Çok korkuyorum lütfen yardım edin

Hahayttttt

Çok çok çook küçük bir ihtimal bu. Eline meni bulaştıysa, o menide canlı Sperm kaldıysa(Sperm dışarda canlı kalamaz genelde, büyük ihtimalle yoktur), meni gitmesi gereken yere ulaştıysa, yumurtlama döneminde uygun şartlar gerçekleştiyse geçmiş olsun.

Kondom kullanmayı deneyin kafanız rahat olsun.

Biliyorum biliyorum ama işte zevk suyunda spermin olduğunu söylüyorlar

Sen her söylenene inanıyor musun?
Bu kadar cahilsen niye bilmediğin şeyleri yapıyorsun?
Zevk suyunda sperm vardır çok az miktarda ama senin sevgilinin parmağından mı çıkıyor o su?
Hamile kalmak için gerekli şartları biliyor musun? Spermin hava ile temas ettikten sonra ne kadar süre canlı kalabildiğini biliyor musun?
Hadi bunları geçtim, kendi vücudunu tanıyor, yumurtlama günlerini biliyor musun?
Hiç jinekoloğa gittin mi?
Bunları bilmeden, doktora gitmeden, korunmadan eninde sonunda hamile kalacaksın zaten. Bu sefer değilse bir dahakine inşallah.

Size değil de her şeyden habersiz ailelerinize, bir de sizin cahilliğiniz yüzünden doğan ve doğamayan
tüm bebekler için cidden üzülüyorum.

Bu kadar korkacak olan adam ciddi bilgi sahibi olur ve ciddi tedbirler alır.
Ama nerdeeee..

Biliyırum o kadar zamansız oldu ki adetime çok az kala ayrıca çok açık havada kalmadı

Öpüşünce hamile kalindigini da sanıyorsun allah bilir..
Cinsellik konusunda sıfır bilgiyle bu işlere kalkisman biraz saçma değil mi tatlım?

Biliyırum o kadar zamansız oldu ki adetime çok az kala ayrıca çok açık havada kalmadı

Çok biliyorsun maşallah. Adetine az zaman kala hamile kalabileceğini sanıyorsun baksana. Hayran kaldım bilgine.
Korunun çocuğum korunun. Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.

Bunun hakkında bilgi verir misiniz kullandıktan sonra adetim gecikebilir mi bide o yüzden kendimi hırpalamıyım

İlişki olduktan sonra 72 saat içinde alınması gerekiyor herhangi bir eczaneden rahatlıkla bulabilirsin ayda 1 kez kullanılıyor. Adetti geciktirme olayı yok. Kesin olarak gebeliği önlüyor.

İlişki olduktan sonra 72 saat içinde alınması gerekiyor herhangi bir eczaneden rahatlıkla bulabilirsin ayda 1 kez kullanılıyor. Adetti geciktirme olayı yok. Kesin olarak gebeliği önlüyor.
sizce gerek var mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…