- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
Çok çok teşekkür ediyorum. Şuan şişlik morluk yok hemşire normalde oluyor bu zamanlar sende olmamış dedi. Ben de sevinmiştim. neyse başa belen çekilir. Siz ne zaman olmuştunuz sonuçtan memnun musunuz? Benim bir taraf tamamiyle tıkalıydı bunun için oldum asıl doktor kemeri düzeltip ucunu çok hafif kaldırıyım mı dedi ben de tamam dedim ama inşallah pişman olmam. Hiç ağrım yok şuan. Anesteziyi de çok kolay atlattım. Kusmam vs. Olmadı yani. Sonuçta umduğum gibi olursa çok mutlu olacağım. Sadece tamponlar varken burun delikleri daha mı geniş görünüyor?Umarım ameliyatın iyi geçmiştir, bugün pek bir şey hissetmezsin yarından itibaren şişme ve morarma başlıyor 3. gün ise şişlikler ve morarmalar zirve yapıyor ama sakın korkma nasıl hızla o hale geliyorsa morluk ve şişliklerin geçmesi de bi o kadar hızla oluyor. Ben Allahım ben naptım nasıl geçecek bu surat demiştim üçüncü gün ama altıncı güne hiçbir şeyim kalmamıştıAğrı sızı hiçbir şekilde olmuyor zaten bugün neyse sonrali günler de öyle küçük bi soğuk algınlığı geçirmiş gibi hissettiriyor bence sadece umarım güzel bir sonuçla karşılaşırsın
![]()