• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.170
548
29
Geldik çattık ameliyat gününe. 2 buçuk yaşında oğlumun ameliyatı var inmeyen testis .doktor salı günü getirin dedi .önemli bi ameliyat değilmiş ama yinede korkuyorum işte .kv kp eş te gelicekler hiçbirini görmek istemiyorum .zaten gerginim onları goruncede gerginliğim iyice tavan yapicak . Ben diyorum ki aileme kv kp haberi olmasın nezamn biz ameliyat yaptık eve geldik ozaman haber verilsin diyorum ailem olmaz diyor.ben napicam kizlar.simdiden moralim alt üst oldu. Sizce haber verilmelimi ?

:KK17:Ya benim oglum da olacak o ameliyati. Henuz 10 aylik. 1 yasinda yapariz dedi doktor. Ben e aklima geldikce geriliyorum

Lokal anesteziyse kimseyi ayağa kaldirmaya gerek yok. Yuzgoz olmamaniz için kendi ailenizi de cagirmayin derim aa simdi öğrendim bosanmissiniz. Sadece babası bilse yeter

Geldik çattık ameliyat gününe. 2 buçuk yaşında oğlumun ameliyatı var inmeyen testis .doktor salı günü getirin dedi .önemli bi ameliyat değilmiş ama yinede korkuyorum işte .kv kp eş te gelicekler hiçbirini görmek istemiyorum .zaten gerginim onları goruncede gerginliğim iyice tavan yapicak . Ben diyorum ki aileme kv kp haberi olmasın nezamn biz ameliyat yaptık eve geldik ozaman haber verilsin diyorum ailem olmaz diyor.ben napicam kizlar.simdiden moralim alt üst oldu. Sizce haber verilmelimi ?
Esinle ayrı misiniz?

Back
X