• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

@Tamamdrdik

troll olmadığını varsayarak yazıyorum:

önceki konularına da baktım
bir sürü bahane sıralamışsın psikiyatra gidemem, vaktim yok, babam sıra almaz vs diye ama
sen muuuuuutlaka PSİKİYATRİST'e gitmelisin
buna mecbursun
yoksa kendini harcarsın, hem de öyle böyle değil fena harcarsın
ya abuk sabuk yollara girersin ya da intiharın eşiğine gelirsin
annen baban hiç mi farketmiyor senin bu ruh hallerini?
hemen, bir an önce doktora gittttttttttt

İnan tek ben değilim demekki çok var ki bana resim attı bu kadın gibi çekil dedi demekki çok kişiye bakıyor
Sana milletin resmini atan seninde resmini atmaz mı
İletişimi bi an önce kes ve bundan sonrasına bak
Mesguliyetini başka şeylere vermeye çalış korkuyla yaşanmaz şüphe insanı bitirir seni mutlu edecek seylere odaklanmaya çalış ders al ki ona göre hayatına devam et

@Tamamdrdik

bir sürü bahane sıralamışsın psikiyatra gidemem, vaktim yok, babam sıra almaz vs diye ama
buna mecbursun
@Tamamdrdik

buna mecbursun
Babamın umrunda değilim. O adama da çok güvenmiştim birlikte olacaktık buluşup sonra ben buluşmadım hiçbişey olmadı evlenmek de istedim hatta ama o da beni kullanmak istedi anlıyordum ama sevgisine bağlandım kaldım beni dövse sövse yine bırakmayacak kadar yüzsüz oldum. O da birlikte olmuycaksan güle güle dedi ve bitti herşey. Troll değilim Allah şahit. Sevgisizlikten oldu sanırım birine bağlanmak istedim ama sonucu çok kötü oldu

Cehalet ile cesaret bir araya gelince böyle felaket oluyor işte! İnsan kocasına atmıyor, telefonlara güvenmiyor, siz tanımadığınız insanlara atmışsınız. Ne cesaret. Resimleriniz çıkarsa da inkardan başka çare mi var?

Aa şimdi hatırladım seni.Israrla destek al demiştim.
Ne ekşınlı hayatın var öyle:KK70:

Babamın umrunda değilim. O adama da çok güvenmiştim birlikte olacaktık buluşup sonra ben buluşmadım hiçbişey olmadı evlenmek de istedim hatta ama o da beni kullanmak istedi anlıyordum ama sevgisine bağlandım kaldım beni dövse sövse yine bırakmayacak kadar yüzsüz oldum. O da birlikte olmuycaksan güle güle dedi ve bitti herşey. Troll değilim Allah şahit. Sevgisizlikten oldu sanırım birine bağlanmak istedim ama sonucu çok kötü oldu
Kendi ellerimle hayatımın içine etmek istiyorum, perişan olup sürünmek istiyorum diyorsun yani.

sadece bu olay değil
içinde bulunduğun psikolojiyi diyorum
sana yanlış adımlar attırıyor ve attıracak belli
okulun rehberlik bölümü vardır, psikiyatriste gidemiyorsan git onlardan yardım iste
mutlaka bir uzmanla görüşmen lazım
berbat durumdasın
bir yardım eli lazım sana ve o el ne buradaki tavsiyeler ne bir arkadaş olamaz

şu yazdığın mesaj bile imdat çığlığı bana göre

Troll demeseniz gerçek bir soru gerçekten yaşadım üyeliğimin iptal edilmesini istemiyorum

sadece bu olay değil
içinde bulunduğun psikolojiyi diyorum
sana yanlış adımlar attırıyor ve attıracak belli
okulun rehberlik bölümü vardır, psikiyatriste gidemiyorsan git onlardan yardım iste
mutlaka bir uzmanla görüşmen lazım
berbat durumdasın
bir yardım eli lazım sana ve o el ne buradaki tavsiyeler ne bir arkadaş olamaz

şu yazdığın mesaj bile imdat çığlığı bana göre
Gidicem bir psikoloğa derdimi nasıl anlatıcım ki resim attım aklım Yok mu diyim

Back
X