Çok Korkuyorum

mavihayall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
387
126
33
27
Öncelikle fake hesap değilşm yemin ederim daha öncede üyeliğim vardı şifremi unutuuğum için giremedim. Ve son zamanlarda beni üzen kafamı kurcalayan bir sorunu paylaşmak istedim. Ben 22 yaşındayım ve hayatım boyunca hep kullandırdım kendimi maddi ve manevi olarak ve çok içine kapanık bir insanım hakkımı savunamadım lisede orta okulda hep ezildim.En son edindiğim bir arkadaşım sırlarımı paylaştım özel hayatım ile ilgili eline baya koz verdim bir süre sonra beni kullandığını fark ettim maddi ve manevi olarak baya sömürdü beni. Daha sonra tamamen benim haklı olduğum bir konu oldu ama beni dövdü aileme sırlarımı söylemekle tehdit ettiği için karşılık veremedim ve dövdükten sonra ben ağlıyorum tabi arkadaşları da konuyu anlamaya çalışıyor beni öyle bir kötülüyor ki kullandığı ve tamamen haksız olduğu halde. Gerçekten ben biri bana ufacık iyilik yapsa hayatım boyunca unutmam ama bu insanlar niye bu kadar kötü ki? Ve hayatımda 2.kez dövüldüm. Artık korkuyorum insanlardan ben bu kadar merhametli saf iyi niyetli ama insanlarda gram acıma duygusu kalmamış çok kötüler mesela ben lisede çok hastaydım ve ayağımda ur vardı yürüyemiyordum topallıyordum bunu hasta olduğumu bildikleri halde dalga geçerlerdi. Üniversitede yurtta kalınca kızlar da dalga geçmişlerdi. Bu insanlar niye bu kadar kötü ki?

Güzelim kendinden başka hiç kimseye güvenme daha yolun başındasın hayat böyle geçmez üzülen ve ezilen sen olursun. Asla sırrını verme hayatta arkasında duramicagin bir iş yapma yapıyorsan arkasında dur ki kimse sana koz olarak kullanmasın kimseyede kullandırtma kendini üni bitirmiş birisin böyle davrandığın sürece çok ezerler neden birinin dovmesine tepkisiz kalıyorsun susuyorsun kendini savun haklı yada haksız olsanda

Beni dövdü ne demek ya.psikologa git istersen
Cidden akıl sagliginda bı problem vardır bu anlattıklarından bu cikar

Siz esip gürlemedikçe bu böyle devam eder. Size şiddet uygulayanları da polise şikayet etmelisiniz.

Sırrınız ne tarz bir şey bilmiyorum ama bir daha sizi tehdit ederse “Seni savcılığa veririm,ailem bana en fazla kızar ceza verir ama sen hem darp hemde tehditten ne ceza alırsın orasını bilemem.” diyin...Kimseye hiçbir sırrınızı vermeyin,etrafınızdan da def edin böylelerini.Adam akıllı ilişkiler kurun.Ne demek dayak yemek ya ??

Beni dövdü ne demek sizi dövdüler ve sizin elleriniz armut mu topladı? Hiçbir şey yapamadıysanız polise niye şikayette bulunmadınız? Ailenize en fazla ne söyleyebilir ki?

Eee bu konuyu daha önce okudum ben.Kopyala yapıştır mi yapıyorsunuz?Arkadasim beni dövdü bunu unutamam 😲Gene sorayım nasil döver yaaa

22 yaşındasınız ve arkadaşınızdan dayak mı yiyorsunuz?
Öncelikle şu hayatta kimseye güvenmemeyi, hakkınızı aramayı ve kendinizi kullandırmamayı öğrenin
Sizi dövüp tehdit eden kişiyi de, burada şikayet edeceğinize keşke polise şikayet etseydiniz

İnsanlar kötü kalleş gaddar merhametsiz ahlaksız olabiliyor, çeşit çeşit insan var
Önemli olan sizin aklınızı kullanıp hatalardan ders almanız, hayatınıza girecek kişileri doğru seçmeniz

Savunma sanatlarına gidip azıcık özgüven kazanın. Sır da tek kişinin bildiğidir o da bir tek siz oluyorsunuz. 1 musibet 1000 nasihatten iyidir. Olaya bir de bu açıdan bakın. Geçmiş olsun.

Dövdü derken??? Siz de öylece beklediniz mi??? Bana elini kaldıracak kişiyi anasından doğduğuna pişman ederim ben be!

Back
X