Çok korkuyorum yarın ameliyata gireceğim

Şu an kendimi gördüm sizde 😅 masaya yattığımda bile tarif etmeye devam ediyordum doktora burnumu. Ben de değişime açık biri değilim asla. Ama bence estetik iki yönlü. Kimisi yeni baştan bir burunla yeni baştan bir yüz ister, kimisi burnundaki minimal deformelerin değişimiyle yeni bir burun ister, yeni bir yüz değil. Bence sizinkisi ikinci kısıma dahil olacak benimkisi de öyle oldu. Önden aynı burnum önceden ön görünümü güzeldi zaten, yandan da biraz kemer vardı, baktığımda da farklı biri gibi gelmiyor gözüme. Doktora ne istediğini anlatmak çok önemli bu noktada. Siz de anlatmışsınız zaten. İlk bir hafta zor herkes için emin olun 😊
Şuan aşırı sevindim sizin mesajınızı okuyunca. Özel den birkaç soru sorabilir miyim

Ben şimdiden pişmanım eski burnum çok kötü değildi sanırım bana yakışan oydu. Keşke hiç şekline dokundurtmasaydım diyorum
ahaha ben de çıktığımda böyle diyordum, ateli çıkarıp burnumu görünce iyi ki dedim. aynı korkular aynı keşkeleri dedim hatta benim ilk gecem çok kötü geçmişti anestezi kanı vakumlamadığı için bütün gece kan kusmuştum ama geçiyor. hoş şu an burnumdan memnun değilim bir daha olmayı düşünüyorum ama benim doktorun bok yemesinden memnun değilim. tamponların kolay çıkması için nazalnem diye burun spreyi var onu vermişti kurumuş kanı yumuşatıp kolay çıkması için bi sorun doktora kan kuruyunca tampon burun içine yapışıyor çünkü

ahaha ben de çıktığımda böyle diyordum, ateli çıkarıp burnumu görünce iyi ki dedim. aynı korkular aynı keşkeleri dedim hatta benim ilk gecem çok kötü geçmişti anestezi kanı vakumlamadığı için bütün gece kan kusmuştum ama geçiyor. hoş şu an burnumdan memnun değilim bir daha olmayı düşünüyorum ama benim doktorun bok yemesinden memnun değilim. tamponların kolay çıkması için nazalnem diye burun spreyi var onu vermişti kurumuş kanı yumuşatıp kolay çıkması için bi sorun doktora kan kuruyunca tampon burun içine yapışıyor çünkü
Ne kadaroldu ameliyat olalı neden memnun değildiniz?

10 ay oldu, doktor yüzüme uyacağını söyleyerek burun sırtını genişletti ama hiç beğenmiyorum, bu sebeple mi bilmiyorum burnum sağa doğru yatık oldu. Revizyon istiyorum ama bir iki sene bekleyeceğim gibi
Geçmiş olsun umarım ikinci ameliyat için doğru karar verirsiniz. Doğru zamanda ve doğru doktora olup bir ömür memnun olursunuz😊

Bugün biraz daha iyiyim bekleyeceğim en azından alçı çıkınca ağlarım mahvoldum günlerdir. Bir de burun ucumu gerçekten hiç kaldırmamış şekli de aynı en azından o yüzden iyi düşünmeye çalışıyorum
burun ucunu kaldırmak için küçük bi işlemle yapıyorlarmış çok zaman geçmeden doktoru sıkıştırıp kaldırtın derim ben. alçı çıktığında çok şiş oluyor moralinizi bozmayın

burun ucunu kaldırmak için küçük bi işlemle yapıyorlarmış çok zaman geçmeden doktoru sıkıştırıp kaldırtın derim ben. alçı çıktığında çok şiş oluyor moralinizi bozmayın
Ben kaldırılmasını istememiştim zaten kaldırıldı zannettiğim için üzüldüm ama çok şükür kaldırmamış. Bunun için mutluyum

Ben kaldırılmasını istememiştim zaten kaldırıldı zannettiğim için üzüldüm ama çok şükür kaldırmamış. Bunun için mutluyum
Burun şekline müdahale ettiyse burun ucunu kaldırması gerekiyor diye biliyorum az da olsa. Çünkü açıları tekrar oluşturması gerekiyor ve burun bi miktar düşünce eski haline geliyor zaten

Burun şekline müdahale ettiyse burun ucunu kaldırması gerekiyor diye biliyorum az da olsa. Çünkü açıları tekrar oluşturması gerekiyor ve burun bi miktar düşünce eski haline geliyor zaten
Şuan alçılı olmasına rağmen eski halinde. Umarım sadece kemer gitmiştim çünkü son saniyeye kadar başka bir müdahale istemediğimi söylemiştim

Ameliyat olabilenleri tebrik ediyorum ben bugüne kadar aspirini bile yutamayan kan verirken fenalık geçiren biriyim çok istiyorum burun ameliyatı ama imkansız,belki teknoloji çok ilerlerde ağrısız acısız kansız ameliyat olabilcek kıvama gelinir

sakin ol canım uyuyup uyanıyorsun ciddi anlamda otelde dinlenmeye gider gibi düşün. geçmiş olsun şimdiden

Ameliyat olabilenleri tebrik ediyorum ben bugüne kadar aspirini bile yutamayan kan verirken fenalık geçiren biriyim çok istiyorum burun ameliyatı ama imkansız,belki teknoloji çok ilerlerde ağrısız acısız kansız ameliyat olabilcek kıvama gelinir
Geneli bilemem ama ben hiç bir ağrı sızı hissetmedim. Kanda ameliyattan sonra ilk ayağa kalktığımda gelmişti sadece

Back
X