- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.970
- 298
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Sanirim ani hareketler yaptigim oluyo oyuzdende olabilir
O unutmalar bendede oluyor heyecandan samnirim :)))Ne zamandan beri oluyor bu? Bazen benim kaburgalarımın altlarına bile ağrı giriyor.. anlam veremediğim değişik ağrılarım var :) dra gittiğimde de sormayı unutuyorum herşey normal diyorsa bebek büyüdüğünden oluyor.
Kac aylik hamilesinki gebe unutuyosun gobegin cikmadi mi daha :)Ben bazen unutuyorum hamile olduğumu aniden kalkıyorum. O zaman kasılıyorum işte ayakta karnımı tutarak bekliyorum sanki karnımda kaya varmış gibi oluyor :) dikkatli olmak lazım..
Kac aylik hamilesinki gebe unutuyosun gobegin cikmadi mi daha :)
Bugün birşeyler aldım bebiş için,kız hediye mı olucak diye sorunca hayır kendi bebeğim için dedim,doğum yaptın mı diye sordu hayır hamileyim ben dedim :)) cinsiyeti belli oldu o yüzden almak istedim dedim kızın gözleri kocaman oldu :) şaşırıyorlar yani benim unutmam normal :))Kac aylik hamilesinki gebe unutuyosun gobegin cikmadi mi daha :)
Bnmde gobegim yoktu 7 ayda cikmaya basladi :) bde bn senin gebelik takvimine bktim mart 18 son regln sanirim bnmkide mart 2 de sen nasil 4 aylik oluyosun4 aylık daha :) benim hiç göbeğim yok sanırım o yüzden unutuyorum :)
bna diolarki ilk gebelikte gobis cok cikmiyomus nekadar dogru bilmiyorm seninde ilk gebelignmiBugün birşeyler aldım bebiş için,kız hediye mı olucak diye sorunca hayır kendi bebeğim için dedim,doğum yaptın mı diye sordu hayır hamileyim ben dedim :)) cinsiyeti belli oldu o yüzden almak istedim dedim kızın gözleri kocaman oldu :) şaşırıyorlar yani benim unutmam normal :))
Bnmde gobegim yoktu 7 ayda cikmaya basladi :) bde bn senin gebelik takvimine bktim mart 18 son regln sanirim bnmkide mart 2 de sen nasil 4 aylik oluyosun
Evet benim de ilk gebeliğim..bna diolarki ilk gebelikte gobis cok cikmiyomus nekadar dogru bilmiyorm seninde ilk gebelignmi
Evet benim de ilk gebeliğim..
Bilmiyorum annemin de çıkmamış 6 aydan sonra belli olmaya başlamış :) kıyafet derdi yok en azından :))
Ama simdi masallah bi tepik atiyo canimi acitiyo sonra geriniyomu napiyo gobisimin bi kismi sivri oluyo cok guzel bi duygu ya :) senkide buyusun gozlerine inanamicaksin hareketleri gordukceEvet benim de ilk gebeliğim..
Bilmiyorum annemin de çıkmamış 6 aydan sonra belli olmaya başlamış :) kıyafet derdi yok en azından :))
Olabilir evet belki de ilk gebelikte böyledir :) bana da "belli olmaması çok kötü" diyenler oldu :) çok sinir bozucu :))Ya bnde gobis ciksin hemen istiyodum ama gec cikti :) bnada diolardi gobegin hic yok die cok sinirim bozuluyodu bunu duyunca.uzuluyodumda esime nie bnm gobisim cikmiyo diyip duruyodum :) bnce bana denilen dogri ilk gebelikte gobis gec cikiyo.hareketini hissetim bebegin :)
Ama simdi masallah bi tepik atiyo canimi acitiyo sonra geriniyomu napiyo gobisimin bi kismi sivri oluyo cok guzel bi duygu ya :) senkide buyusun gozlerine inanamicaksin hareketleri gordukce
Aynen bnde 4 aya yakin zamanlarda hissetmistim cok az :) o nekii bi buyusun asil hareketler ozaman baslicakOlabilir evet belki de ilk gebelikte böyledir :) bana da "belli olmaması çok kötü" diyenler oldu :) çok sinir bozucu :))
Bebeği hissetmeye başladım yeni yeni..
Tabi zorluklarida var ama deger saglikli olsun bebislerimiz ben cekmeye raziyimAy ne güzel yaa :) çok heyecanlı bir süreç ama bir o kadar da zor :)
Her geçen gün vücüdumda farklılıklar hissediyorum. Bazen isyan ediyorum ama değiyor :)
Tabi zorluklarida var ama deger saglikli olsun bebislerimiz ben cekmeye raziyim
Aynen :))Sağlıklı olsunlar da :) napalım mecbur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?