Çok korkuyorum yardım edin

Yok devam diyorlar bizim sınıfta da var pozitifler kapatılmadı 14 gün içinde bulaş olmuş olursa başka pozitif çıkarsa kapatacaklarmis
Yanlışınız var. Aynı sınıfta testi pozitif çıkmış 2 kişi varsa ders yapmaları imkansız anında sisteme düşüyor pozitif olanlar.

Eşim idareci bakın bu saatte mesaj geldi öğrenci pozitif diye. Sizin pozitif vakalar var dedikleriniz teste gitmeden kendilerine teşhis koymuşlardır. Söylediğiniz durum tek pozitif vakada geçerli.

Bir sınıfta 1 vaka varsa sınıf ve öğretmenler izleme alınır 10 gün içerisinde 2.vaka çıkmazsa sınıf kapatılmaz.

bana da öyle söylendi okuldan.ama burada farklı yazılınca şaştım kaldımm

öncelikle pozitif çıkmış, çok geçmiş olsun hafifçe atlatır geçer inşallah.
sizi de anlıyorum bende riskli gruptayım fakat panik ve stres yapmayın, daha kötü etkilenirsiniz bu süreçte

Ben covid iken eşim bana bakti, yatagini ayırmadı, içtiğim suyu dahi icti ama kendisi hastalanmadi. Ayni zamanda kayinvalideme gidip geliyordu MâşâAllâh kimseye birsey olmadı. Ayni sekilde yakin zamanda 2 ablam ve kardesim covid gecirdi ic iceydik, mutasyonlu olmasima ragmen ben annem ve babam cok sukur yakalanmadik. Tedbirinizi alin mutlaka ama, korkmayin , Allaha tevekkül edin, İnşâAllâh yakalanmadan, cocugunuz da tez vakitte atlatirsiniz

Allahım inşallah bana geçmez de yavruma bakabilirim ve anasız kalmaz
Bizde şuan eşimle bi belirti yok kaç gün sonra çıkar, çıkar mi bilmem Allaha emanetiz

Allahım inşallah bana geçmez de yavruma bakabilirim ve anasız kalmaz
Bizde şuan eşimle bi belirti yok kaç gün sonra çıkar, çıkar mi bilmem Allaha emanetiz
Çocuğunuz bir kac gün önce olmuş ve siz ilk gunden beri temaslisiniz, cok şükür birsey olmamış. Dikkat ederseniz birsey olmaz İnşâAllâh. Genelde 2. 3. Gunde belirti verir. Maske ve el yikamayi ihmal etmezseniz yuksek ihtimal yakalanmadan sureci atlatırsınız. Ayrica bir cok tanidigim koah hastası kimseler atlatti, korkmayin. InşâAllah tez vakitte gececek❤

Teşekkür ederim sağolun
çocuğun oda oda gezmesine asla izin vermeyin tv olan bir odaya yatak yapın sıkılmasın yatarken.o odadan çıkmasın.banyo yaptırma 3 gün nolacak.bulaş olmasın sana banyo vs sebebiyle.yanında mutlaka çift maske tak ellerini sık sık dezenfekte et.onun nevresim çamaşır vs lerini ayrı yıka yüksek derecede yıka.allahın izniyle kapmayacaksın virüsü.c vitamini mutlaka ver çocuğa.bol bol uyusun.öksürüyorsa bitkisel şuruplar var zararsız ondan ver ya da ballı ılık su ver boğazı yumuşasın.çok geçmiş olsunn tekrardan

Gecmis olsun. Sakin olmaya calisin lutfen.
Akrabamiz 70 kusur yasinda asisiz, seker,tansiyon ve kalp hastasi arti kilolu. Resmen tum riskler onda toplanmis yani..
Kadin 5 gun hastanede kaldi 2 gun oluyor cikali, atlatti cok sukur. Yogun bakima bile girmedi yani.

Iyi dusunun, iyi olsun insallah.

Gecmis olsun ,korkup bagisikliginizi düşürmeyin, cocuklar genelde kolay atlatiyor, bir kaç güne toparlar yavrucak insallah .
Evde maske takın, herkes zor geçirmiyor korkmayın, kronik hastaliklariniz var biliyorum ama hiç bulasmaya da bilir, kolay da atlatilabilir. Panik yapmadan kolaylıkla, sağlıcakla geçirin bu süreci insallah ,Allah sifa versin

Hastaligin çıktığı ilk günler kapmıştık bizde 5 haftalık hamileydim. Arayan herkes ağlıyor sanki ölmüşüm gibi iki çocuk yanımda eşim test vermeye gitti aşağiya annesine indi çocuklara bana geçmesin diye.

Eee kanamam oldu temasliyim bebeğim düşecek mi kalacak mı anlamıyorum evden de çıkamıyorum, hastalık nasıl ilerleyecek bilmiyoruz o piskolojiyi bir de siz düşünün.

Şimdi aşı da olmuşsunuz geçer gider panik yapmayın güzel beslenin evi sürekli havalandırın evde maske takın sürekli temastan sonra ellerinizi yıkayın. Biter gider inşallah çok geçmiş olsun siz iyi olursaniz yavrularıniz da iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…