Çok korkuyorum

Ruhsuzruhhali

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
92
1
18
27
19 yaşındayım üniversite öğrencisiyim. Boyum 1 72
Ailemde arkadaşlarımda bayanlarda en uzun boylu benim. Takıntı yaptım bunu. Kendimi kötü hissediyorum onların yanında uzun kalınca. Arada yakınlarım sırık daha ne kadar uzican uzama evde kalcan gibisinden laf çarpıtıyorlar. Kendimi beğenmemeye başladım özgüven denen birşey kalmadı. Sanki artık hiç sevgilim olmicak kimse beni beğenmicek boyum uzun diye beni istemicekler gibi düşünüyorum. Biraz akıl lütfen

Ailemde arkadaşlarımda bayanlarda en uzun boylu benim. Takıntı yaptım bunu. Kendimi kötü hissediyorum onların yanında uzun kalınca. Arada yakınlarım sırık daha ne kadar uzican uzama evde kalcan gibisinden laf çarpıtıyorlar. Kendimi beğenmemeye başladım özgüven denen birşey kalmadı. Sanki artık hiç sevgilim olmicak kimse beni beğenmicek boyum uzun diye beni istemicekler gibi düşünüyorum. Biraz akıl lütfen

:) tatlım ben 1.48 im ben nabayım :) bana da hep öyle dediler ömrümün yarısı bu nedenle kendime öz güvenim olmadan geçti. evlendim, kızım oldu ve eşim 1.87 boyunda :) başka bişi demeye gerek var mı bilmiyorum

Ne bilim ya kendimi kötü hissediyorum işte sanki uzun boyluyum diye cevremdeki erkeklerde dahil benimle ilgilenmez diye dusunuyoruma cok sacma ama elimde degil surekli etrafimda baski

'ben çok uzun değilim sen çok kısasın' diyebilirsin o terbiyesiz tanıdıklarına. bir de 'her şeyi evlenmeye bağlayacak kadar cahilleşmeyin' diyebilirsin. boyun da gayet normal seni bastırmalarına izin verme

Ben de 172 cm'yim. Erkek arkadaşım da 182.. Yani bulunuyor Ben de hep minyon kadınlara özenmişimdir bana daha kadınsı geliyorlar

170 boyum olsaydı giydiğim her şey çok yakışırdı, elbiselerin, pantolonların boylarını kestirip modeli mahvetmezdim, nişanlım 186, nokta virgül gibi durmazdık, şort giydiğimde bermuda gibi durmazdı, bazen kendimi başımdan ayağımdan çekip uzatasım geliyo, nasıl şikayetçisin ya büyük bir şanss

Back
X