cok korkuyorum kızlar lütfen bir bakın

hangi ulkedesin
bende yurt disindayim,bi sorun olursa dogum ahstanesinin aciline gidiyorum, bu saattde hafta içide olsa dr bulunmaz zaten, Tr gibi deil hiçbiyer galiba
Aynn tr nin kıymeti burdan anlasılması lazım .
Suudi arabistandayım.

bende de kasık ağrıları oluyordu üstelik kahverengi kanamam da vardı. dr. progeston verdi ve bir hafta yatış.. şimdi kızım 11 aylık elhamdulillah.. içini ferah tut senin miniğin de seni bırakmayacak inşallah

Yaa kanamanız mı oldu yoksa sadece agrı mı?
canım benim gebeliğin başından itibaren ağrım vardı doktorum düşük tehlikemin olduğunu söylemişti daha sonra kanamaya döndü ama benle mukayese etme kendini dedim ya benle aynı anda hamile kalan diğer arkadaşım 6. ayına girdi..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu arada sakinlik çok mühim ben çok gergindim keseyi kastırıyormuşum..en büyük pişmanlığım bu sebeple lütfen sakin durmaya çalışın..

İnşallah cnm dünden beri ytyrm hep uyuyorum icmdeki korku akıntım beyaz seklınde var ama kanama yok cok sukur bu agrıyla bebek düser mi agrı var kanama vs.yok.

3 yıla yakın hic hamile kalmadım kendiliginden oldu bide doktor o yuzden düşük önleyici verdi.

Benim ilk bebeğim 3 aylıkken karnımda ölmüştü gelen leke üzerine doktora gittim öyle öğrendim ağrı falan olmamıştı.

Adınızı üzüldüm inanın allahım inşallah bu duyguyu size tekrrdan tattırr .

Adınızı üzüldüm inanın allahım inşallah bu duyguyu size tekrrdan tattırr .
amin ecmain...
bu ayın sonunda inşallah bi sorunum olup olmadığı belli olacak sonrası nasipte..
Sizde içinizi ferah tutun Allah ol dedikten sonra uçurumdan yuvarlansanız dünyaya gelir bebeğiniz ol demezse şayet japonla yapıştırsanız gider biraz tedbir biraz tevekkül...selametle

themis senin gibiler içime su serpiyor biliyor musun

tabi anlıyorum seni ilk bebeğini kaybetmek insanda büyük bir tramva yaratıyor,

ama umutsuzluğa kapılmadan Allaha dua etmek gerek Allahım bir gün ağlatırsa birgün güldürüyor

oğlum öyle tatlı bir çocuk ki bütün yaşadığım acıları unutturdu bana

işte bir gebelik daha korkutuyor beni kaybımda psikolojim bozuldu tansiyonum yükseldi şimdi aynı olacam diye korkuyorum ve sanırım bu korkudan kurtulamayacağım haksız mıyım

Canım sakin ol unutmaki Sana
En büyük düşman strestir...hamileliğimde benim de
Ağrım oldu Dr ilaç verdi 3.aya kadar
Yattım benim sadece ağrım vardı
Şükür şu an kızım 1 yaşına girecek.sakin ol pozitif düşün

işte bir gebelik daha korkutuyor beni kaybımda psikolojim bozuldu tansiyonum yükseldi şimdi aynı olacam diye korkuyorum ve sanırım bu korkudan kurtulamayacağım haksız mıyım

benim 9 ayımda tedirgin içerisinde geçti en ufak şeyde doktora koşuyordum doktor bıkmıştı artık,

sorusuz bir gebelik geçiriyorsun abartıyorsun artık demişti ama gel de bana sor

bebek hareketlenmeye başlayınca tedirginliğinde azalıyor oğlum öyle hareketliydi ki hareketlerinden uyuyamıyordum bile

her tekmesinde rahatlıyordum

şimdi sana zor olacak gibi geliyor ama bugünler de gelip geçer anlamazsın bile

Allah senin de gönlüne göre versin inşallah.

Öylede insanoglu işte ...

Rabbim saglikli bi sekilde kucaginiza almayida nasip etsin insallah kormayin Allahin izniyle bisye olmaz insallah ama iciniz rahatlasin istiyorsaniz bi doktorunuzu arayin isterseniz

Rabbim saglikli bi sekilde kucaginiza almayida nasip etsin insallah kormayin Allahin izniyle bisye olmaz insallah ama iciniz rahatlasin istiyorsaniz bi doktorunuzu arayin isterseniz
Bişi olmaz dimi off kasıklarm agrıyordu artk agırmıyor bu korkutuyor bni

Bende de oluyor canim agri sikinti yapma rahat ol bulanti kusma yok ama ara ara gelen agrilar var buna da sukur

dr progestreron u zaten vermis cnim
simdi gitsen yada ula$san farkli bisey yapamayack, hamileligin çok yeni ve saglikli bi bebekse yiyecek ekmegide varsa bisey olmaz ALLAHIN IZniyle
stres her kotulugun basi sen içini ferah tut
dinlen ayakta kalmamaya çalis, ilacinida liyorsun zaten geriye yapacak pek bisey kalmiyor du etmekden baska

hayırlı olsun canımm sağ salim bebeğini eline almak nasip olur inşalllah dua et hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…