Cok korkuyorum

Daha anal ilişki nasıl onu bile bilmiyorsunuz ki herkes güzel sallamış sartlar uygunsa vajinadan daha zevk veren bir bolge çunkü cok fazla sinir var :KK66: konu sahibi regl olmussunuz bide istemediğiniz seyleri yapmayın zevk almadan neden insan sevişmek isterki

Yürü be Bibi :halay:Brezilyalı kadınların kalça yapıları sebebiyle anal seksten daha çok zevk aldığını ve tercih ettiğini okumuştum mesela. Kişi partnerine güveniyorsa, hijyen problemi yoksa tercih edilebilir ama kızlık gitmemesi için bir taviz olarak verilmemeli bence.

Sen arkadan yaptıgın an bakireliğin bitti
Onden yapsan ne yapmasan ne? orda zar olsa da bi anlamı kaldımı sence?
Kirlendin! bi adamla anal yapabiliyosan zarın yerinde de olsa kadın oldun demektir
Once bunu kabullen
Yalan ustune kurdugun evlilikten de bi hayır gelmez
Allahın bilmesinden gormesinden korkmayıp ilerdeki eş adayından ailenden korkmak nasıl bir şuursuzluktur?

arkadan yapmak
önden yapmak
kirlenmek
bunlar nasıl tabirler yahu.

anal yolla birliktelik yaşayıp da 2 gün sonra vajinadan nasıl kan gelsin? emin misiniz sadece anal yaptığınıza? anal temizlik filan yapmış mıydınız? normalde anal yolla da kanamasız birlikte olabilmeniz lazım. sizinki biraz haldır haldur bişey olmuş herhalde. o kadar kanama her türlü normal değil ki?
hemorid?
regliniz erken olmuş olabilir?
ya da vajina ağzında anüs vajina arasında bir yerleri çatlatmış zedelemiş olabilirsiniz?

Rektovajinal fistül diye bir şey var çeşitli hastalıklar ve başka birçok sebebi olabiliyor.
Doktor olmadığım için tam ifade edemeyebilirim ama kısaca vajina ve rektum arasında kanal gibi bir şey açılıyor, vücut sıvıları oradan oraya geçebiliyor. Haldır huldur anal seks buna sebep olabilir mi ya da başka bir sebeple böyle bir durum oluştuysa bu şekilde ortaya çıkmış olabilir mi bilmiyorum ama bu mümkünse rektum kanayıp kanayıp vajinadan kan geliyor olabilir çünkü bu rahatsızlıkta vajinadan dışkı da gelebiliyor.

Konu sahibi de koştura koştura doktora gitmek yerine bekaret derdinde 🙄

Son düzenleme:
Nerden öğrensin yav? Yaşadığınız ülkeden haberiniz var mı sizin? Norveç sanki de her isteyen kadın istediği gibi seks yapacak. Üzgünüm burası ortadoğu. Burda seks kadınların hayatına bile mal oluyor, kadınlara ciddi bir toplumsal baskı var. Herkesin mi çok modern bir ailesi çevresi var burda anlamıyorum ki.
Norveç gibi olması için tek gerekli şey zar diktirip sabah akşam lanet ettiğimiz zar kafalı kekolara yaranmak , değil mi? Zarı yok diye öldürülecekse diktirmeyi anlarım, ama kendince kocanın iyisine yamanmak için diktirene saygı duymam. Çok zavallıca.

Sen arkadan yaptıgın an bakireliğin bitti
Onden yapsan ne yapmasan ne? orda zar olsa da bi anlamı kaldımı sence?
Kirlendin! bi adamla anal yapabiliyosan zarın yerinde de olsa kadın oldun demektir
Once bunu kabullen
Yalan ustune kurdugun evlilikten de bi hayır gelmez
Allahın bilmesinden gormesinden korkmayıp ilerdeki eş adayından ailenden korkmak nasıl bir şuursuzluktur?
Sen kocanı aldatmamış mıydın? Namus bekçiliği yapacak en son kişisin.

Siz kimsiniz ki başkasına ahlak dersi veriyorsunuz birde hakaret ediyorsunuz
Size giren çıkan var mı
Sizin özgürlüğünüz başkasınız özgürlük alanına girdiği an biter
Haddinizi bilin
Bu tipler her türlü haltı yiyip kendisinin günahlarını cuvala basıp baskasınınkıni duvara asarlar.. Herkese ahlak taslayip aslında en ahlaksız olanlardır yaptığı yorumdan da belli bu zaten ne kadar ahlaklı oldugu

Back
X