Cok korkuyorum.

Ne oldugunu bilmeden nasil yorum yapsin millet?

Seni kandiriyor olanilir arkadasin

kan verme sebebi kan bağışıydı. vereceğim ben de umarım bir şey çıkmaz..
canım benim sağlık her şeyden önemli utancak birşey yok erkek arkadaşım da bu hastalık çıktı ileri seviye bir şey yaşamadık (ki bu kısmı demene bile gerek yok bence) bende tahlil yaptırmak istiyorum diyeceksin. çekincek bir şey yok ...
bir de eminim kimseyle bir şey yaşamadı deme bundan hiçbir zaman emin olamazsın

haklısınız yaşamadığını düşünüyorum sadece. benim kocişim yapmaz diyen türk kadını gibi oldu farkındayım ama kendimden çok ona güveniyordum ne bileyim. hiç iyi değilim. teşekkürler

hayır
suan bende sıze sasırdım bukadar cok alıngan oldugunuz ıcın
konuyu acarken oyle bır yazmısınız kı aıds sandım yahu
bu arada kan yoluyla bulasma ıhtımalı cok dusuk
agızdan da oyle
kısının acık yarasına dokunup sonra agzına goturmelı elını mesela
mumkun mu ?

yani nasıl desem ben dışarıda lavabo kullandığımda elimi en az 2 kere sabunlarım. temizlik takıntım var kendisi de öyleydi. bilmiyorum ki bu kadar kolay bulaşıyorsa otobüslerde, dışarıda yemek yerken heryerden herkese bulaşabilir diyorum. hala aklım almıyor.

bende aıds sandım ,

Benim tanıdığım bir erkekte vardı bu hastalık. Kesinlikle cinsel yolla bulaşıyor. Hayat kadınları özellikle... erkek arkadaşınızın hiç cinsellik yaşamadığından emin misiniz? İlaç tedavisi var yani dermansız dert değil.

ıste bende onu soyluyorum
oyle kolay bulasabılen bır hastalık degıl en yaygın seklı cınsel ılıskı
ya da kısının acık yarasına dokunup elı yıkamadan agza goturmek dırek kısının acık yaralarını opmek ya da yara olan olmus yerlerını
bu sebeple korunmasız ve cok eşlı ya da oral ılıskı gıbı sebepler yazar bulasma sebeplerıne
cok ozur dılerım ama netde bıraz arastırın ya da doktora sorun ıstersenız
sevgılınız daha once bırıyle bırlıkte olmus o kısıden ona bulasmıs oda sıze bulastırmıs
aynı bardaktan aynı tostdan basıt opusmeden bulasacak olsa dunyada herkes frengı olurdu

Kan bağışı yaparken hastalık nasıl tespit edildi? Kesin tanı konuldu mu? Belirtileri var mı?

Kan bağışında insanların kan gruplarına ve kanında herhangi bir hastalığın olup olmadığına HIV, Hepatit, Sifilis gibi bakılıyor. testte reaktif doğrulama testinde negatif yani hastalık yok çıkmış. bu duruma yalancı pozitiflik denilirmiş ve başka hastalıklardan ötürü de bu değer pozitif çıkabilirmiş. son gittiği doğrulama testinin yöntemi farklıydı. iki değere bakıldı birisi pozitif çıktı.

cevaplar için tekrar teşekkürler.randevu tarihine kadar biraz kendimi yesem de yapacak bir şey yok galiba.

Kazen Mune konumu kapatırsanız çok sevinirim.

Cinsel yolla bulaşır ama öpüşmek veya açık bir yaradan da bulaşabilir. Devlet hastanesine gideceksiniz ve size vdrl rpr testi yapılacak. Bu hastalığın her evresinde yapılan bir test değil(evrelere göre yanılma payı %30 a kadar çıkıyor) özel bir laboratuvara giderseniz daha iyi sonuçlar alabilirsiniz

Yıl 2019 olmuş Türk kadınları vah vah kan verirken mi oldu yazıyor

Frengi hayatkadınlarından bulaşır kardeşim. Normal kadınlarda aldatan kocaların bulaştırdığı siğil vb daha yaygın hastalıklar olur. Ama frengiyi hayatkadınları taşır. Okullarda saçma sapan bilgileri papağan gibi ezberleteceklerine delikanlılara şüpheli cinsel ilişkide bulunmamayı öğretseler keşke.

Antibiyotikle kurtulur merak etme

mılyon kez begendım butonu olsaymıs keske :)

Gidip test yaptiracaksiniz kimse kimseyi hastanede yargilamiyor ne yani yargılıyor diye gitmeyecek misiniz? Ayrıca bildiğim kadarıyla frengi eşler arasında bile çok zor bulaşan bir hastalık bulaşıcı ama zor bulaşıyor

yargılamak hastanede değil bazı hanım ablaların yazdıkları gibi " yiğaaa cinsellikle bulaşmıştır yiiğaaa, hayat kadınından bulaşmıştır yiaaa " demelerinden kaynaklı bir korku. bana da bulaştıysa insanların yapıştıracakları etiketlerden korkuyorum. maalesef insanların ağızlarını büzemiyoruz. empati yeteneği türk insanında sıfır gerçekten.

Hastane çalışanları arasında tanıdığınız mı var? Yakın bir ilçeye gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…