vallahi canım evli değilim ama kayınvalidem ve kayın babam evliymişiz modundalar öylede benimsettim kendimi fakat korkularım çok fazla Allah beterinden saklasın bakalım 2 buçuk ay sonra bende böyle anlatacakmıyım(ALLAH GÖSTERMESİN)
canım Allah sana sabır versin umarım herşey istediğin gibi olur hakettiğin güzellikleri yaşarsın..

ay cnm tabi sana ölesi denk gelmiştir,çok iyidir inşallah böle tahakküm çabalarına girmez temennim odur..ben sadece genelleme yaptım.:21:
teşekkür ederimm ...sen çok daha mutlu ol

Back
X