cok korkuyorum kızlar lütfen bir bakın

hamilelik başıma gelmemiş bir durum ve konuya ilişkin bir bilgim yok ama yazmak istedim..
kötüye yormayın...

Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yavrunuzu...

Bende de oluyor canim agri sikinti yapma rahat ol bulanti kusma yok ama ara ara gelen agrilar var buna da sukur
Bebegim saglıklı olsunda butun agrılara razıyım ...bulantım bas dönmem hic hic bişey yok keseyi grdgmde hamile olduguma inandım..sadece kasık agrısı ve kasık agrısından baska karın agrısı...

hamilelik başıma gelmemiş bir durum ve konuya ilişkin bir bilgim yok ama yazmak istedim..
kötüye yormayın...

Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yavrunuzu...
Allah razı olsun inşallah...

İlac alıyorum hep yatyrm hep dua ediyorum rabbim saglıkla kucagıma almak nasip olur..

canim korkma ...benim doguma az kaldigi halde adet agrilari gibi agrilarim bel agrilarim oliyor gerci normal kanama yoksa sorun yok ... tadini cikaar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…