• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum turuncu akıntı ne demek

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Kızlar sabah hapşırdim karnımın altı çok feci acıdı hiç günlük pedime bakmadım şimdi baktım bir damla turuncu akıntı gelmiş sanki beynimden kaynar sular aktı sancım falan yok ya devamı gelirse napicam ben çok korkuyorum Allah'ım ne olur birşey olmasın :'(

Canım hamilemisin?benimde bugün aynısı oldu sabah 2çamaşır değiştim çok uçuk renkte ve sulu akıntı 2 damla şeklinde oldu.ancak bn henüz test yapmadım hamile olup olmadığımı da bilmiyorum

Doktoruna danışmanda fayda var fakat bende de ilk zamanlar olmuştu iltihap demişti doktorum ilaç almıştım. Yine de bir danış derim...

Aynen turuncu ve çoktu öyle bir damla değildi.hareketle artıyordu
Canım ben tahlillerimi yaptırdım eniştem doktor ona baktirdim idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi bugün seninde çıkmış mıydı sonucunda böyle acaba ondan mı birde sancım yok seninde mı oyleydi

Kızlar sabah hapşırdim karnımın altı çok feci acıdı hiç günlük pedime bakmadım şimdi baktım bir damla turuncu akıntı gelmiş sanki beynimden kaynar sular aktı sancım falan yok ya devamı gelirse napicam ben çok korkuyorum Allah'ım ne olur birşey olmasın :'(
Korkma canım aynısı bende oldu...:D iltihap vardır o gelmiştir.idrar yollarını usutmussun olabilirsin.

Hapşırıken anlık bıçak gibi ağrı bende de oluyor canım. İlk hamileliğimde de olurdu.

Hapsirinca veya oksurunce sanci bende de oluyor.
Idrar yolu enfeksiyonum da var. Bazen cok yogun yesil akinti oluyor. Genel olarak sari akintim var.
Turuncu hic duymadim ama enfeksiyondan olabilir.

Canım ben tahlillerimi yaptırdım eniştem doktor ona baktirdim idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi bugün seninde çıkmış mıydı sonucunda böyle acaba ondan mı birde sancım yok seninde mı oyleydi
Evet bana da tahlil yapıldı. Vajinit ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İlaç ve fitil kullandım...sancım idrar yaparken oluyordu

progestan ilacı falan kullanıyomusun,eger kullanıyorsan akıntı rengini turuncuya yakın bir renk yapıyor

Canım benimde başlarda ogurdukce geliyordu akıntı bı gün turuncu geldi ben de senin gibi çok evham yapıp doktorda almıştım soluğu çok şükür bişey yoktu idearimda temizdi bı git istersen doktora için rahat etsin

Back
X