- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Aynn tr nin kıymeti burdan anlasılması lazım .hangi ulkedesin
bende yurt disindayim,bi sorun olursa dogum ahstanesinin aciline gidiyorum, bu saattde hafta içide olsa dr bulunmaz zaten, Tr gibi deil hiçbiyer galiba
canım benim gebeliğin başından itibaren ağrım vardı doktorum düşük tehlikemin olduğunu söylemişti daha sonra kanamaya döndü ama benle mukayese etme kendini dedim ya benle aynı anda hamile kalan diğer arkadaşım 6. ayına girdi..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu arada sakinlik çok mühim ben çok gergindim keseyi kastırıyormuşum..en büyük pişmanlığım bu sebeple lütfen sakin durmaya çalışın..Yaa kanamanız mı oldu yoksa sadece agrı mı?
İnşallah cnm dünden beri ytyrm hep uyuyorum icmdeki korku akıntım beyaz seklınde var ama kanama yok cok sukur bu agrıyla bebek düser mi agrı var kanama vs.yok.bende de kasık ağrıları oluyordu üstelik kahverengi kanamam da vardı. dr. progeston verdi ve bir hafta yatış.. şimdi kızım 11 aylık elhamdulillah.. içini ferah tut senin miniğin de seni bırakmayacak inşallah
3 yıla yakın hic hamile kalmadım kendiliginden oldu bide doktor o yuzden düşük önleyici verdi.
Adınızı üzüldüm inanın allahım inşallah bu duyguyu size tekrrdan tattırr .canım benim gebeliğin başından itibaren ağrım vardı doktorum düşük tehlikemin olduğunu söylemişti daha sonra kanamaya döndü ama benle mukayese etme kendini dedim ya benle aynı anda hamile kalan diğer arkadaşım 6. ayına girdi..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu arada sakinlik çok mühim ben çok gergindim keseyi kastırıyormuşum..en büyük pişmanlığım bu sebeple lütfen sakin durmaya çalışın..
Allahım tekrar tattırsın bu duyguları inşallah bu arada sonra bebegin oldu mu?Benim ilk bebeğim 3 aylıkken karnımda ölmüştü gelen leke üzerine doktora gittim öyle öğrendim ağrı falan olmamıştı.
Allahım tekrar tattırsın bu duyguları inşallah bu arada sonra bebegin oldu mu?
amin ecmain...Adınızı üzüldüm inanın allahım inşallah bu duyguyu size tekrrdan tattırr .
themis senin gibiler içime su serpiyor biliyor musunvar çok şükür 2 yaşında bir oğlum gebeliğim sorunsuz bir şekilde geçti,
ilk gebelikte başıma gelen olaydan dolayı tedirginlik vardı tabi.
themis senin gibiler içime su serpiyor biliyor musun
işte bir gebelik daha korkutuyor beni kaybımda psikolojim bozuldu tansiyonum yükseldi şimdi aynı olacam diye korkuyorum ve sanırım bu korkudan kurtulamayacağım haksız mıyımtabi anlıyorum seni ilk bebeğini kaybetmek insanda büyük bir tramva yaratıyor,
ama umutsuzluğa kapılmadan Allaha dua etmek gerek Allahım bir gün ağlatırsa birgün güldürüyor
oğlum öyle tatlı bir çocuk ki bütün yaşadığım acıları unutturdu bana
işte bir gebelik daha korkutuyor beni kaybımda psikolojim bozuldu tansiyonum yükseldi şimdi aynı olacam diye korkuyorum ve sanırım bu korkudan kurtulamayacağım haksız mıyım
Öylede insanoglu işte ...amin ecmain...
bu ayın sonunda inşallah bi sorunum olup olmadığı belli olacak sonrası nasipte..
Sizde içinizi ferah tutun Allah ol dedikten sonra uçurumdan yuvarlansanız dünyaya gelir bebeğiniz ol demezse şayet japonla yapıştırsanız gider biraz tedbir biraz tevekkül...selametle
Bişi olmaz dimi off kasıklarm agrıyordu artk agırmıyor bu korkutuyor bniRabbim saglikli bi sekilde kucaginiza almayida nasip etsin insallah kormayin Allahin izniyle bisye olmaz insallah ama iciniz rahatlasin istiyorsaniz bi doktorunuzu arayin isterseniz
Bende de oluyor canim agri sikinti yapma rahat ol bulanti kusma yok ama ara ara gelen agrilar var buna da sukurKızlar ben 3 yıla yakın bebek sahibi olmaya calıstık yapmadıgım sey kalmamıştı.veeee tam mekkeye gdcgm zamn hazrlık yapıyorduk.
ve hamile oldugu ögrendim şaşkınlık, sevinç, hüzün esim bana bebek gibi bakıyor (tabiri caizse) iş yaptırmıyor bebek nasıl oluşur 6 haftalık ne yemekler yenir ne yenmez .hepsini arastırıyor veee 3 gun önce keseyi gördük.ailelere söylemeye karar verdik ama benim dünden beri agrım var agrı farklı bir agrıydı bebek mi yerleşiyor yoksa düşüyor mu?lekelenmem yok sadece cok agrım var kasık agrısı gitti bu katın agrısı basladı bu ne ya yasayan var mı? Düşük tehlikesi mi? Bu kızlar cok korkuyorummmmmm mucizemi kaybetmek istemiyorum..fikirlerinize ihtycm var.
hayırlı olsun canımm sağ salim bebeğini eline almak nasip olur inşalllah dua et hepKızlar ben 3 yıla yakın bebek sahibi olmaya calıstık yapmadıgım sey kalmamıştı.veeee tam mekkeye gdcgm zamn hazrlık yapıyorduk.
ve hamile oldugu ögrendim şaşkınlık, sevinç, hüzün esim bana bebek gibi bakıyor (tabiri caizse) iş yaptırmıyor bebek nasıl oluşur 6 haftalık ne yemekler yenir ne yenmez .hepsini arastırıyor veee 3 gun önce keseyi gördük.ailelere söylemeye karar verdik ama benim dünden beri agrım var agrı farklı bir agrıydı bebek mi yerleşiyor yoksa düşüyor mu?lekelenmem yok sadece cok agrım var kasık agrısı gitti bu katın agrısı basladı bu ne ya yasayan var mı? Düşük tehlikesi mi? Bu kızlar cok korkuyorummmmmm mucizemi kaybetmek istemiyorum..fikirlerinize ihtycm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?