cok korkuyorum kızlar lütfen bir bakın

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Kızlar ben 3 yıla yakın bebek sahibi olmaya calıstık yapmadıgım sey kalmamıştı.veeee tam mekkeye gdcgm zamn hazrlık yapıyorduk.
ve hamile oldugu ögrendim şaşkınlık, sevinç, hüzün esim bana bebek gibi bakıyor (tabiri caizse) iş yaptırmıyor bebek nasıl oluşur 6 haftalık ne yemekler yenir ne yenmez .hepsini arastırıyor veee 3 gun önce keseyi gördük.ailelere söylemeye karar verdik ama benim dünden beri agrım var agrı farklı bir agrıydı bebek mi yerleşiyor yoksa düşüyor mu?lekelenmem yok sadece cok agrım var kasık agrısı gitti bu katın agrısı basladı bu ne ya yasayan var mı? Düşük tehlikesi mi? Bu kızlar cok korkuyorummmmmm mucizemi kaybetmek istemiyorum..fikirlerinize ihtycm var.

Ilk haftalarda bende de ağrı olmuştu bebek yerleşmeye çalışıyor sanırım ama çok şiddetli değildi sen istersen bi Dr görün inşallah bi sorun çıkmaz sağ salim bebeğin olur

kanama yoksa agri tek basina bisey ifade etmez dedigin gibi bebek yerlesiyodur
ama acabalarla olmaz, kendi kendine stres yapacagina dr una sor, onun vediig cevapla için daha çok rahat eder

kanama yoksa korkulacak birşey yoktur fakat için rahat etmiyorsa hemen doktora görün ben ne zaman korksam doktora koşuyordum içim rahatlıyordu.

kanama yoksa agri tek basina bisey ifade etmez dedigin gibi bebek yerlesiyodur
ama acabalarla olmaz, kendi kendine stres yapacagina dr una sor, onun vediig cevapla için daha çok rahat eder
Kanamam yok sadece agrı bır var bir yok oyle bir agrı

Korkma korkma canim rahat ol. Kipkirmizi kanama gotnedikten sonra hic sorun yok. Tadini cikar hamileliginin. Bulantin yoksa istedigini ye ic. Ayni durumdayiz ben 9. Haftadayim gecen hafta kahverengi lekelenme gordum ona ragmen dr.lar sorun yok diyor. Hamileligini kendine zehir etme hareketlerine dikkat et. Keyfina bak olumlu dusun. Daha otesi yok hamilelikte :)
Rabbim kucagina da almayi nasib etsin
r

Bende de aynıları oluyordu. Kendini çok yorma bol bol dinlen. kanaman yoksa korkma bu agrılar normal :)

kanama yoksa korkulacak birşey yoktur fakat için rahat etmiyorsa hemen doktora görün ben ne zaman korksam doktora koşuyordum içim rahatlıyordu.
Canım doktor yoktu bugun yarın ancak yarın gidersem gec olmasından korkuyorum bana doktor düşük önleyici vermişti.hap olarak yrn igne olarak istesem daha etkili olur mu?

Ben de aynı durumu yaşadım umreye gitmeden 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve keseyi gördük.benim de ilkin çok agrilarim olmuştu doktoruma danistim normal demişti sen de doktoruna görün.yolculukta da bir sorun yaşamadım doktorum bulantı ilacı yazdı ihtiyaç duyarsam kullanayim diye.ama gerek duymadım Allah yardım etti orada.hakkinizda hayırlısı olsun...

ben bbeğimi kaybederken ağrı çektim bi arkadaşım bebeği yerleşirken çekti aynı ağrıyı..sonuç arkadaş 6.aya girdi ben iki aylık bebeğimi kaybettim kısası burdan ne dersek seni yanlış yönlendirebiliriz..doktoruna git lütfen..

Canım doktor yoktu bugun yarın ancak yarın gidersem gec olmasından korkuyorum bana doktor düşük önleyici vermişti.hap olarak yrn igne olarak istesem daha etkili olur mu?

Bilmem ki hiç kullanmadım ben düşük önleyici olur inşallah,

niye düşük önleyici verdi risk mi var?

Korkmayın içinizi ferah tutun ama doktora görünmeyi de ihmal etmeyin. İnşallah bebişinizi alırsınız sağlıkla kucağınıza.

Yaa kanamanız mı oldu yoksa sadece agrı mı?

hangi ulkedesin
bende yurt disindayim,bi sorun olursa dogum ahstanesinin aciline gidiyorum, bu saattde hafta içide olsa dr bulunmaz zaten, Tr gibi deil hiçbiyer galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…