Çok korkuyorum yarın ameliyata gireceğim

Ve ameliyat olmayan bırının de yıllarca içinde olsammıydı dusuncesı olacak içi içini yıyecek herkesın burnuna ve sosyal medyadan dr lara amelıyatlara bakacak kafası ınsanın cok agrıyor bu kararsızlıkla bosverın oldunuz bitti keskelerle hıc bır sey degısmıyor ama cıdden sabırsız hep bardagın boş tarafından bakan kişiler yaptırmasın kendı psıkolojılerıne olur ne olursa. Ben en kötusu bıle eskı burnumdan ıyı olacaktır ıhtımalını baz alarak oldum;)

Ve ameliyat olmayan bırının de yıllarca içinde olsammıydı dusuncesı olacak içi içini yıyecek herkesın burnuna ve sosyal medyadan dr lara amelıyatlara bakacak kafası ınsanın cok agrıyor bu kararsızlıkla bosverın oldunuz bitti keskelerle hıc bır sey degısmıyor ama cıdden sabırsız hep bardagın boş tarafından bakan kişiler yaptırmasın kendı psıkolojılerıne olur ne olursa. Ben en kötusu bıle eskı burnumdan ıyı olacaktır ıhtımalını baz alarak oldum;)
Haklısınız sanırım. Teşekkür ediyorum 💕

Bende ameliyat olalı 2 hafta oldu... Kesinlikle korkmayın ağrınız olmayacaktır.. Zaten ameliyat sonrası damardan ağrı kesici ve antibiyotik başlıyorlar... Sonrasında ki günler morluk ve şişlik yaşabilirsiniz...onun için de doktorunuz krem ve bazı yöntemler önerecektir... Ben yeşil çay içtim bol bol baya faydasını gördüm.. Şuan burnuma baktıkça iyi ki diyorum.. Şimdiden geçmiş olsun..

Bende ameliyat olalı 2 hafta oldu... Kesinlikle korkmayın ağrınız olmayacaktır.. Zaten ameliyat sonrası damardan ağrı kesici ve antibiyotik başlıyorlar... Sonrasında ki günler morluk ve şişlik yaşabilirsiniz...onun için de doktorunuz krem ve bazı yöntemler önerecektir... Ben yeşil çay içtim bol bol baya faydasını gördüm.. Şuan burnuma baktıkça iyi ki diyorum.. Şimdiden geçmiş olsun..

Aaa iki hafta geçmesine rağmen mutlu olmanıza sevindim umarım ben de sizin gibi mutlu olurum. Ben de yeşil çay içeyim bari. Ya aslında şekline dokundurtmasaydım diyorum arada. Çünkü önden gayet güzeldi burnum. Siz şuan eskisi gibi rahat yatabiliyor musunuz?

Aaa iki hafta geçmesine rağmen mutlu olmanıza sevindim umarım ben de sizin gibi mutlu olurum. Ben de yeşil çay içeyim bari. Ya aslında şekline dokundurtmasaydım diyorum arada. Çünkü önden gayet güzeldi burnum. Siz şuan eskisi gibi rahat yatabiliyor musunuz?
İlk haftalarında ödem den dolayı iki yastıkla yatıyordum ve sırt üstü yatıyordum.. Ama bu hafta gayet rahat bir şekilde sağa sola dönerek de yatabiliyorum

Saga sola dönmeyın bı 6 ay boyunda sırt üstü cunku dr söylemıstı ödem o bölgeye yayılır burunum bır kanadı genıs dıgerı dar dersınjz seklı bozuk dersınız 6 ay sırt ustu yatın kı saga sola dönup yattıgınız da bıle ödem o tarafa kayıyor sız de aynaya bakınca o tarafı daha şiş seklı bozuk egrı buyuk görüyorsunuz amacımız odemın esıt dengelı dagılıp yok olması demıstı

Siz de oldunuz mu ben zorlanıyorum açıkcası şu tampon meselesinden
Korkulacak hic birşey yok operasyon sonrası islak kulak çubuğuyla kurumuş kan gibi şeyleri hafif hafif temizlersiniz plastik eldiven alın eve ve dondurulmuş buz eldivenleri ici ne şu ve buz koyup ikisine birbirine bağlayıp evde yüz bölgenize koyun sadece gencimize akıntı hissedeceksiniz acı yok inanin

Korkulacak hic birşey yok operasyon sonrası islak kulak çubuğuyla kurumuş kan gibi şeyleri hafif hafif temizlersiniz plastik eldiven alın eve ve dondurulmuş buz eldivenleri ici ne şu ve buz koyup ikisine birbirine bağlayıp evde yüz bölgenize koyun sadece gencimize akıntı hissedeceksiniz acı yok inanin
Tamam teşekkür ediyorum

Çok haklısınız ben nefes ameliyatını her ihtimalde olacaktım. Kemere dokundurtmakla büyük hata ettim gibi geliyor. Belki sonuç güzelse doktora o kadar net anlattım son ana kadar dediğim gibi yaptıysa belki mutlu olurum
Şu an kendimi gördüm sizde 😅 masaya yattığımda bile tarif etmeye devam ediyordum doktora burnumu. Ben de değişime açık biri değilim asla. Ama bence estetik iki yönlü. Kimisi yeni baştan bir burunla yeni baştan bir yüz ister, kimisi burnundaki minimal deformelerin değişimiyle yeni bir burun ister, yeni bir yüz değil. Bence sizinkisi ikinci kısıma dahil olacak benimkisi de öyle oldu. Önden aynı burnum önceden ön görünümü güzeldi zaten, yandan da biraz kemer vardı, baktığımda da farklı biri gibi gelmiyor gözüme. Doktora ne istediğini anlatmak çok önemli bu noktada. Siz de anlatmışsınız zaten. İlk bir hafta zor herkes için emin olun 😊

Back
X