• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum yardım edin

Maysa hanım ne durumdasınız? Çocuk iyi mi? Ateşi düştü mü?
Sabah 7 gibi uyandı yavrum yine şiddetli şekilde kusmaya başladı kustuguda mukus balgam
Ateş düşmedi sonra o arada fiyalasyon ekibi geldi çocuğu o halde görünce ambulansla göturucez sizde geliceksiniz dediler sabahtan beri hastaneyiz aşırı terliyor kusuyor kan alındı bisey çıkmadi tomografi çekeceklerdi istemedim röntgen çektiler hâlâ bekliyoruz
Hani çocuklar hafif atlatıyordu 🥺

Sabah 7 gibi uyandı yavrum yine şiddetli şekilde kusmaya başladı kustuguda mukus balgam
Ateş düşmedi sonra o arada fiyalasyon ekibi geldi çocuğu o halde görünce ambulansla göturucez sizde geliceksiniz dediler sabahtan beri hastaneyiz aşırı terliyor kusuyor kan alındı bisey çıkmadi tomografi çekeceklerdi istemedim röntgen çektiler hâlâ bekliyoruz
Geçmiş olsun ,inşallah bir an önce atlatır kızınız
.şimdi nasıl oldu

Gittim dr.a Çocuklara bir tedavi başlayamadigimiz için teste almıyoruz sizde de belirti başlarsa testi o zaman yaparım dedi korkumda riskli grupta olduğum için
Hayir aliyorlar test 3 ay once yigenimde sadece geceleri atesleniyordu. Doktor test yapmadi once kabiz bu cocuk falan dedi ne alaka bilemedik. Sonra biz aile hekimine goturduk atesi dusmuyor cunku ama sadece geceleri tahlil yapildi bi degeri cok yuksek diye hastaneye sevk edildi. Hastanede yengem testde yapilmasini istiyorum 1 haftadir atesleniyor diyince yapmislar. Yani yine kendi kendilerine yapmadilar o 1 haftada hepimize bulaştı bi babami kaybettik. Gerekirsee baska hastaneye gidin temasli diyin semptomlari Soyleyin mutlaka yaptirin

ben de koronayım da ilk günlere göre belirtilerim azaldıı. sadece kuru öksürük var, boğazım sıkılıyormuş gibi hissediyorum daha da ağırlaşır mıyım?

Serum taktılar bitti sanırım içinde ağrı kesici felan da vardı serum akarken uyudu hep kalkınca 2 günün sonunda ilk kez acıktım dedi.
Ciğerlerinden röntgen çektiler bişey çıkmadi (aslında direk tomografiye götürüyorlardi engel oldum)Çok zararlı kanda da enfeksiyon çıkmadi bunlar iyi.
bir sürü ilaç yazıldı neden bu kadar şiddetli atlatıyor diye dr.a sordum aşırı virüs yükü almıştır dedi çünki çocuklar uzuuun süre oynar maskesiz mesafesiz dedi🙄
Şuan eve geldik eşimle benden de sabah filyasyon ekibi test almislardi onu bekliyoruz minigim şimdi ayrı odada yemek yedi biraz ilaçlarını içti yarı baygın yatiyor

Çocukları olan arkadaşlarım öğretmeninizle iletişimde olun 1 vaka bile çıksa haber verin diyin ve göndermeyin bize söylemediler o kadar o kadar zor ki 😔

Çok gecmis olsun Allah sifa versin

Serum taktılar bitti sanırım içinde ağrı kesici felan da vardı serum akarken uyudu hep kalkınca 2 günün sonunda ilk kez acıktım dedi.
Ciğerlerinden röntgen çektiler bişey çıkmadi (aslında direk tomografiye götürüyorlardi engel oldum)Çok zararlı kanda da enfeksiyon çıkmadi bunlar iyi.
bir sürü ilaç yazıldı neden bu kadar şiddetli atlatıyor diye dr.a sordum aşırı virüs yükü almıştır dedi çünki çocuklar uzuuun süre oynar maskesiz mesafesiz dedi🙄
Şuan eve geldik eşimle benden de sabah filyasyon ekibi test almislardi onu bekliyoruz minigim şimdi ayrı odada yemek yedi biraz ilaçlarını içti yarı baygın yatiyor

