çok korkuyorum.. Yarın büyük gün

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
TRANSFERİMİN 11. GÜNÜ BU GÜN. HEYECANLI, STRESLİ, HAYALLERLE SÜSLÜ VE UMUT DOLU 11 GÜNÜ GERİDE BIRAKTIM.

1 GÜN KALDI .... SADECE 1 GÜN.... YARIN HAYATIMDA BİR DÖNÜM NOKTASI OLACAK. BELKİDE BEBEKLERİMİN BENİMLE OLDUĞUNU OĞRENECEĞİM VE EŞİME O ÇOK İSTEDİĞİ MUTLU HABERİ VERECEĞİM. O BENDEN DAHA HEYECANLI. GÖRSENİZ O KADAR İSTEKLİ VE UMUT DOLU Kİ. İÇİNDE NASIL FIRTINALAR KOPUYOR YÜZÜNDEN ANLAYABİLİYORUM.... ONUNDA BENİMLE BERABER HERGÜN AYNI HEYECANI YAŞADIĞINI BİLİYORUM. İNŞALLAH DUALARIMIZ KABUL OLUR. İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR..

DİĞER TARAFTANDA İÇİMİ KEMİRİYOR YA YİNE OLMADIYSA (( YA YİNE NEGATİFLE SONUÇLANIRSA .... YA BÜTÜN ÇABALARIMIZ BOŞA GİDERSE.... senağlama

ARKADAŞLAR... ÇOK KORKUYORUM... HEMDE ÇOOOKKK... senağlama

Canım,

ınşallah arzu ettiğiniz güzel habere kavuşursunuz yarın. Tüm kalbimle ben de diliyorum bunu. Yarın umuyorum bu saatlerde hamileyim diye bir başlık açıp tebrikleri kabul ediyor olacaksın.

ınş umudun gercege donuşur...............guzel haberını beklıcemmmmmmmmmm................ınş

canım insallah yarın guzel haberler alırsın bebeklerin seninledir.
stress yapma ama kendine... sakin ol ki bebislerde sakin kalsin icinde...

canım inşallah yarın güzel haberi alırsın. dualarımız seninle....

inşallah güzel sonuçlanır bekleyişin, yarın senden güzel haber alırız canım. allah yardımcın olsun...

inşallah hamileyim diye başlık açarsın yarın dualarımız seninle olacaka allah yardımcın olsun

ArkadaŞlar hepınıze Çok Çok teŞekkÜr edıyorum. VerdıĞıbız moral ve ıyı dıleklerınız ıÇın Çok Çok saĞolun. Allah razı olsun...

Ama cok korkuyorummmmm.... Bu 2. Denemem. Bu seferde olmazsa naparım bılmıyorum...

Bı yarın olsa... Ah keŞke bır an evvel yarın olsaaa....

SLM DURU2009,
benimde test günüm c.tesi yani senden bi gün sonra.bende çok heyecanlıyım.çok korkuyorum.benim ilk denemem.umutluyum ama bir okadarda karamsar.inş yarın güzel haberini alırımda benimde umudum katlanır moral olur.nasıl zaman gececek hiç bilmiyorum seni çok iyi anlaya biliyorum.Allah sabır versin.

XEMREVıN inşallah sende cumartesi günü pozıtıf sonucunu alırsın ve hamıle oldugunu ogrenırsın.. Dilerimki Yüce Rabbim tum cocuk isteyenlerin kucağını doldursun.. herkese anne ve baba olmayı nasıp etsın ınşallah.

Dilerim pozitif olur canım rabbim ol desin yeterki inşallah vakti gelmiştir tatlım a.s.

umarım pozitif sonuç alırsın canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah... allah razı olsun canım ya...

Ama cok korkuyorummmmm.... Bu 2. Denemem. Bu seferde olmazsa naparım bılmıyorum...

öyle deme canım yaa... inşallah hayırlısıyla olacak ve ben ne yaşarsam hayırlısı o olacak de canım ..
böylece yaşadığın güzellik daha kalıcı olacak , olumsuzluksa senin kim bilir daha kötü neleri yaşamanın önüne geçmiş olacak , bir de böyle düşünmeye çalış olur mu ..
iyi düşün iyi olsun .. Allah olumsuz sonucu uzak tutsun , ama her ne sonuç alırsan al emin ol sen- eşin ve o mnik oluşumların için en hayırlısı olacaktır
herkes ilk denemesinde yada 2. denemesinde yakalayacak kadar şanslı olmayabiliyor , kısmet meselesi .. sakın deneme sayısını kafana takma , Allah maddi-manevi güç versin ve ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin kuzucuklar ...
eşimin bir akrabası ilk denemesinde , amca oğlunun eşi 2. de , eltim 3. de , ben 4. de , bir arkadaşım ( 2 iptal içinde ) 7. de aldık güzel sonuçları ve bebişleri kucağa , gerçi benim daha bir kaç haftam var doğuma ..
yani hangi zaman doğru zamansa inan o zaman geliyor bu nazlı kuzular , o güne kadar mücadeleye hep devam edicez ...

ilk mesajında hayatınızın dönüm noktası olacağını yazmışsın .. istersen bu kadar güçlü anlamlar yükleme yarına ve o teste , çünkü alacağın sonuç o hiç istemediğimiz sonuç olursa beraberinde getireceği yükün altından kalkman daha zor olacak ..
inşallah yarın büyük harflerle mutluluğunu paylaşacağın başlıkta görüşürüz ...

MERHABA STAR ... paylaşımın ıcın cok teşekkurler.... çok guzel yazmışsın. Tabiki Yüce Rabbim herşeyin en hayırlısı neyse onu nasip etsin bize... olumsuz olursada hicbir zaman isyan etmeyeceğim.. ilkindede kısmet değildi biliyorum. Kısmetimde varsa olur yoksa olmaz bunu da biliyorum. Allah herşeyin en hayırlısını bilendir. sadece çok heyecanlıyım heyecanın vermış oldugu korkuda var tabi. ama az kaldı... 11 gunu geride bıraktım. 1 gece kaldı kısmetse ... ama bir bilsen eşimde nasıl umutla bekliyor.. bu sefer oldu galıba dıyor söylerken gözlerinin içi gülüyor.. bizdeki sorun ekrek faktörü. bundan dolayı kendıne çok eziyet ediyor ve hergün bana sana yaşattıklarım için özür dilerim diyor. çok üzülüyorum bir bilsen... allah ona da baba olmayı - çocuklarını kucağına almayı tez zamanda nasıp etsın dıye dua edıyorum. dılerım Allah dualarımı kabul eder. Meleklerımıze bızde bır an evvel kavuşuruz..

star dust çok güzel yazmış durucum
her şeyin hayırlısı
gerçekten nasipten öteye geçemiyoruz
bak kaç gündür ne gelgitler yaşıyorum
şuan regl sancılarım başladı ya stresten ya da gerçekten olacam
hakkında hayırlısı olsun....

canlar benimde yarin test gunum bizde de sorun bende bu ikinci denemem dun evde test yaptim negatif cikti yarin belli olacak 10gun erken diyorlar ama benim cok agrim var bu defa ilkinde hic agrim olmamisti bide vucut isim cok yuskek 37 VE UZERI resmen yaniyorum esim bile elimi tuttugunda atesler icindesin diyor normalde elim ayagim buz gibi olur hic isinmaz bu da bir belirti olabilrmi acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…