• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

Benim nick de ne yazıyor hiç bilmiyorum ki 😁bi ara değiştireyim dedim beceremedim hatta birilerine sorayım da öğreneyim dedim 😂
İyide sen yazmadinmi 'niloyatospik ' diye..Niloya çok soru sorar diye çok konuşur hinkac defa denk geldim :) sonanda'yla yazismanizdan onu çıkardım oyuzden hakkını veriyosun dedim

Ben brlki biliyorsundur baba ile farkli sehirlerde yasiyoruz. Baba benden 3 saat uzakta farkli bir sehirde. Ve o gun aksi gibi benim butunleme sinavlarim vardi. Dekandan izin alamadim. En son rektorlukten izin alip gittim ama benim bilet alip gitmem izin almam uzun surecegi icin apandisitte acil denilince ben dilekce yazip onay verdim oglum hemen ameliyata girsin diye. Ben gittigimde o ameliyattan cikmisti. Gittim ama ameliyatina yetisemedim.
Anladım iyi yapmışsın canım ben veleyat babada sandım bı an.

İyide sen yazmadinmi 'niloyatospik ' diye..Niloya çok soru sorar diye çok konuşur hinkac defa denk geldim :) sonanda'yla yazismanizdan onu çıkardım oyuzden hakkını veriyosun dedim
He tmm canım rumuz ya o nick deyince herkesin bişeyler yazıyor ya oraya ben yazı bilemedim yazmayı o sandım

Şizofreni,bipolar bozukluk gibi hastaların tedavisinde kullanılan bir takım ilaçlar var. O tarzsa sıkıntı olabileceğini düşündüm. Xanax evet ağır bi ilaç ama kullanmışsın ve durumunda düzelme olmuş şuan kullandığın daha sakinleştirici bişey. Öyle hakim geçmişe bakıpta bu ilaç kullanmış vs diye velayet vereceğini sanmıyorum. Çocuk hem küçük hemde maddi olarakta yetebilecek durumdaysan yüksek ihtimal sende kalır diye düşünüyorum
Çalışmıyorum ben ev hanımıyım durumumuz iyi deyip çalıştırmıyor

Konuya gelecek olursak canım sadece eşine haber verirsin isterse anasına babasına söyler annen empati kurarak çağırmanı istiyor belli ki tabi karar senin

Kücücük bir operasyon sadece kendin ble durablrsn yanında hatta belki aynı gün çıkış bile verebilirler böyle bir zamanda gelmelernin doğru olmedığını söylersn eş kişisine .. Gerci seni dinler mi bilmem😏😏

Hastanelerde pandemi dolayısıyla ziyaretçi ve ziyaret saatine kısıtlamalar gibi bir takım önlemler alınmış durumda, çocuğun anne ve babasının yanına gelmesine izin verselerde, diğerlerine izin vermeyebilirler. Hastanenin bu konudaki uygulamalarını sorup, öğrenin. Eşinize elbette haber verin. Ama, diğer yakınlarının hastaneden çıktıktan sonra ziyaret edebileceğini, boşuna hastaneye gelmemelerini tembihleyin. Kendinize birde bunları düşünüp, sıkıntı yapmayın.
Küçük oğlunuza şimdiden geçmiş olsun diliyorum. Allah iyilikler versin.

Hastanelerde pandemi dolayısıyla ziyaretçi ve ziyaret saatine kısıtlamalar gibi bir takım önlemler alınmış durumda, çocuğun anne ve babasının yanına gelmesine izin verselerde, diğerlerine izin vermeyebilirler. Hastanenin bu konudaki uygulamalarını sorup, öğrenin. Eşinize elbette haber verin. Ama, diğer yakınlarının hastaneden çıktıktan sonra ziyaret edebileceğini, boşuna hastaneye gelmemelerini tembihleyin. Kendinize birde bunları düşünüp, sıkıntı yapmayın.
Küçük oğlunuza şimdiden geçmiş olsun diliyorum. Allah iyilikler versin.
Amin çok saolun. Öyle soylucem bende gelmesinler ya vallahi istemiyorum.dun gece düşünmekten uyuyamadım sabahın 5.30 kadar gözüme uyku girmedi şuan basım çatlıyor agridan

Koronondan dolayı servise kimseyi almazlar. Yada en azından almamaları gerek. Belki babası bile giremez. Zaten küçük hastane odasında dört beş kişi ne yapacaksınız. Ben olsam haber vermezdim. Eşiniz destek olacaksa o olsa yeter. Olmayacaksa o da olmasın.

Öncelikle şimdiden çok geçmiş olsun. Benim oğlum da geçen sene geniz eti ve kulağında biriken sıvı dolayısıyla ameliyat olmustu. Ne kadar basit bir işlem deseler de ameliyatın adı bile soğuk. Ameliyata gönderme ve ameliyat sonrası narkoz etkisi çocuğu ve haliyle seni biraz zorlayacak. Ama size tavsiyem olmamışsa sünnette ettirin halihazırda zaten narkoz alacak. Eski kayınvalideniz gelecekse bile onu iki kere çekmek zorunda kalmazsınız. O siz ayrılmış olsanız bile çocuğun babaannesi gelmeye gelsinler ama mümkünse ameliyattan sonra geçmiş olsuna gelsinler. Cocuk ameliyathaneye giderken ve odaya ilk alındığı 1-2 saat sizin ekstra strese dayanabileceğinizi zannetmiyorum.

Back
X