- 19 Mayıs 2020
- 47.404
- 212.994
- 598
Sebebini bilmediği bir kanama yaşıyor günlerce, hala bekliyor , Allah'ım şöyle rahat olamadım.Evdekiler öğrenmesin diye yarın gidecektir, sağlık en arka planda ya çünkü…

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebebini bilmediği bir kanama yaşıyor günlerce, hala bekliyor , Allah'ım şöyle rahat olamadım.Evdekiler öğrenmesin diye yarın gidecektir, sağlık en arka planda ya çünkü…
Off ona buna beddua edeceğine bu yorumu okudun mu konu sahibi E Esmer89 yiyorsunuz naneleri yok bakire miyim yok bilmem ne yok neden kanadı doktora gidin doktoraAnal ilişki yaşayınca vajinadan neden kan gelsin? Size öyle gelmiştir.
Günahı sevabı falan umrumda değil hayat sizin. Yorum yapmayacağım o konuya. Ama devam ederseniz anal ilişkiye, ilerleyen yaşlarda büyük tuvaletinizi tutamamaya başlarsınız, anal kanser riskine sahip olmanız da cabası.
Bir de sırf sevgiliniz istiyor diye yaşamayın böyle şeyleri. Siz istiyorsanız yaşayın. Doğru düzgün sevişin yani hymen bozulmasın ama sevişeyim de diye anal seks mi yapılır. Benim çok sıcak baktığım bir şey değil.
Gidin kininizi baska bir yerde kusun kendi mutsuzlugunuzu benden cıkar mayın yeter!!Evdekiler öğrenmesin diye yarın gidecektir, sağlık en arka planda ya çünkü…
32 yaşında mısınız?Dediklerini okuyun once lutfen suan psikolojim zaten kotu kendimden tiksiniyorum bir de kimsenin beni kınamasını kaldıramayacağım ben konuyu beni kınayın diye acmadım ki her insan hata yapar
Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm![]()
Ayy kimi etiketlediysem çok özür dilerimYanlış etiket![]()