- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
Öncelikle fake hesap değilşm yemin ederim daha öncede üyeliğim vardı şifremi unutuuğum için giremedim. Ve son zamanlarda beni üzen kafamı kurcalayan bir sorunu paylaşmak istedim. Ben 22 yaşındayım ve hayatım boyunca hep kullandırdım kendimi maddi ve manevi olarak ve çok içine kapanık bir insanım hakkımı savunamadım lisede orta okulda hep ezildim.En son edindiğim bir arkadaşım sırlarımı paylaştım özel hayatım ile ilgili eline baya koz verdim bir süre sonra beni kullandığını fark ettim maddi ve manevi olarak baya sömürdü beni. Daha sonra tamamen benim haklı olduğum bir konu oldu ama beni dövdü aileme sırlarımı söylemekle tehdit ettiği için karşılık veremedim ve dövdükten sonra ben ağlıyorum tabi arkadaşları da konuyu anlamaya çalışıyor beni öyle bir kötülüyor ki kullandığı ve tamamen haksız olduğu halde. Gerçekten ben biri bana ufacık iyilik yapsa hayatım boyunca unutmam ama bu insanlar niye bu kadar kötü ki? Ve hayatımda 2.kez dövüldüm. Artık korkuyorum insanlardan ben bu kadar merhametli saf iyi niyetli ama insanlarda gram acıma duygusu kalmamış çok kötüler mesela ben lisede çok hastaydım ve ayağımda ur vardı yürüyemiyordum topallıyordum bunu hasta olduğumu bildikleri halde dalga geçerlerdi. Üniversitede yurtta kalınca kızlar da dalga geçmişlerdi. Bu insanlar niye bu kadar kötü ki?