- 10 Nisan 2014
- 43.979
- 116.738
- 798
- Konu Sahibi MaysaveBulut
-
Corona çocuk zaten teşhis konmuşÖncelikle merhaba,
panik yapmayın. okulların açılmasıyla salgınlar arttı.
2 yeğenim de bu şekilde hastanelik oldu. corona değillerdi.
Ateş-halsizlik-kusma... panik yapmayın çocuğa da geçer.
Doktora başvurun hemen..
Çocuğunuz iyileşecek merak etmeyin. İyi tarafından bakın, antikor oluşacak vücudunda. Stres yapmayın, panik yapmayın.Teşekkür ederim inş. iyi olucak evet çıkmadi şükür ama sürekli kusuyor ve 40 derece ateşi var hâlâ, bütün gece nöbet tuttum ilaçlar bile işe yaramıyor
6 yaşında
Eşimle benim PCR testlerimiz negatif çıktı
Teşekkür ederimKuzu ya bol bol kalıcı sifa olsun inşallah, bundan sonrası iyileşme bölümü olsun ,güzel haberleriniz gelsin de
ceycey teşekkür ederim sana çok sordun, dua ettin Allah güzel kalbine göre versin..Dualarım yavrunuzla. Güçlü olun. Doktorlara güvenin iyileşecek evladınız . Covid uydurma diyenler aşı olup ta ne olacak kandırıyorlar sizi diyenler burda hastanelerde bir sürü çocuk var dediğim halde gülenler şimdi ne diyecek acaba?
Sağolun inş iyileşecek ve kalıcı bi hasar olmayacakÇocuğunuz iyileşecek merak etmeyin. İyi tarafından bakın, antikor oluşacak vücudunda. Stres yapmayın, panik yapmayın.
Oyy daha da küçükmüş . Siz de dikkat edin. Belki bulaşmaz. Aynı evin içinde bulasmadigi da çok oluyorTeşekkür ederim inş. iyi olucak evet çıkmadi şükür ama sürekli kusuyor ve 40 derece ateşi var hâlâ, bütün gece nöbet tuttum ilaçlar bile işe yaramıyor
6 yaşında
Çok üzüldüm okuyunca şifa diliyorumTeşekkür ederim inş. iyi olucak evet çıkmadi şükür ama sürekli kusuyor ve 40 derece ateşi var hâlâ, bütün gece nöbet tuttum ilaçlar bile işe yaramıyor
6 yaşında
Rica ederim. Tez zamanda iyileşsin. Virüs hepimizin sorunu bugün sana yarın banaceycey teşekkür ederim sana çok sordun, dua ettin Allah güzel kalbine göre versin..
Teşhis konmuş çocuğa covid diye. Şimdi okuldan geldim yeni vakalar çıkmış . Bakalım ne olacak. Haftasonu yasakları tekrar gelecek deniyorNisan ayında eşimle geçirdik covid. Aynı evin içinde karantinaya girdiğimiz halde 2 çocuğumda da belirti olmadı ki yemeklerini ben hazırladım,yedirdim içirdim,her türlü temas oldu istemesekte.
Hemen covid tanısı koymayın çocuğa. Bir dolu hastalık var,ateş,kusma,ishal ile seyreden. Adenovirüs,rota virüsü vs kızım çok hastalandı okulun ilk zamanları,genelde ateşlenir,kusar ,ishal olur anlardım. Yemekte yemezdi,doktora götürüp testleri yaptırıp tedavi düzenleniyordu,iştahsızlık,ishal durumunda serum takılıyordu doktora belirtiyordum özellikle kusuyor,ishal beslenmiyor diye ,verilen ilaçlarla 2-3 gün içerisinde toparlıyordu.
2 sene evvel Aralık ayında iki çocuğumda aynı belirtilerle hastalandı,doktor adenovirus salgını var demişti(covid henüz Türkiyede vaka olarak yoktu) tahlil yapıp gerekli tedavi düzenlendi,ikisi de birer gün arayla serum aldı toparladılar.
Bakın covid aynı evin icinde belirtisiz ,problemsiz geçti karantinada ama okuldan kaptı kızım o virüsü. Bu sebeple hemen covid demeyin yada onu düşünmeyin diyorum. Bahsettikleriniz klasik mevsimsel,çocuklar arası salgın hastalıklar. 2 yaz önce de döküntü ile seyreden havuzdan bulaşan bir hastalık vardı mesela,yazin arkadaşlarımın cocukları tatilde havuzdan kaptı,apar topar döndüler.
Biraz sakin olun. Doktora gotürün,gerekli tedaviyi düzenler doktorunuz. Geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Aaa konu eskimi?Teşhis konmuş çocuğa covid diye. Şimdi okuldan geldim yeni vakalar çıkmış . Bakalım ne olacak. Haftasonu yasakları tekrar gelecek deniyor
Gerçekten miTeşhis konmuş çocuğa covid diye. Şimdi okuldan geldim yeni vakalar çıkmış . Bakalım ne olacak. Haftasonu yasakları tekrar gelecek deniyor
Cumartesinin konusuymuş bende yeni okudumAaa konu eskimi?
Ben farketmedim. Geçmiş olsun.
Sanmıyorum yasakların geleceğini,kimsenin artık ne kapalı okula ne diğer kapanmalara tahammülü kalmadı,insanların işleri yeni toparlanıyor zaten,yeni bir kapanma çok kötü olur bence.
Evet öyleymiş,bende uzuuun uzun yazmişım,Cumartesinin konusuymuş bende yeni okudum
Öyle deniyor umarım olmaz. Bir tek haftasonum var nefes aldığımGerçekten mi
Offff moralim bozuluyor yineÖyle deniyor umarım olmaz. Bir tek haftasonum var nefes aldığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?