- 26 Mart 2019
- 10
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi interestingissues
-
bunlardan bulaşabilecek çok az hastalık var.aynı şişeden su içme, maalesef öpüşme, aynı bardağı kullanma
bunlardan bulaşabilecek çok az hastalık var.
neymiş hastalığı?
sifilis
cinsel yolla, kan yoluyla veya ağızdan da bulaşabiliyormuş. cevaplarınız için teşekkürler ama tek merak edilen hastalığın ne olduğumu gerçekten şaşırdım ve moralim daha çok bozuldu. demek insanların bakış açısı sadece bu..ıyıde frengı cınsel yolla bulasan hastalık
emın mısınız sevgılınızın daha once cınsel ılıskı yasamadıgına ?
yanlıs mı bılıyorum ben acaba
ıyıde frengı cınsel yolla bulasan hastalık
emın mısınız sevgılınızın daha once cınsel ılıskı yasamadıgına ?
yanlıs mı bılıyorum ben acaba
emın olmak ıcın arattım
evet cınsel yolla bulasan hastalıkmıs
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/sifiliz-nedir-sifiliz-anlamina-gelen-frengi-ne-demektir-40906096
kan yoluyla falan bulasması da zor ıhtımalcinsel yolla, kan yoluyla veya ağızdan da bulaşabiliyormuş.
Çok eminim. Kendisi de çok şaşırmış durumda.Cinsel yolla bulaşan bir hastalık. Sevgilinizin daha önce ilişkisi olmadığına çok mu eminsiniz?
Ciddi değilsiniz umarım, adı üstünde orası hastane. Gidenlerin çoğu hastalığı olan insanlar, doktorlar ve hemşireler de bunun için orada varlar. Hasta insanları neden yargılasınlar?Randevu aldım cuma gününe doktora gidince ne diyeceğim hiç bilmiyorum.. konuşabilecek miyim insanlar bana hastalığım varmış gibi yargılayıcı ve sorgulayıcı bakar mıKan alan hemşireler..
Durup dururken neden kan verdi? Belki dediğiniz gibi bir ilişki yaşadıktan sonra kan vermiştir.Çok eminim. Kendisi de çok şaşırmış durumda.zaten şüpheli cinsel ilişki sonrası erkekler cinsel yolla bulaşan hastalıkların testleri hemen yaptırıyorlarmış galiba.. günlerce internette aratmamdan bu sonucu çıkarttım.
Nasıl bu kadar eminsiniz? Sadece size ilksin dediği için mi? I interestingissuesÇok eminim. Kendisi de çok şaşırmış durumda.zaten şüpheli cinsel ilişki sonrası erkekler cinsel yolla bulaşan hastalıkların testleri hemen yaptırıyorlarmış galiba.. günlerce internette aratmamdan bu sonucu çıkarttım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?