çok korkuyorum destekkkkkkk

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
116
Mardin
merhaba arkadaşlar...

bebeğim daha dünyaya gelmeden depremle tanıştı. şu an evde yanlızım ve sürekli ev beşik gibi sallanıyor. sürekli deprem oluyor ve ben ani hareket yapmaktan ve bebeğime zarar vermekten çok korkuyorum. dışarı çıkamıyorum burası bize yabancı bi memleket. bana destek olun lütfennnnnnnnnnnn.... dua bebeğime bişey olmasın

iyide deprem elazığda değilmi canım sizdemi hissediyosunuz. bu arada bende hamileyken 2 kez depremi yaşamıştım. Kendini sakinleştir. çünkü stres bebişini hemen etkiler canım.

iyide deprem elazığda değilmi canım sizdemi hissediyosunuz. bu arada bende hamileyken 2 kez depremi yaşamıştım. Kendini sakinleştir. çünkü stres bebişini hemen etkiler canım.

burda çok net hissediliyor. beşik gibiyiz. bende bebeğimebişey olcak aniden koşuşdurcam diye kokuyorum zaten istanbuldada yanlızken yaşamıştım depremi. elimden geldiğince panik yapmamaya çalışıyorum.

canım bende batmanda yaşıyorum bizim buradada hissediliyor. bende hamileyim korktum tabi ama hakkımızda hayırlısı olsun alnımıza ne yazıldıysa onu göreceğiz stres yapma. ben 1999 yılında yaşanan düzce depremini de yaşadım o zamanlar lisede okuyordum yatılı olarak ve ölümden döndük. herşeyde vardır bir hayır biz dua edelim Allahım depremde hayatını kaybedenlere rahmet etsin ailelerine sabır versin kimseye yaşatmasın öyle acıları

canım bende batmanda yaşıyorum bizim buradada hissediliyor. bende hamileyim korktum tabi ama hakkımızda hayırlısı olsun alnımıza ne yazıldıysa onu göreceğiz stres yapma. ben 1999 yılında yaşanan düzce depremini de yaşadım o zamanlar lisede okuyordum yatılı olarak ve ölümden döndük. herşeyde vardır bir hayır biz dua edelim Allahım depremde hayatını kaybedenlere rahmet etsin ailelerine sabır versin kimseye yaşatmasın öyle acıları

amin. 99 depreminde bende istanbulda yaşadım. bu nedenle zaten panik var bende. işallah bir an önce geçer.

kızlar hepiniz Allah emanet olun. benimde annemler elazığda. onlarda sürekli artçı depremlerle panik halindeler. bol bol dua edelim.

Allahım kolaylık versin annenlere canım. gerçekten zor bi durum ne olacağını bilmeden duruyosun öyle hiç bi iş yapamıyorum. sabit yerimde duruyorum kokrudan

Allah korusun canım bebeğin için sakin olmaya çalışmalısın..

tam sakin olucam panik yapmıycam diyorum tekrar bi sarsıntı oluyor. baya bi zaman geçmiycek sanırıım. allahım beterinden korusun.

bi yakınımız bi süre mardinde yaşamıştı.. ara ara hep beşik gibi sallanır alıştık diyordu.. Allaha şükür hiç bir şey olmadı.. Mevlam senide korusun arkadaşım.. korkarsan zilzal suresini ve inşirah suresini oku. abdestli bulun. tevekkül sahibi ol.. Allah dilemedikçe dünyadaki hiç bir şey insana asla zarar veremez.. yer de onun emrinde.. böyle musibetler ınsanların istiğfar ederek temizlenmesini sağlıyor, bol bol istiğfarla meşgul ol.. günah yükleri hafifleyince yere dur der duruverir ınşaAllah..
Mevlam her zaman hakkımızda hayır dilesin :Saruboceq:

bi yakınımız bi süre mardinde yaşamıştı.. ara ara hep beşik gibi sallanır alıştık diyordu.. Allaha şükür hiç bir şey olmadı.. Mevlam senide korusun arkadaşım.. korkarsan zilzal suresini ve inşirah suresini oku. abdestli bulun. tevekkül sahibi ol.. Allah dilemedikçe dünyadaki hiç bir şey insana asla zarar veremez.. yer de onun emrinde.. böyle musibetler İnsanların istiğfar ederek temizlenmesini sağlıyor, bol bol istiğfarla meşgul ol.. günah yükleri hafifleyince yere dur der duruverir İnşaAllah..
Mevlam her zaman hakkımızda hayır dilesin :Saruboceq:

teşekkür ederim iyi dileklirn için canım.

tam sakin olucam panik yapmıycam diyorum tekrar bi sarsıntı oluyor. baya bi zaman geçmiycek sanırıım. allahım beterinden korusun.

Canım benim sakin olmaya çalışın Rabbim seni bebeğini bu durumdaki tüm hamileleri korusun dua et canım hem sakinleştirir hemde manevi güç verir.Ama yine de hazırlıklı ol kendine korunabileceğin sağlam bir yer bul tedbirini al yinede canım Allahın izniyle birşey olmaz Rabbime emanet olun.

Back
X