- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
Birazdan yazarım ama banyo ya girmem lazım şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazdan yazarım ama banyo ya girmem lazım şuan
Basina boyle birsey gelmis ne banyosu yaa banyo bekler ver gmaili ablalaraOzelden mesaj yazdim sana. Insallah bizi keklemiyorsundur.
YazdımOzelden mesaj yazdim sana. Insallah bizi keklemiyorsundur.
bir boşluktaydım salak gibi herşeye kandım. İnternetten biriyle tanıştım sonra herşey sarpa sardı. Psikolojim bozuldu. Ve fallara falan inandım nasıl bir salaklık şuursuzluk bu bilmiyorum. Uzaktık tanıştığım kişiyle. Şehir olarak. Ve onu görmediğim halde çok kıskandım evlenmiş boşanmıştı benden büyüktü. Merak ettim fala merak sardım internetten fal bakan kişilerle konuştum bana vücudunu atarsan resimini yanı. Fal bakarım dediler bende tamam dedim nasıl gözüm döndüyse attık onun hayatında kimse var mı kandırılıyor muyum diye kafayı yedim. Ve o falcıya resim atarken yüzümü de atmıştım çıplak şekilde. Çok utanıyorum Allahım beni affetsin. Resimlerim orataya çıkar diye korkuyorum. İki kız vardı arkadaşlarımdı ayıplardım kapalılar bide fal baktırıyorlar diye. Çıplak resim atıyor diye hatta birinin çıplak resim meselesi duyulmuştu. Şaşırdım kaldım ayıpladım da. Kimseyi ayıplamamak lazım şaşırmamak lazım sonra en beteri başına geliyor ben 1000 geçmiştir o kadar çok fal baktırdım iki kişiye. Bir tanesi bildi bazı şeyleri ama diğer dini kullanan bir sapıktı. Zevk için yapmadım sırf o tanıştığım sevdiğim insan içşn gecem gündüzüm görmediğim adam olmuştu. Lütfen bana dua edin çok korkuyorum lise okuyorum o resimler ortaya çıkar diye korkuyorum babam görürse okuldakiler görürse ben ölürüm. Babam cami hocası. Sınıfta zaten kapalılar daha fena diyip bana baktı iki kız sanki duymuş gibi geliyor Harran şüpheleniyorum bana dua edin arkadaşlar lütfen falı bıraktım artık asla baktırmam.
Yazdım
Canım nasıl bir merak bu vücuduna bakıp sana ne söyleyebilir aklın nasıl alıyor bunu neresi mantıklı geldi sana hiç olmamış gibi davranmaktan başka çaren yok kimse görmez merak etme napsınlar senin fotoğrafını onlar kendi sapıklıkları için kullanacaklardır en fazla olanları sil kafandanUtanıyorum. Ama zoraki işte attım merakımdan
Insallah yaparsin birseyler.Tamam bakiyorum.
Arkadaslar ortada fal o bu su durumu yok. Kandirilma ve taciz var. Bu yastaki genc kizlarimiz dogruyu yanlisi bilmiyor maalesef aci cekilde bu sapiklarin kurbani oluyorlar.
Ben arastiricam ve elimden geleni yapicam.
Nerden buldunuz beni derse ne diyeceksiniz ?
Gmaili var bende hangotsu kullanıyordu
Yapmis iste.Ne yasiyorsunuz siz ergenler ya.
Yeni nesil hep boyle,akli bir karis havada.
Ben zannettim ki falci bayan.Bayan oldugunu dusumdugumde bile dehsete dustum o ayri.
Adam sana ciplak resim at dediginde hic durup dusunemedin mi canim ya cok da kucuksun.
Ailen sana yeterince ilgi gostermiyor bana kalirsa,ufacik bir ilgiye kendini cok fazla kaptirmissin.Allah sonunu hayiretsin