Bunun hakkında bilgi verir misiniz kullandıktan sonra adetim gecikebilir mi bide o yüzden kendimi hırpalamıyımErtesi günü hapı al !
HahaytttttYaw benim anlayamadığım penisini niye tutuyor da parmağını sokuyor nasıl bi fantazi lan bu??
Bi de boşalmayı bırak senin kukunun yanından bile geçmemiş bi penisin seni hamile bırakmasını düşünmek nası bi mantık?
Yoksa bu adamın penisiyle sana soktuğu parmak arasında bluetooth bağlantısı mı var?
Çok çok çook küçük bir ihtimal bu. Eline meni bulaştıysa, o menide canlı Sperm kaldıysa(Sperm dışarda canlı kalamaz genelde, büyük ihtimalle yoktur), meni gitmesi gereken yere ulaştıysa,Arkadaşlar bu gün sevgilimle cinsellik yaşadım. Boşalmadı. Ama eliyle kendi penisini tuttuktan sonra parmağını benimkinin içine soktu. Arkadaşıma sordum hamile olabilirsin dedi. Diken üstünde bekliyorum. Sizce gerçekten olmuş olabilir mi?
Biliyorum biliyorum ama işte zevk suyunda spermin olduğunu söylüyorlar
Biliyırum o kadar zamansız oldu ki adetime çok az kala ayrıca çok açık havada kalmadıSen her söylenene inanıyor musun?
Bu kadar cahilsen niye bilmediğin şeyleri yapıyorsun?
Zevk suyunda sperm vardır çok az miktarda ama senin sevgilinin parmağından mı çıkıyor o su?
Hamile kalmak için gerekli şartları biliyor musun? Spermin hava ile temas ettikten sonra ne kadar süre canlı kalabildiğini biliyor musun?
Hadi bunları geçtim, kendi vücudunu tanıyor, yumurtlama günlerini biliyor musun?
Hiç jinekoloğa gittin mi?
Bunları bilmeden, doktora gitmeden, korunmadan eninde sonunda hamile kalacaksın zaten. Bu sefer değilse bir dahakine inşallah.
Biliyırum o kadar zamansız oldu ki adetime çok az kala ayrıca çok açık havada kalmadı
parmaktan hamile kalmış olabilirsin, parmak çocuklarınız olur:/
Bunun hakkında bilgi verir misiniz kullandıktan sonra adetim gecikebilir mi bide o yüzden kendimi hırpalamıyım
sizce gerek var mı pekiİlişki olduktan sonra 72 saat içinde alınması gerekiyor herhangi bir eczaneden rahatlıkla bulabilirsin ayda 1 kez kullanılıyor. Adetti geciktirme olayı yok. Kesin olarak gebeliği önlüyor.
Bak yine dediniz şu şey sıvısını... üfffffffBiliyorum biliyorum ama işte zevk suyunda spermin olduğunu söylüyorlar
sizce gerek var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?