Çok korkuyorum!

Kayipgalaksilerr

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
1
0
1
29
20 yaşındayım. 3 yıllık bir ilişkim var. Son zamanlarda sevgilimle bir şeyler yaşıyoruz. Yüzeysel bir şekilde. Geçen günde wpdan konuşuyorduk. Beni çok özlediğini yazmış ben telefonu koltuğa bırakıp lavaboya gitmiştim. Annem okumuş tabi mesajı üstten. Evi ayağa kaldırdı. Ne yaşadınız anlat diye bağırdı. Ben de hiçbir şey dedim ama içim rahat değil. Babamın kulağına giderse bu olay gerçekten öldürür beni. Napıcam bilmiyorum bi fikir verin nolur çıkmazdayım

Öldürmez merak etmeyin ama bundan sonra sevgilinizle buluşmanız çook zor artık ve evde huzursuzluk olur.,
Yalnız anne ve babalar hep çocukları için endişelenir onları korumak isterler . Bu saatten sonra size ne derlerse desinler sabredin onların yerine kendinizi koyun.

Annnei al hemen karşına vakit kaybetmeden annecim senin tahmin ettiğin gbi bişey yasamadık öpüşme vs yaşadık sadece diyip ikna et bide ders aldığını bi daha yapmıcagını anlat

Seni özledim'den ortalık ayağa kalkmaz. Öyle yazdıysa onu idare etmek daha kolay da "Seni istiyorum/arzuluyorum" gibi şeyler yazdıysa sıkıntılı evet. "Düşündüğün tarz şeyler yaşamadık o yüzden söylüyor ama ben zaten yapmam merak etme densizlik etti ben ona da sinirlendim zaten" falan diyerek yumuşatmaya çalış anneni.

Bundan sonra yüzeyselde olsa yaşama bişeyler...
Kullandırmayın kendinizi...
Seven adam bekler sevdigini helali olana kadar...
Ailende demekki karşı böyle şeylere yanlış şeyler yapma:KK14:

Back
X