• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok korkuyorum

Anal ilişki yaşayınca vajinadan neden kan gelsin? Size öyle gelmiştir.

Günahı sevabı falan umrumda değil hayat sizin. Yorum yapmayacağım o konuya. Ama devam ederseniz anal ilişkiye, ilerleyen yaşlarda büyük tuvaletinizi tutamamaya başlarsınız, anal kanser riskine sahip olmanız da cabası.

Bir de sırf sevgiliniz istiyor diye yaşamayın böyle şeyleri. Siz istiyorsanız yaşayın. Doğru düzgün sevişin yani hymen bozulmasın ama sevişeyim de diye anal seks mi yapılır. Benim çok sıcak baktığım bir şey değil.
Off ona buna beddua edeceğine bu yorumu okudun mu konu sahibi E Esmer89 yiyorsunuz naneleri yok bakire miyim yok bilmem ne yok neden kanadı doktora gidin doktora

30 lu yaşlarda neyin nereye girdiğinden emin bile değilsiniz nasıl bir acı yaşadıysaniz. . Kınamayın demişsiniz, tavsiye istemişsiniz. Herkes acile git diyor siz hala burada beddua zinciri kurup laf yetiştiriyorsunuz. Hem fikir olunan konu . Ters ilişki sağlık açısından sizi bitirir karşı tarafa bir b.k olmaz . Evlenmeyi dusunmuyorsan yada dediğiniz ama inanmadigimiz gibi zar derdinde değilseniz adam gibi sex yapın (korunarak lütfen) .

Bence sevgilinize bir sorun siz tam olarak nereden ilişkiye girdiğini. Bu durum gerçekten rızanız ile mi oldu ben onu da çok merak ettim çünkü bu kadar kanama yaşıyorsanız o anki acıya nasıl dayandınız yada neden dayandınız adam resmen tecavüz eder gibi hunharca hareket etmiş. Ters ilişki üstelik bundan siz zevk almış olamazsınız diye düşünüyorum sizin tek hissiniz burada feci bir acı olmuştur belki o acı ile tam sonradan vajinaya da girdi ve siz fark edemediniz.

Dediklerini okuyun once lutfen suan psikolojim zaten kotu kendimden tiksiniyorum bir de kimsenin beni kınamasını kaldıramayacağım ben konuyu beni kınayın diye acmadım ki her insan hata yapar
32 yaşında mısınız?

Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm 🙄

Cidden bunun için şu acıya, değersizliğe değer mi ya

Adam kesin çaktırmadan önden de girdi yani ben bunu beklerim bu şahıstan.

Bu dilleri o adama döktün mü onada yağdırdın mi beddualari

Keşke burda millete ah edene kadar dr gitsen keşke böyle adamları hayatınıza alıcak kadar cahil olmasanız 32 yaşın da ne yaşadığını bildiğin yok ama bedduada mastır yapmışın

30 yaşını geçip bu kadar cahil olmayı nasıl başarıyorsunuz yahu sevişiyorsunuz nereye girdiğini bilemiyorsunuz ya bu nasıl bi saçmalık ne ile ilgili kanamanız onu bilmiyorsunuz doktora gitmiyorsunuz sevgilime söylesem mi
Seni düşünecek adam sağlığını düşünüp ters ilişki istemez zaten bi gelişin artık ya

İki gün sonra gelen kanın vajinadan geldiğini nasıl anladınız? Bence bir doktora gidin. Anlattığınız miktarda kanamanın olması normal değil, anüste de yırtık olmuş olabilir. Geçmiş olsun. Lütfen bir doktora gidin.

Doktora git doktora, enfeksiyon oluşacak! Hymen kanaması değil. Regl olsan zaten karnın ağrır demek ki bu da değil.Git tedavi ol.

Daha ölmedi kız devam biraz daha sağ boşluğuna çalışın bayanlar.Birazdan yere serilir.

Back
X