• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.880
2.252
333
Anne olmama, kızımı kucağıma almaya Allahı izniyle 3 5 gün kaldı. BEn çok korkuyorum. Ona bakabilecek miyim, emanetin hakkını verebilecek miyim.
Becerikli Bi kadın değilim ben. Haftada 2 3 kez dışarıdan söyleriz yemek. Aman her taraf temiz olsun derdim yok 10 gune bir yaparım geçer gider çok da önemsemem. Keyfim rahatım çok daha önemli hep işten güçten canım istemiyorsa yapmadım.
Yegenime uzun zaman baktım. öğretmenim çocukları da çok severim. Ama şu son günler içimi korku saldı.
Normalde doguma eşim de gelecek diye planlamıştım. Pandemiden dolayı izin verilmiyormuş. Tek basına olacağım. O da çok düşündürüyor korkutuyor açıkcası. Doğum esnasında maske de olacakmış agzımda onu da düşündükçe iyice gerildim.
Spinal sezaryan olacağım. Tecrübelerini paylaşır mısınız

Hic merak etmeyin bebeğiniz doğduğun da sanki yıllardır anne gibi hissedersiniz Allah o gücü veriyor cok takıntılı temiz vs vs olmamanız da daha iyi cunku herseye yetişeyim mükemmel olayım olayı anne olunca pek olmuyor. Bende ilk doğumumu belden uyusturmali yaptırmıştım sezeryan avantajı ilk 2 4 saat arası en yoğun ağrıları hiseetmiyorsunuz uyuşukluk geçene kadar. 3. Gunde agrı acı azalıyor zaten genelde. Düşünün cok guzel bır duygu ve nimet bu kıymetini bilelim

Hic merak etmeyin bebeğiniz doğduğun da sanki yıllardır anne gibi hissedersiniz Allah o gücü veriyor cok takıntılı temiz vs vs olmamanız da daha iyi cunku herseye yetişeyim mükemmel olayım olayı anne olunca pek olmuyor. Bende ilk doğumumu belden uyusturmali yaptırmıştım sezeryan avantajı ilk 2 4 saat arası en yoğun ağrıları hiseetmiyorsunuz uyuşukluk geçene kadar. 3. Gunde agrı acı azalıyor zaten genelde. Düşünün cok guzel bır duygu ve nimet bu kıymetini bilelim
Şikayet değil rabbim biliyor ama korku işte

Bunları hamile kalmadan önce enine boyuna düşünseniz iyiydi çünkü uykusuz günler, ek gıda döneminde her gün yemek denemeleri, yoğurt mayalama, ilik suyu hazırlama hepsi sizi bekliyor. Daha bu liste çok uzun, artık hiçbir zaman tembel olamazsınız
Anne olmadan önce iki üç çocuk arka arkaya yapayım, yaşları birbirine yakın olsun derdim. kendimi çok çalışkan ve anaç bilirdim şimdi kızım 3 yaşında çocuk lafı duyunca saçlarım elektrikleniyor

Bunları hamile kalmadan önce enine boyuna düşünseniz iyiydi çünkü uykusuz günler, ek gıda döneminde her gün yemek denemeleri, yoğurt mayalama, ilik suyu hazırlama hepsi sizi bekliyor. Daha bu liste çok uzun, artık hiçbir zaman tembel olamazsınız
Anne olmadan önce iki üç çocuk arka arkaya yapayım, yaşları birbirine yakın olsun derdim. kendimi çok çalışkan ve anaç bilirdim şimdi kızım 3 yaşında çocuk lafı duyunca saçlarım elektrikleniyor
Hanımefendi bazı şeyler yapılıp son günlerin etkısıyle insan panikleyebiliyor. Amacınız ne anlayamadım motive etmek mi demoralize etmek mi

