Aaaa hahaytttt hic dikkat etmmistim iyyimis haaa
parmaktan hamile kalmış olabilirsin, parmak çocuklarınız olur:/
Ben 4 senedir hamile kalamıyorum sen parmak sokmaylami kalacaksın allahım ne günlere kaldık yaaArkadaşlar bu gün sevgilimle cinsellik yaşadım. Boşalmadı. Ama eliyle kendi penisini tuttuktan sonra parmağını benimkinin içine soktu. Arkadaşıma sordum hamile olabilirsin dedi. Diken üstünde bekliyorum. Sizce gerçekten olmuş olabilir mi?
Aynen katiliyorum .ve o çocuklar zina çocuğu olacak inSize değil de her şeyden habersiz ailelerinize, bir de sizin cahilliğiniz yüzünden doğan ve doğamayan
tüm bebekler için cidden üzülüyorum.
Bu kadar korkacak olan adam ciddi bilgi sahibi olur ve ciddi tedbirler alır.
Ama nerdeeee..
Size değil de her şeyden habersiz ailelerinize, bir de sizin cahilliğiniz yüzünden doğan ve doğamayan
tüm bebekler için cidden üzülüyorum.
Bu kadar korkacak olan adam ciddi bilgi sahibi olur ve ciddi tedbirler alır.
Ama nerdeeee..
Bak bu doğru . Geri çekilme yöntemi çok riskli neden korunmuyorsunuz? Erkeklerin yüzde on küsüründe boşalma öncesi gelen bu sıvıda sperm olduğu söyleniyor. Yüzdesini tam bilemeyeceğim. Ertesi gün hapı al mutlaka sonra da tıpış tıpış bir jinekologa git korunma yöntemlerini öğren. Uygun bulduğunuzu uygulayın tıbbi yöntemlerden. Geri çekilmeydi vücut ısısı yöntemiydi bunlar sakat.Biliyorum biliyorum ama işte zevk suyunda spermin olduğunu söylüyorlar
İnşallah en yakın zamanda bebek haberini verırsın burda...Ben 4 senedir hamile kalamıyorum sen parmak sokmaylami kalacaksın allahım ne günlere kaldık yaa
Benim bir arkadaşım ilk birlikteliğinde erkek dışarı boşalmasına rağmen hamile kalmıştı. Boşalma öncesi zevk suyu yüzünden, doktor öyle açıklamıştı, yumurtlama dönemine de denk gelince.. Tam türk filmi gibiydi. Kimse ihtimal vermemişti oysa en rahatı da sevgilisydi.boşalmadıysa hamile değilsin.için rahat olsun.yakın bir arkadasım bilerek sevgilisinin içine 4 kere boşalmasına izin verdi.o kadar emındıkı istiyordu da olmadı dusun bak bi gecede dört kere bosalmıs hemde iyceee duvarına kadar yapıştırıp boşalmıs.hamile kalmak o kadar kolay değil.ama için rahat olucaksa önce bir idrar testi yap sonra kesmesse kan testi yaptır ama değilsin korkma.birde korun dogum kontrol hapı iç ve sevgilinde korunsun.sakaya gelmez madem bir halt yeniyor gereğide yapılmalı...
Bak bu doğru . Geri çekilme yöntemi çok riskli neden korunmuyorsunuz? Erkeklerin yüzde on küsüründe boşalma öncesi gelen bu sıvıda sperm olduğu söyleniyor. Yüzdesini tam bilemeyeceğim. Ertesi gün hapı al mutlaka sonra da tıpış tıpış bir jinekologa git korunma yöntemlerini öğren. Uygun bulduğunuzu uygulayın tıbbi yöntemlerden. Geri çekilmeydi vücut ısısı yöntemiydi bunlar sakat.
Bir doktora gitmeden öyle korunmasız, geri çekilme yöntemiyle nasıl cesaret ediyorsunuz aklım almıyor. Muhtemelen sevgilinin aklıdır ama kendi aklın da var madem kullan lütfen.
Konuyla yorum arasında bir ilişki göremedim ben. Kullanmak nerde, belki kız adamı kullandı?Hem erkekle yakınlaşıyorsunuz sonrada burda günah çıkartıyorsunuz , ne dememizi bekliyorsun ?
Erkeğin doğal hali mutlaka cinsellik yaşayacak sende pişman olup burada konu açacaksın mı diyelim ? Belli bir mesafeyi korumaktan aciz isen neden kendini kullandırıp pişman oluyorsun ?
İnşallah cnm bnm çok sağol güzel duan içinİnşallah en yakın zamanda bebek haberini verırsın burda...
Hemde iyice duvarına kadar yapıştırmış mııboşalmadıysa hamile değilsin.için rahat olsun.yakın bir arkadasım bilerek sevgilisinin içine 4 kere boşalmasına izin verdi.o kadar emındıkı istiyordu da olmadı dusun bak bi gecede dört kere bosalmıs hemde iyceee duvarına kadar yapıştırıp boşalmıs.hamile kalmak o kadar kolay değil.ama için rahat olucaksa önce bir idrar testi yap sonra kesmesse kan testi yaptır ama değilsin korkma.birde korun dogum kontrol hapı iç ve sevgilinde korunsun.sakaya gelmez madem bir halt yeniyor gereğide yapılmalı...
Ben normal birliktelik geri çekilme yöntemiyle olmuş da sonra dışarı boşalmış diye anladım. Yoksa parmağın ne işi var yani bakire kızdaparmaktan sprem mi fışkırıyor da geri çekilme yöntemi sakat olsun
birleşme yok kızımız pürü pak bakire muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?