- 13 Haziran 2014
- 1.155
- 1.108
- 128
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Bebegim saglıklı olsunda butun agrılara razıyım ...bulantım bas dönmem hic hic bişey yok keseyi grdgmde hamile olduguma inandım..sadece kasık agrısı ve kasık agrısından baska karın agrısı...Bende de oluyor canim agri sikinti yapma rahat ol bulanti kusma yok ama ara ara gelen agrilar var buna da sukur
Allah razı olsun inşallah...hamilelik başıma gelmemiş bir durum ve konuya ilişkin bir bilgim yok ama yazmak istedim..
kötüye yormayın...
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yavrunuzu...
İnşallah canım hep dua ediyorum zaten ..hayırlı olsun canımm sağ salim bebeğini eline almak nasip olur inşalllah dua et hep
İlac alıyorum hep yatyrm hep dua ediyorum rabbim saglıkla kucagıma almak nasip olur..dr progestreron u zaten vermis cnim
simdi gitsen yada ula$san farkli bisey yapamayack, hamileligin çok yeni ve saglikli bi bebekse yiyecek ekmegide varsa bisey olmaz ALLAHIN IZniyle
stres her kotulugun basi sen içini ferah tut
dinlen ayakta kalmamaya çalis, ilacinida liyorsun zaten geriye yapacak pek bisey kalmiyor du etmekden baska
Kızlar ben 3 yıla yakın bebek sahibi olmaya calıstık yapmadıgım sey kalmamıştı.veeee tam mekkeye gdcgm zamn hazrlık yapıyorduk.
ve hamile oldugu ögrendim şaşkınlık, sevinç, hüzün esim bana bebek gibi bakıyor (tabiri caizse) iş yaptırmıyor bebek nasıl oluşur 6 haftalık ne yemekler yenir ne yenmez .hepsini arastırıyor veee 3 gun önce keseyi gördük.ailelere söylemeye karar verdik ama benim dünden beri agrım var agrı farklı bir agrıydı bebek mi yerleşiyor yoksa düşüyor mu?lekelenmem yok sadece cok agrım var kasık agrısı gitti bu katın agrısı basladı bu ne ya yasayan var mı? Düşük tehlikesi mi? Bu kızlar cok korkuyorummmmmm mucizemi kaybetmek istemiyorum..fikirlerinize ihtycm var.
İnşallah öyledir canım ya inşallah,.Ilk zaman oluyor karin agrisi ve adet oluyormus gibi bel.agrisida oluyor.bendede olmustu
İnşallah canım rahatladım vallacanim korkma ...benim doguma az kaldigi halde adet agrilari gibi agrilarim bel agrilarim oliyor gerci normal kanama yoksa sorun yok ... tadini cikaar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?