- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Hiç bir fikrim yok.şehir disindaydim daha yeni geldim o yüzden de hiç birseyden haberim yokNe salgini ne incelemesi ya? Kuş niye ortalikta ve bunu belirten bisey yok o zaman?
Kafaladigini sanmıyorum kuşu alınca etrafta bir kaç tane ölü kuş vardı ama hiç aklıma virüs falan gelmedi. Eve gelince internet haberden baktım gerçekten salgın varmış50 kuruşa aldığı gazetedeki haberi okumuş yok yere korkutmuş..birşey olmaz kuşu pişirip yemeyecektin sonuçta.keşke kuşu alsaydınız..sizi kafalamış bence.
Boyle ciddi bisey olsa, adamin bahsettigi inceleme olsa sağda solda belirtilir, kuşlar ortada olmaz sanirim, sonucta coluk cocuk sokaklarda, bana sacma geldi..Hiç bir fikrim yok.şehir disindaydim daha yeni geldim o yüzden de hiç birseyden haberim yok
Keşke dalga geçmiş olsaBence dalga geçmiş öyle bişey olsa bangır bangır haberlerde söylenirdi.
kuşu aldığım yerde 3_4 tane ölü kuş vardı amabenim aklıma virüs falan gelmedi. Allah Allah bunlara nolmus böyle diyip aldım elime.saçmalamasın yahu. etraf kuş kaynıyor. havadaki kuşu mu incelemeye almışlar.
Emin misiniz kuş güvercin dıİyi de kuş gribi uçan serçeyi,martıyı etkilemez ki..kanatlı kümes hayvanlarını yani tavukları etkiler.
kuşu aldığım yerde 3_4 tane ölü kuş vardı amabenim aklıma virüs falan gelmedi. Allah Allah bunlara nolmus böyle diyip aldım elime.
Umarim yere atmamssndrKeşke dalga geçmiş olsa
Aldığım yere bıraktımUmarim yere atmamssndr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?