Anne olmama, kızımı kucağıma almaya Allahı izniyle 3 5 gün kaldı. BEn çok korkuyorum. Ona bakabilecek miyim, emanetin hakkını verebilecek miyim.
Becerikli Bi kadın değilim ben. Haftada 2 3 kez dışarıdan söyleriz yemek. Aman her taraf temiz olsun derdim yok 10 gune bir yaparım geçer gider çok da önemsemem. Keyfim rahatım çok daha önemli hep işten güçten canım istemiyorsa yapmadım.
Yegenime uzun zaman baktım. öğretmenim çocukları da çok severim. Ama şu son günler içimi korku saldı.
Normalde doguma eşim de gelecek diye planlamıştım. Pandemiden dolayı izin verilmiyormuş. Tek basına olacağım. O da çok düşündürüyor korkutuyor açıkcası. Doğum esnasında maske de olacakmış agzımda onu da düşündükçe iyice gerildim.
Canım biliyorsun ben de spinal olacağım ve acısız bir şekilde bebeğimi göreceğim o an bir şey hissetmeden.Bence çok heyecanlı ben hiç korkmuyorum😂Sonrasındaki ağrıyı da çekeceğiz ve tek olmayacağız.Korkma canım çok az kaldı iki gün sonra forumda bebeklerimizden bahsedeceğiz.Herkes doğuştan anne olmuyor.Kucağımıza aldığımızda her şey doğal akışında ilerleyecek👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️Sıkma canını ve bugünlerının tadını çıkar😘

Bende senin gibiydim haftanın yarısında dışarda yarısında makarna yiyerek geçirirdik temizliği pazardan pazara zoraki yapardım saatlerce uyurdum doktor sezeryan günü verdiğinden itibaren beni de korku sardı sende olduğu gibi ama doğduktan sonra öyle Bi duygu ki o tembellik gidiyo bebeğime daha fazla nası yardımcı olabilirim diye çırpınıyosun ve gocunmadan sabah kadar defalarca uyanıyorsun ve zor gelmiyo bende spinal sezeryan oldum çok rahat geçti hastaneden çıktıktan sonra ayaklandım fazla ağrım da olmadı korkma korkulacak hiçbir yanı yok

Hanımefendi bazı şeyler yapılıp son günlerin etkısıyle insan panikleyebiliyor. Amacınız ne anlayamadım motive etmek mi demoralize etmek mi
Bebekim sıkma canını bu tarz insanlar için.Tabii ki normal bunları düşünmemiz ama kucağımıza aldığımızda her şey çok güzel olacak🥰🥰🥰

Her gebe bu düşünceye girebilir ben herşeyi enine boyuna düşündüm ama bu tarz düşünceler benim de kafamda oluşuyor. Korkusu olabilir insanın. Hayatta en ince ayrıntısına kadar düşünüp karar verdiğimiz şeyler de düşündürüp korkutabilir insanız ya hani normal şeyler.

Bunları hamile olmadan önce enine boyuna düşünsek bile bu yine tecrübesizlikten ne olacağını kestirememe gibi duygularımızı yaşamamıza engel olamıyor maalesef.Sınava girmek için deli gibi ders çalışırsın ama sınavdan önce yine de acaba kazanabilir miyim der kaygılanırsın.Bunlar normal şeyler.

Konu sahibinin tam da duymak istediği buydu sanki. Biraz rahatlamak için açtığı bu konuya bu yorumunuz pek faydalı olmuş.

Konu sahibi bebeğim yok, o yolda mücadele eden biriyim. Bize de dua et. Sağlıkla kucağına al inşallah. Yemek, temizlik hiç dert etme. Bebişe odaklan ❤️

Birkaç güne doğum yapacak kadına harika bir cevap! Tebrikler..

Çok güzel bir anne olacaksin, biliyorum. Dogurmak uzere olan, hormonlari karismis, tedirgin, heyecanlı, korkularini paylasan bir hamileye BUNU HAMILE KALMADAN ONCE DUSUNECEKTIN denmez. Dogum sancısı icin korkuyorum dese bu cümleyi söylemeyecek kimse. Her ikisi de korku. Neyden korkuldugunun ne onemi var? Rahatlatmak icin bir sey söylemek yerine dogurmak uzere olan kadinin sinirlerini bozuyorsunuz. Seni cok seviyorum. Kalbimden kalbine görünmeyen bir yol açılsın. Bütün sevgimi bebeğine ve sana gönderiyorum. 💙

Normalde doguma eşim de gelecek diye planlamıştım. Pandemiden dolayı izin verilmiyormuş.
3-5 yarasasevici başımıza neler neler açtı düşündükçe sinirden zıplayasım geliyor....Sağlıkla sıhhatle doğurun inşallah Allah yardımcınız olsun :nazar:

Back
X