Çocukları olan arkadaşlarım öğretmeninizle iletişimde olun 1 vaka bile çıksa haber verin diyin ve göndermeyin bize söylemediler o kadar o kadar zor ki 😔

çok geçmiş olsun.
aynısı herkes için geçerli. ne kadar çok virüs yükü geçerse o kadar ağır ve zor oluyor. bu nedenle mesafe çok çok önemli.
en azından artık ne olduğunu biliyorsunuz. tedavisi süreci belli. bilinmezlikle beklemek daha zor.
moralinizi yüksek tutun, bağışıklık için en önemlisi o.

ben de koronayım da ilk günlere göre belirtilerim azaldıı. sadece kuru öksürük var, boğazım sıkılıyormuş gibi hissediyorum daha da ağırlaşır mıyım?
Geçmiş olsun plasebo nasıl bulaştı?
Ilk günler ne belirti vardı meselâ nefes darlığı?
Biraz önce Acil de 30lu yaşlarda bi bayan pozitif ama 9.günündeymiş iyiyim ama boğazımda bi yumru var sanki geçmiyor, gıcıklı öksürüğüm var diyordu çok istahsizmis ilaç istiyordu sonra dr. tomografiye yolladı yani senin şikayetlerine benziyor paylaşmak istedim inş ağırlasmazsin🌹

Zor olmaz mı gözümüzün bebeği evlat bu😞

Geçmiş olsun plasebo nasıl bulaştı?
Ilk günler ne belirti vardı meselâ nefes darlığı?
Biraz önce Acil de 30lu yaşlarda bi bayan pozitif ama 9.günündeymiş iyiyim ama boğazımda bi yumru var sanki geçmiyor, gıcıklı öksürüğüm var diyordu çok istahsizmis ilaç istiyordu sonra dr. tomografiye yolladı yani senin şikayetlerine benziyor paylaşmak istedim inş ağırlasmazsin🌹
Başlarda halsizlik ateşlenme oluyordu. Şu an boğazda yumru ve öksürük dışında belirti yok. Kadının sonucu ne oldu acaba çok merak ettim. Umarım daha kötüye gitmiyorumdur. Size de geçmiş olsun

İyi ne güzel ciğer de , kan da birşey çıkmamış . Böylece toparlar inşallah , kaç yaşında

İyi ne güzel ciğer de , kan da birşey çıkmamış . Böylece toparlar inşallah , kaç yaşında
Teşekkür ederim inş. iyi olucak evet çıkmadi şükür ama sürekli kusuyor ve 40 derece ateşi var hâlâ, bütün gece nöbet tuttum ilaçlar bile işe yaramıyor 🙄
6 yaşında
Eşimle benim PCR testlerimiz negatif çıktı

Kuzu ya bol bol kalıcı sifa olsun inşallah, bundan sonrası iyileşme bölümü olsun ,güzel haberleriniz gelsin de 🥰

Arkadaşlar merhaba önceki konumda "artan vaka açılan okuldu" korktuğum başıma geldi işte 2 yıldır korunduk ama ne fayda
Çocuğumun sınıfında 3 gün önce bir çocuk pozitif olmuş bizim dün haberimiz oldu onu da çocuğum öğle yemeğine gelince anne ateşimizi ölçüyorlar sürekli 3 arkadaşımın ki yüksek cıktı dedi ben hemen okulu müdür-ü aradım doğruladı velileri cagirdik evlerine gönderdik ateşi olan çocukları dedi tabi ben öğleden sonra okula göndermedim ve bugün sabah çocuğum ateşler içinde uyandı😭 aşırı derecede kusuyor balgamli şekilde ben riskli gruptayim 2.dozumu yeni olmuştum napicam çocuğu bu sekilde olup bulaşmayan var mi şuan bizde belirti yok odasini ayirdik ama bilmiyorum deneyim yaşayanlar yazabilir mi?
Öncelikle merhaba,

panik yapmayın. okulların açılmasıyla salgınlar arttı.
2 yeğenim de bu şekilde hastanelik oldu. corona değillerdi.

Ateş-halsizlik-kusma... panik yapmayın çocuğa da geçer.
Doktora başvurun hemen..

Back
X