Cok korkuyorum

Evlenmeyi düşünmüyorum derdım evlenince ne soyleyecegım de degil ki benim ki vicdan azabı neden yaptım kendime bunu diye hem üzülüyorum hem kızıyorum
Ya kimi kandırıyorsunuz? Konu açıp kızlık zarım bozulmuş mudur diye sorduğunuza göre gayet de evlenmeyi düşünüyorsunuz.

Bir erkekle normal ilişki yerine anal yapıyorsanız da gayet de bir şeyleri saklamaya çalışıyosunuz demektir.

Ya kimi kandırıyorsunuz? Konu açıp kızlık zarım bozulmuş mudur diye sorduğunuza göre gayet de evlenmeyi düşünüyorsunuz.

Bir erkekle normal ilişki yerine anal yapıyorsanız da gayet de bir şeyleri saklamaya çalışıyosunuz demektir.
Siz de neyi kanıtlamaya calısıyorsunuz ben size ters ılıskının zararını yada gelecekte ki kocamı nasıl kandıracagımı mı sordum yada bu evlilikten hayır gelir mi onu mu sordum ahlak dersi almak ıcın mı yazdım

Şimdi erkek arkadaşınıza bakıp , bekâretim bozulursa senden sonra evleneceğim kişi beni kabul etmez gibi bir düşünceye kapılırsanız , bu iliskide bir kıymetiniz kalır mi sanıyorsunuz.

Madalyonun diğer yüzü de, evleneceginiz insan sizin bakire olduğunuzu düşünecek ama siz biliyorsunuz ki, onun zihnindeki profilden çok uzaksınız. Bunu siz biliyorsunuz. Kendinize saygınız kalır mı sanıyorsunuz?

Aslında konu her türlü elde kalıyor. Lütfen biraz kendinize değer verin. Kendiniz için bir şeyler yapın birilerini mutlu etmek için değil. Çünkü gerçekten değmiyor.

Son olarak ben anal ilişki nasıl olur bilmiyorum ama bence regl olmuşsunuzdur. Ya da hemoroid kanaması falandır. Ordaki ince kılcal damarlar zarar görmüş olabilir.

Inşallah hpv falan olmazsınız.

Anal ilişki olduğuna emin misin ilişki heyecanından anlamadın belki?

Belki adet oldun bilmeden.

Bir de yaparken acımadı mı acıdı ki kanadı.

Eski sevgilim 'ben bir şey duydum, türk kizlari evlenmeden önce anal ilişki yaşıyormuş,doğru mu?' diye sormustu .
Ben de dedim, 'ne salak salak sorular bunlar ya'.
Bir kez daha saçma tepki verdiğimi farketmiş oldum,konuyu okuyunca.
Ne diyim konu sahibi, valla namıniz teeee kuzey ülkelerine kadar yayılmış...

Anal ilişki olduğuna emin misin ilişki heyecanından anlamadın belki?

Belki adet oldun bilmeden.

Bir de yaparken acımadı mı acıdı ki kanadı.
Adetıme daha var yok anal eminim ama o sırada farketmemıs de olabilirim bilmiyorum ki sadece eve geldiğim de baya kanama olmus tu ondan şuphelendım

Evlenmeyi düşünmüyorum derdım evlenince ne soyleyecegım de degil ki benim ki vicdan azabı neden yaptım kendime bunu diye hem üzülüyorum hem kızıyorum
Derdin kendi bedenine olan vicdan azabı olsa konuyu öyle açar, sağlığın için endişe ederdin. Konuda gayet "bekaretim bozulmuş mudur, sevgilime söylemeli miyim" demişsiniz.
Bence bir doktora görünmekte fayda var. Bir kılcal damar falan catlamistir,ne bileyim bir şey olmustur. İnsan o kadar kanı görüp nasıl günlerce endişe etmeden yaşayabilir ki:(

Ben seni kinamak icin asla yazmiyorum yanlis anlama, ama bu kisiyle evlenmeyeceksin sanirim
Cunku oyle olsa ne korkardin, ne de o sana bu şekilde yaklasirdi zaten.

Zevk bile almadigin, sadece canının acidigi bir ilişkiyi neden tercih ettin ki o kıllı herifi tatmin etmek icin😔

Bir jinekologa git ve muayene ol lutfen, makat bolgende yirtilma olmus olabilir.

Derdin kendi bedenine olan vicdan azabı olsa konuyu öyle açar, sağlığın için endişe ederdin. Konuda gayet "bekaretim bozulmuş mudur, sevgilime söylemeli miyim" demişsiniz.
Bence bir doktora görünmekte fayda var. Bir kılcal damar falan catlamistir,ne bileyim bir şey olmustur. İnsan o kadar kanı görüp nasıl günlerce endişe etmeden yaşayabilir ki:KK43:
Oyle yapacağım yinede tesekkur ederim yorumunuz ıcın

Ben seni kinamak icin asla yazmiyorum yanlis anlama, ama bu kisiyle evlenmeyeceksin sanirim
Cunku oyle olsa ne korkardin, ne de o sana bu şekilde yaklasirdi zaten.

Zevk bile almadigin, sadece canının acidigi bir ilişkiyi neden tercih ettin ki o kıllı herifi tatmin etmek icin😔

Bir jinekologa git ve muayene ol lutfen, makat bolgende yirtilma olmus olabilir.
O kadar pısmanım ki 😔

Cok utanarak yazıyorum zaten yeterince kotuyum lutfen kotu yorum yapmayın.. Ben erkek arladasımla iki gun once ters ılıskı yasadım.. Bir kac saat sonra eve geldiğimde baya kanama olmus buyuk ihtimal analdan gelmıs tir dedim ama iki gun sonra silince vajınadan da leke degil baya baya kanama olmus adet kanaması kadar gelmıs kzlık zarı bozulmusmudur sizce bir de bunu erkek arladasıma soylemelımıyım sizce
Sizi ne umursuyoo, ne önemsiyo yalnızca kullanıyo.
Kullanılıyorsunuz.
Ama sizinde düşüncelerinize bakılırsa biraz tencere kapakta olmuşsunuz sanırım.

Back
X