Çok korkuyorum

Vazelin005

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
1.578
2.211
133
40
Kızlar az önce yoldan geçerken yolun kenarında ucamayan bir kuş gördüm. Aldım elime eve götürürüm su falan veririm kendine gelir diye düşündüm. Kapıya gelince görevli abi -çabuk o kuşu elinden bırak, kuş gribi salgını var ve o kuslar incelemeye alındı- dedi. Kızlar çok korkuyorum .Ne yapacağım şimdi bi akıl verin nolur...

öyle saçma şey mi olur ya kuşun tipine bakınca mı anlamış kuş gribi olan kuşlardan olduğunu
siz de hemen inanıp hasta hayvanı attınız mı elinizden?
madem o kadar korkuyodunuz hastalıktan o zaman neden en başta aldınız?
doktora gidin ve kuşu da veterinere bırakın bi zahmet

50 kuruşa aldığı gazetedeki haberi okumuş yok yere korkutmuş..birşey olmaz kuşu pişirip yemeyecektin sonuçta.keşke kuşu alsaydınız..sizi kafalamış bence.

50 kuruşa aldığı gazetedeki haberi okumuş yok yere korkutmuş..birşey olmaz kuşu pişirip yemeyecektin sonuçta.keşke kuşu alsaydınız..sizi kafalamış bence.
Kafaladigini sanmıyorum kuşu alınca etrafta bir kaç tane ölü kuş vardı ama hiç aklıma virüs falan gelmedi. Eve gelince internet haberden baktım gerçekten salgın varmış

saçmalamasın yahu. etraf kuş kaynıyor. havadaki kuşu mu incelemeye almışlar.

İyi de kuş gribi uçan serçeyi,martıyı etkilemez ki..kanatlı kümes hayvanlarını yani tavukları etkiler.

Uzman değilim ama bu hastalık kümes hayvanlarında görülür..zaten tavuk çiftlikleri şehir merkezinde değil..bana görevli kuruntu yapmış gibi geldi.

Tavukçuluk sektörünü ihya eden ve bizi "pilic" denen hilkat garibesine mahkum eden o canım salgın çıktığında, gariban köylülerin kumeslerini astronot kıyafetleriyle yaktılar.
Öyle ortalık yere pat pat düşmüyor yani kuslar. Hayvana yazık olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…