- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
İnsallah canım yrn doktora gdczIlk haftalarda bende de ağrı olmuştu bebek yerleşmeye çalışıyor sanırım ama çok şiddetli değildi sen istersen bi Dr görün inşallah bi sorun çıkmaz sağ salim bebeğin olur
Kanamam yok sadece agrı bır var bir yok oyle bir agrıkanama yoksa agri tek basina bisey ifade etmez dedigin gibi bebek yerlesiyodur
ama acabalarla olmaz, kendi kendine stres yapacagina dr una sor, onun vediig cevapla için daha çok rahat eder
Canım doktor yoktu bugun yarın ancak yarın gidersem gec olmasından korkuyorum bana doktor düşük önleyici vermişti.hap olarak yrn igne olarak istesem daha etkili olur mu?kanama yoksa korkulacak birşey yoktur fakat için rahat etmiyorsa hemen doktora görün ben ne zaman korksam doktora koşuyordum içim rahatlıyordu.
Canım doktor yoktu bugun yarın ancak yarın gidersem gec olmasından korkuyorum bana doktor düşük önleyici vermişti.hap olarak yrn igne olarak istesem daha etkili olur mu?
Ben yurtdışındayım cnm burda fazla doktor filan bilmiyoruzsadece doktora gidyrz nosunu almıyoruz salk gibibugunde doktorlar tatilde...Doktorunuzu arayip sorun derim.
3 yıla yakın hic hamile kalmadım kendiliginden oldu bide doktor o yuzden düşük önleyici verdi.Bilmem ki hiç kullanmadım ben düşük önleyici olur inşallah,
niye düşük önleyici verdi risk mi var?
Yaa kanamanız mı oldu yoksa sadece agrı mı?ben bbeğimi kaybederken ağrı çektim bi arkadaşım bebeği yerleşirken çekti aynı ağrıyı..sonuç arkadaş 6.aya girdi ben iki aylık bebeğimi kaybettim kısası burdan ne dersek seni yanlış yönlendirebiliriz..doktoruna git lütfen..
İnşallah canım cok saol kanama yok agrı var doktorlar tatilde kaldım böle elim kolum baglı.Korkmayın içinizi ferah tutun ama doktora görünmeyi de ihmal etmeyin. İnşallah bebişinizi alırsınız sağlıkla kucağınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?